Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
boyle durumlarda zaman hic gecmiyor bende 31 aralikta vueuldum bat 14 ocak. bi heves gidip test aldim ama yapamadim yarin sabah ilk idrarla yapcam inaallah vardir daha 4 gunum var ama :)
Hemen hemen aynıymışız bende 29 aralıkta vuruldum bat 15 ocak hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırız henüz bende test yapmadım gidip kan vermeye vaktim olmadi

Kızlar günaydın ben dün klomene başladım sağ tarafta ki yumurta büyüktü dün akşam bakti doktor sağ taraftaki den umudum var dedi
İlaç bitince ne oluyor şimdi

kızlar 19. gündü bu gün kan testi yaptırdım negatif maalesef umutlar diğer aya kaldı kırmızılar bir an önce gelsin istiyorum inşallah gecikmez :110::cry:

Bende bşe yok canım bu ay son aşılamaya gidcez senin nasıl gidiyor bir sıkıntı yoktur umarım
Hayırlısı olsun inşallah canım. Eninde sonunda olacak Allah'ın izniyle buna inan. Benim şimdilik iyi çok şükür. Tabi zor bir süreç ama daha çok başındayım. Bir de zor hamile kalınca insan çok üzerine düşüyor, hep endişe hali... aşılamayı doktor mu dedi canım?

Kızlar 20.gun normal kontrole gıdıcem yumurtam catlamısmı dıye catlamamıssa eger 20.gunde catşatma ıgnesı vurulurmu yumurta eger yeterlı buyuklukteyse

X