- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.441
Bendede bakmadılar onun yerine progestan ilaçı verdi.koca koca sivilceler yaptı bide baş dönmeleri yapıyor
Benim çikolata kistim olduğu için verdi.bebeği düşürüyormuş o kistler.progestan sanırım rahim duvarını kalınlaştırıp bebeği besliyor diye biliyorum ben. Günde iki tane yutuyorum.Bana ilac vermedide işte o tahlilden istedi
Heee tmm cnm ben cuma günü gidicem kontrole çatlayıp çatlamadığına bakıcak muayene ediyo ama alttan geçen seferde öyle yapmıştı yumurtalar çatlamış güzel demişti bakalım cuma ne dicekYumurtanin catlayip çatlamadıgina bakiyor sanırım. Adetin 21. Günlerinde yapılıyormuş.
Yaparsan testi burayada at amagunaydin canlar :) ben bisey sormak istiyorum bugun 9. gun bat 14 ocak test yapsam cikar mi ? erken mi daha test yapmak icin
ay cok heycanlandimm :) prodictor erken gebelik testi mi aliyim yoksa o kadar para vermiyim normal test mi alayim :)
Heee tmm cnm ben cuma günü gidicem kontrole çatlayıp çatlamadığına bakıcak muayene ediyo ama alttan geçen seferde öyle yapmıştı yumurtalar çatlamış güzel demişti bakalım cuma ne dicek
Bana geçen ayda vermişti doktor progestan bu ayda verdi 3. Kutuya başladım günde 3 tane içiyorum ama leyla gibi geziyorum ayrıyetten kontrolede çarıyoBendede bakmadılar onun yerine progestan ilaçı verdi.koca koca sivilceler yaptı bide baş dönmeleri yapıyor
Erken gebelikte varsa daha net cikar. Ama para vermek istemesseb normal test al canim
Hmmm onu bilmiyorum istemedi doktor hiç cnmProgesteron benim dedigim canim. Yumurta catladiysa 10 un üstünde çıkıyormuş. Gebeliktede onemliymis. Bu değer düşük olunca düşük riski artiyormus
İnşaallah canım aslında bukadar ilaç iğne vs vs hiç tasvip etmediğim şeyler ama bazende gerekiyo sanırım bunlar dengeyi bozuyo gibi geliyo bana sanki kendiliğinden olucakmışta bunlar etkiliyo öyle geliyo hep hayırlısı hakkımızda artıkHadi hayırlısı canim hakkımızda
ben ikisindende alayim olmadi yapinca buraya atarim
İnşaallah canım aslında bukadar ilaç iğne vs vs hiç tasvip etmediğim şeyler ama bazende gerekiyo sanırım bunlar dengeyi bozuyo gibi geliyo bana sanki kendiliğinden olucakmışta bunlar etkiliyo öyle geliyo hep hayırlısı hakkımızda artık
ben ikisindende alayim olmadi yapinca buraya atarim
Bende de var cnm ama tedaviye başlamadan önce kendiliğinden yumurta oluşumu vardı 3 yumurta oluşmuş büyümeye devam ediyolar demişti kontrole gittiğimde doktor 3 ay kendiliğinden hamile kalmamı bekledi ama olmadı tedavide 2. Ayım işteBende polikistik over var o yuzden yumurtalarim buyumuyor. Yani mecbur ilac kullanmak zorundayim. Bi senedir olmadi. Demekki olmuyor dedik gittik doktora
Sesi çıkmıyo heralde gitti inşaallah güzel haber verir bizede moral olurKizz gittinmi yoksa almaya :)
Sesi çıkmıyo heralde gitti inşaallah güzel haber verir bizede moral olur