- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.521
Aynen cnm başka türlü stres stres oluca varsada olmicak öyle sinir oluyo insan ama geçen ay ruh halim berbattı bu ay hiç etkilenmedim çok şükür geçen ay herif boşicak diye korktum çok çektirdim garibim yaaa :/
Evet sen cok stres yapmıssın yapma cnm burdankonusup rahatlıyoruz aslında oyuzden sakın olAynen cnm başka türlü stres stres oluca varsada olmicak öyle sinir oluyo insan ama geçen ay ruh halim berbattı bu ay hiç etkilenmedim çok şükür geçen ay herif boşicak diye korktum çok çektirdim garibim yaaa :/
merhaba...araniza yeni katildim..herkese sevgiler...Allah herkesin gönlüne göre versin.. adetim 3.gununden itibaren doktor kontroluyle hergun gobekten yumurta gelistirici igne ve akabinde 21 aralikta catlatma ignesi oldum..belirtilen gunlerde iliskiye girdik..yumurta vardi ve catladigini soyledi doktorum..12 gun sonra kanda gebelik testi yapildi..negatif cikti..2 gun once idrarda test yaptim yine negatif..normal sartlarda bugune kadar adet girmem gerekiyodu..son adet tarihim 10 aralik..ama adet olacagima dair hicbi belirti yok..karnim onceden agriyodu simdi o da yok..boyle bi durum yasayan varmi??
2. Ay olunca biraz daha rahatım sanki bu ay canım geçen ay daha çok heycan vardı zaman çabuk geçsinde test yapim kan verim diyodum hemen olucak gibi hissediyodum regl olana kadar olunca bütün heves heycan gitti bu ay çok rahatım yaniEvet sen cok stres yapmıssın yapma cnm burdankonusup rahatlıyoruz aslında oyuzden sakın ol
catlatma ignesinin uzerinden 21 gun gecti...beklemekten fenalik geldiMerhaba canım.
Bende 29 Aralıkta çatlatma iğnesi oldum. Bende idrarda baktım negatif çıktı. Daha kanda baktırmadım. Düne kadar olan göğüs şişliğim kasık ağrım da yok oldu. Beklemedeyim.
catlatma ignesinin uzerinden 21 gun gecti...beklemekten fenalik geldi
tamam canim yarina kadar olmazsa gidicem..Canım dr a git bence sıkıntılı bi durum beklemek. Bende lekelenmede var bugün
tamam canim yarina kadar olmazsa gidicem..
Kızlar ya soruma cevap verseniz ya ben kaldım böyle
Merhaba canım. Bende bugün keşfettim bu konuyu. Bende yazdım kimse cvp vermedi.Sonradan gelenlere cvp verilmiyo sanırım . Serpil arkadaşımıza yazdım bende. Sen ne sormuştun ki
Canım şimdi ben dün klomene başladım bana doktor bittiği gün burayı ara dedi ama bitiş günü pazar normalde ne yapılıyor o gün gitmem gerekir mi az sonra arayıp soracağım zaten ama daha sonraa adetim bittiğinde ilişki yasak mı kafam da deli sorular
Canım ben hiç klomen kullanmadım ne işe yarıyo onu bile bilemiyorum. Sadece geçen ay çatlatma iğnesi vurundum o kadar. Dr unla şimdiden görüşmen faydalı olur. Dr un bilgi verir vermezse de sen sor bence kafana takılan herşeyi
dr la konustum simdi... bekle olacaksin dediGit tabi canım. Çatlatma iğnesi kistte yapabiliyormuş.
ben de adetin 3.gunu kklomen igneye baslatti... klomen yumurtayi gelistirince tekrar cagirdiginda catlatma ignesi verdi..36 saat boyunca iliski onerdi..12.gun kanda gebelige bakildi..Canım şimdi ben dün klomene başladım bana doktor bittiği gün burayı ara dedi ama bitiş günü pazar normalde ne yapılıyor o gün gitmem gerekir mi az sonra arayıp soracağım zaten ama daha sonraa adetim bittiğinde ilişki yasak mı kafam da deli sorular
dr la konustum simdi... bekle olacaksin dedi
ben de adetin 3.gunu kklomen igneye baslatti... klomen yumurtayi gelistirince tekrar cagirdiginda catlatma ignesi verdi..36 saat boyunca iliski onerdi..12.gun kanda gebelige bakildi..
dr la konustum simdi... bekle olacaksin dedi
ben de adetin 3.gunu kklomen igneye baslatti... klomen yumurtayi gelistirince tekrar cagirdiginda catlatma ignesi verdi..36 saat boyunca iliski onerdi..12.gun kanda gebelige bakildi..
Kanda çıkar tatlımCanım ben Çatlatma iğnesi vurulalı 12 gün oldu idrarda negatif çıktı ama kanda kesin çıkar mı acaba yaa
yok hayir aksine bol bol onermistiAnladım canım ilişki yasağı felan koymusmuydu doktor
Kanda çıkar tatlım
Anladım canım ilişki yasağı felan koymusmuydu doktor
Kanda çıkar tatlım
yok hayir aksine bol bol onermisti
Aslında yaptırcaktım bugün ama idrarda negatif çıkınca birde ağrı ve şişliklerim de yok olunca vazgeçmiştim.