- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.501
Ay cnm sen ıgne gunu bende yumurtlayayım dıye sayıyorum sıkıcı cokBen şuan beklemedeyim cnm iğnenin 6. Günü daha bakalım neler olucek :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cnm sen ıgne gunu bende yumurtlayayım dıye sayıyorum sıkıcı cokBen şuan beklemedeyim cnm iğnenin 6. Günü daha bakalım neler olucek :/
Aynen canımm ama 20. Gün biraz geç değilmi sanki adetle birliktemi 20. Gün öyleyse normal benimde aynı oldu cuma 20. Gündü adetle birlikte 20 mm olmuştu yumurta hemen vuruldum iğneyiAy cnm sen ıgne gunu bende yumurtlayayım dıye sayıyorum sıkıcı cok
Adetın basından aayarak cnm 20.gun zaten benım 27 gunluk dongumde 17.gun lh koyulasırdı 18 19 da sılıklesırsı catlardı bıgun gecmıs olur gercı ıns gerek kalmaz kendılıgınden carlar ya 12. Gune anca geldım bende gecmıyo zamanAynen canımm ama 20. Gün biraz geç değilmi sanki adetle birliktemi 20. Gün öyleyse normal benimde aynı oldu cuma 20. Gündü adetle birlikte 20 mm olmuştu yumurta hemen vuruldum iğneyi
Tmm cnm 20. Gün deyince dedim geç oluyo benimde aynıydı ama benim regl dolu dolu tam 10 gün sürdüğü için regl bitiminin 9. Günüydü pardon ayy bana bugün bi ateş bastı walla kombiyii kapattım camları açtım sonuna kadar evin içinde çok afedersin askılı ve şortla dolaşıyorum bu normal bi durummu acaba anlamadım bi türlü :/Adetın basından aayarak cnm 20.gun zaten benım 27 gunluk dongumde 17.gun lh koyulasırdı 18 19 da sılıklesırsı catlardı bıgun gecmıs olur gercı ıns gerek kalmaz kendılıgınden carlar ya 12. Gune anca geldım bende gecmıyo zaman
Olabılır cnm stres sıkıntı yaparsanda ates basar sakın ol kafanı dagıt guzel seyler dusun bak bende oyle yapıyorum hmıle kalamamanında yumurta catlamamasıbında en kotu etkenı stres bende cok korkuyorum ama pozıtıf dusunuyorum lh testlerını acaba bugunden mı 12. 13. Mmu nezaman baslasamTmm cnm 20. Gün deyince dedim geç oluyo benimde aynıydı ama benim regl dolu dolu tam 10 gün sürdüğü regl bitiminin 9. Günüydü pardon ayy bana bugün bi ateş bastı walla kombiyii kapattım camları açtım sonuna kadar evin içinde çok afedersin askılı ve şortla dolaşıyorum bu normalmi bi durummu acaba anlamadım bi türlü :/
Netten bakmıştım 27 günlük döngüde adetin 7. Günü başlanıyomuş cnm 28 günlük döngüde 8. Gün bigün atıyo hep öyle yazıyodu yaaa beklemedeyim ama o çok aklıma gelmiyo bile babam ameliyat oldu hastaneye gidip geliyorum yoğunum da ama birden bu ateş basması anormal geldi menepozamı giricem aceba dedimmm ayyy Allah korusunOlabılır cnm stres sıkıntı yaparsanda ates basar sakın ol kafanı dagıt guzel seyler dusun bak bende oyle yapıyorum hmıle kalamamanında yumurta catlamamasıbında en kotu etkenı stres bende cok korkuyorum ama pozıtıf dusunuyorum lh testlerını acaba bugunden mı 12. 13. Mmu nezaman baslasam
Yok cnm stres bıde vucudunda hormon var ya belkıde hamılesın ıns strese gırme benım gec akıntım oluyodu oyuzden dedım gec baslarım ıkı gun once bıtane denedım cok sılıktı gergun bıtane yapayım barı hafta sonu ıkı kere yaparım ıns yumurtlarm ya sen 10.gundemı test yapcaksınNetten bakmıştım 27 günlük döngüde adetin 7. Günü başlanıyomuş cnm 28 günlük döngüde 8. Gün bigün atıyo hep öyle yazıyodu yaaa beklemedeyim ama o çok aklıma gelmiyo bile babam ameliyat oldu hastaneye gidip geliyorum yoğunum da ama birden bu ateş basması anormal geldi menepozamı giricem aceba dedimmm ayyy Allah korusun
Yok canım test yapmicam tek çizgi görmekten nefret ettim artık bide haftaya 1 haftalık bi tatil programımız var döndükten sonra kan veririm eğer regl olmassam tabi ama o zamana kadar hüç bişiy yaptırmicamYok cnm stres bıde vucudunda hormon var ya belkıde hamılesın ıns strese gırme benım gec akıntım oluyodu oyuzden dedım gec baslarım ıkı gun once bıtane denedım cok sılıktı gergun bıtane yapayım barı hafta sonu ıkı kere yaparım ıns yumurtlarm ya sen 10.gundemı test yapcaksın
Hadi hayırlısı cnmm inşaallah beklediğin gibi çıkar bizimlede paylaşKizlar hemsire bana dedi ki bu progesteron testi 10 un ustunde çıkıyorsa vücut hamilelik hormonu salgılamaya başlamış demekmiş. Ne kadar yüksek çıkarsa o kadar iyiymiş. Çok merak ediyorum sonucu.
Saat üç buçuktan sonra arayıp bilgi vericek.
Kanmı verdin cnm bu test nasıl oluyomuş ?Kizlar hemsire bana dedi ki bu progesteron testi 10 un ustunde çıkıyorsa vücut hamilelik hormonu salgılamaya başlamış demekmiş. Ne kadar yüksek çıkarsa o kadar iyiymiş. Çok merak ediyorum sonucu.
Saat üç buçuktan sonra arayıp bilgi vericek.
Kanmı verdin cnm bu test nasıl oluyomuş ?
Evet ozaman sabret cnm bırak herseyı akısınaYok canım test yapmicam tek çizgi görmekten nefret ettim artık bide haftaya 1 haftalık bi tatil programımız var döndükten sonra kan veririm eğer regl olmassam tabi ama o zamana kadar hüç bişiy yaptırmicam
Nefret edıyorum progestrn testınden gecen ay 21. Gunde 0,20 cıkmıstı yumurtlamamıstım ;/Tamam canım paylaşırım tabii.
Evet kan verdim. Adetin 21. 22. Günlerinde bakılıyormuş
Nefret edıyorum progestrn testınden gecen ay 21. Gunde 0,20 cıkmıstı yumurtlamamıstım ;/
Yuksek cıkar cnm takıntı yapma stres yapınca catlamıyo buay catlaması ıcın dua edıyorumBen bu ay femara kullandım. Gecen hafta çarşamba çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorum önemli günleri söyledi ilişki için.
Bugun içinde bu test için çağırmıştı. Valla bende büyük bi merakla bekliyorum bakalım
Hmm anlafım cnm hastanede mi yaptırdın bu testi sağlık ocakları yaparmı acabaTamam canım paylaşırım tabii.
Evet kan verdim. Adetin 21. 22. Günlerinde bakılıyormuş
Aynen cnm başka türlü stres stres oluca varsada olmicak öyle sinir oluyo insan ama geçen ay ruh halim berbattı bu ay hiç etkilenmedim çok şükür geçen ay herif boşicak diye korktum çok çektirdim garibim yaaa :/Evet ozaman sabret cnm bırak herseyı akısına