Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progesteron benim dedigim canim. Yumurta catladiysa 10 un üstünde çıkıyormuş. Gebeliktede onemliymis. Bu değer düşük olunca düşük riski artiyormus

Yumurtanin catlayip çatlamadıgina bakiyor sanırım. Adetin 21. Günlerinde yapılıyormuş.
Heee tmm cnm ben cuma günü gidicem kontrole çatlayıp çatlamadığına bakıcak muayene ediyo ama alttan geçen seferde öyle yapmıştı yumurtalar çatlamış güzel demişti bakalım cuma ne dicek

Bendede bakmadılar onun yerine progestan ilaçı verdi.koca koca sivilceler yaptı bide baş dönmeleri yapıyor
Bana geçen ayda vermişti doktor progestan bu ayda verdi 3. Kutuya başladım günde 3 tane içiyorum ama leyla gibi geziyorum ayrıyetten kontrolede çarıyo

Hadi hayırlısı canim hakkımızda
İnşaallah canım aslında bukadar ilaç iğne vs vs hiç tasvip etmediğim şeyler ama bazende gerekiyo sanırım bunlar dengeyi bozuyo gibi geliyo bana sanki kendiliğinden olucakmışta bunlar etkiliyo öyle geliyo hep hayırlısı hakkımızda artık

İnşaallah canım aslında bukadar ilaç iğne vs vs hiç tasvip etmediğim şeyler ama bazende gerekiyo sanırım bunlar dengeyi bozuyo gibi geliyo bana sanki kendiliğinden olucakmışta bunlar etkiliyo öyle geliyo hep hayırlısı hakkımızda artık

Bende polikistik over var o yuzden yumurtalarim buyumuyor. Yani mecbur ilac kullanmak zorundayim. Bi senedir olmadi. Demekki olmuyor dedik gittik doktora

Bende polikistik over var o yuzden yumurtalarim buyumuyor. Yani mecbur ilac kullanmak zorundayim. Bi senedir olmadi. Demekki olmuyor dedik gittik doktora
Bende de var cnm ama tedaviye başlamadan önce kendiliğinden yumurta oluşumu vardı 3 yumurta oluşmuş büyümeye devam ediyolar demişti kontrole gittiğimde doktor 3 ay kendiliğinden hamile kalmamı bekledi ama olmadı tedavide 2. Ayım işte

Bende hala adet olmadım az önce idrar testi yaptım negatifti.iğneyi yaptıralı bugün 16.gün.olsa çıkardı gebelik.kist falanda yoktu baktırdım çatlamış yumurtalar.sizde de adet gecikmesi yaptımı klomen ve çatlatma iğnesi

X