Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin doktor sıkı takipçi maşallah
Walla bilmiyorum cnm ama öyke sanırım klomen kullandım 5 gün sonrasında 2 günde bir kontrole çağırdı yumurta takibi yaptı gelişimini gözlemledi iğne verdi geçen ayda aynısını uyguladı bakalım hayırlısı 3 ay ilaç iğne tedavisi uygulicaz gebelik olmassa rahim filmi ve sperm testi yapıcaz dedi inşaallah gerek kalmaz

Walla bilmiyorum cnm ama öyke sanırım klomen kullandım 5 gün sonrasında 2 günde bir kontrole çağırdı yumurta takibi yaptı gelişimini gözlemledi iğne verdi geçen ayda aynısını uyguladı bakalım hayırlısı 3 ay ilaç iğne tedavisi uygulicaz gebelik olmassa rahim filmi ve sperm testi yapıcaz dedi inşaallah gerek kalmaz

Keske abstan esin bi sperm testi verseydi. Allah korusunda onda bir problem varsa sen bosa ilaç kullanmış oluccaksin o kadar.

Biz bütün testleri once yaptırdık

Keske abstan esin bi sperm testi verseydi. Allah korusunda onda bir problem varsa sen bosa ilaç kullanmış oluccaksin o kadar.

Evt cnm bende düşündüm doktora da söyledim sperm testi falan yaptıralım diye işk 3 ay ilaç iğne tedavisi uyguluyorum cnm şuan için gerek yok dedi ama şuan beklemedeyim ya önümüzdeki ay eşim yaptırıcak doktoru dinlemeyelim dedim bende

Bide bende yumurta tembelliği de varmış cnm bende diyorum o yüzden daha çok benim üzerime düşüyo sanırım doktor eşimden hiç bi şekilde bi tahlil bi test istemedi şuana kadar

Aman zaten insallahta cikmaz erkeklerin sorunu daha zor çözülüyormus
Aaa bunu hiç duymamıştım inşaallah çıkmaz bat a kadar beklicem bu ayda boş geçerse eşimde gidicek sperm testi vs ne gerekiyosa yaptırıcak işte bakalım hayırlısı artık

Aaa bunu hiç duymamıştım inşaallah çıkmaz bat a kadar beklicem bu ayda boş geçerse eşimde gidicek sperm testi vs ne gerekiyosa yaptırıcak işte bakalım hayırlısı artık

Aynen canim hakkimizda hayirlisi valla. Ben soldan yumurtlamistim sol tarafta hafif hareketlenme oldu az once kramp gibi

Aynen canim hakkimizda hayirlisi valla. Ben soldan yumurtlamistim sol tarafta hafif hareketlenme oldu az once kramp gibi
Bende 2 solda 1 sağda vardı yumurta sadece soldaki 1 i büyüdü diğerleri büyüyemedi ama şuan kasıklarımda hafif iğne batmaları var bide belim karnım ağrıyo regl belirtileri başladı şimdiden umutsuzluk için erken ama ne bilim geçen ay iğnenin 12. Günü olmuştum yine öyle olucak sanırım

Bende 2 solda 1 sağda vardı yumurta sadece soldaki 1 i büyüdü diğerleri büyüyemedi ama şuan kasıklarımda hafif iğne batmaları var bide belim karnım ağrıyo regl belirtileri başladı şimdiden umutsuzluk için erken ama ne bilim geçen ay iğnenin 12. Günü olmuştum yine öyle olucak sanırım

İgnenin kacinci günündesn

Arkadaşlar kan testi yaptım bata 6 gün kaldı test sonucum 3.90 çıktı.doktor 3 gün sonra yeniden gel dedi.varda diyemem yokta diyemem dedi.

Kizlar ya bende aşırı gaz var. İgne vurulduktan sonra ilk gun böyleydi. Simdi yine boyle. Birde ara ara kasigima hafif bi sanci giriyor.

Merhaba arkadaşlar geçen ay klomen kullandım ve kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay yine klomen kullanıyorum. DOKTOR catlatma ignesine gerek yok Dedi. Igne kullanmadan hamis olanlar var mı,

Kizlar ya bende aşırı gaz var. İgne vurulduktan sonra ilk gun böyleydi. Simdi yine boyle. Birde ara ara kasigima hafif bi sanci giriyor.
Bende gaz diilde acaip şişkinlik yapıyo yaaa dünden beride adet sancısı gibi sancım vardı biraz ama şuan geçti

X