Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba iğneden 14 gün sonra mi geliyor yoksa zamanında mi benim ilk iğnem olduğu için kestiremiyorum
Ben geçen ay iğnenin 12. Günü oldum canım ama döngü günü 28 di ona göre hesapladım bu kez kişiye göre değişiye bu sanırım

Kizlar ben 3 ocakta çatlatma ignesi oldum. Bugun test yaptim baya baya siliklesmis. İgnenin etkisi mi geciyor ? Bu siliklikle iki uc gune igne etkisi gecicek gibi ne diyosunuz

Slm kızlar ben bugün doktora gittim 6 sında adet oldum 3.gunu gel adet olursan demişti bu sefer ne iğne verdi ne klomen kendi haline bıraktı birde bir yumurtam kist olmuş kist olduysa çatlamamis mıdır dedim hayır iğneden sonra mutlaka çatlar birden fazla yumurta oluşmuştur onlar çatlamış tır dedi çatladiysa niye tutması ki bir de bana stres yapma çok etkiliyor dedi

Slm kızlar ben bugün doktora gittim 6 sında adet oldum 3.gunu gel adet olursan demişti bu sefer ne iğne verdi ne klomen kendi haline bıraktı birde bir yumurtam kist olmuş kist olduysa çatlamamis mıdır dedim hayır iğneden sonra mutlaka çatlar birden fazla yumurta oluşmuştur onlar çatlamış tır dedi çatladiysa niye tutması ki bir de bana stres yapma çok etkiliyor dedi
Aynen cnm stres çok etkiliyo ama bizim hayatımızda öyle büyük bi yeri varki olmadan olmuyo bunu başımızdan nasıl atıcaz acaba okadar tedavi görüyoruz beklemedeykem bile acaba olucakmıki bu ay nasıl gelişicek neler olucak diye düşün için içini kemiriyo buda bi stres :/

Kızlar benimde iğnenin 9 uncu günü benimde artık silikleşti.nerdeyse ikinci çizgi yoktu.yani iğnenin etkisi gitti artık.2 günde bir yapıyordum .artık çizgide kalmadı umutta.bat 16 ocak

Aynen cnm stres çok etkiliyo ama bizim hayatımızda öyle büyük bi yeri varki olmadan olmuyo bunu başımızdan nasıl atıcaz acaba okadar tedavi görüyoruz beklemedeykem bile acaba olucakmıki bu ay nasıl gelişicek neler olucak diye düşün için içini kemiriyo buda bi stres :/
Zaten o mümkün olmuyor maalesef bana da düşünmemeye çalış diyorlar ama öyle bı isteğin amacın varken cokk zoor

Kızlar bir de benim size bir önerim olacak ben once İzmir de yaşadım ilkimi orada doğum yaptım Çiğdem Karas diye bir doktor var okadar iyi okadar bilgili ki onun Instagram sayfası var onu takip edin her türlü sorunuza cevap alırsınız ve arada canlı yayın yapıp bütün sorulara canlı yayında cevap veriyor oradan yararlanın bence ben hala görüşüyorum mükemmel bir insan ve doktor İzmir de olanlar için de tavsiye ederim benim imkanım olsa oraya giderim valla çocuk için ama çok zor uzagim İzmir e

Merhaba kızlar ben 22 aralikta iğnemi vuruldum bu gün 18 gün hala giden gelen yok normal de hep 16. Günde hasta olurum ama bu sefer niye gecikti anlamadım cumartesi evde test yapmıştım çıkmamıştı böyle olan arkadaşlar var mı acaba

Merhaba kızlar ben 22 aralikta iğnemi vuruldum bu gün 18 gün hala giden gelen yok normal de hep 16. Günde hasta olurum ama bu sefer niye gecikti anlamadım cumartesi evde test yapmıştım çıkmamıştı böyle olan arkadaşlar var mı acaba
Canım 20.gunfe regl oldum ben tam adet tarihinde olabiliyor yani gördüm şahsen:)

Canım 20.gunfe regl oldum ben tam adet tarihinde olabiliyor yani gördüm şahsen:)
Anladım canım teşekkür ederim benim duzensizligim de var inşallah gecikmez ya bende iğnenin sayesinde erken olacak diye sevinmiştim doktora progesteron yazdırmama rağmen icmedim geri akıllı gibi inşallah çok fazla gecikmez:kızgın::sinirli:

Kızlar benimde iğnenin 9 uncu günü benimde artık silikleşti.nerdeyse ikinci çizgi yoktu.yani iğnenin etkisi gitti artık.2 günde bir yapıyordum .artık çizgide kalmadı umutta.bat 16 ocak
İğnenin 5. Günü benimde az önce test yaptım bende okadar silik bi çizgi çıktıki büyüteçle falan bakmak lazım görmek için bende hiç umut yok o zamann geçen ay iğnenin 12. Günü regl olmuştum yine öyle olucak sanırım belirtiler başladı bile :/

İğnenin 5. Günü benimde az önce test yaptım bende okadar silik bi çizgi çıktıki büyüteçle falan bakmak lazım görmek için bende hiç umut yok o zamann geçen ay iğnenin 12. Günü regl olmuştum yine öyle olucak sanırım belirtiler başladı bile :/
.benim dün çıkmadı artık.bugün kan verdim. Akşam çıkacak sonucum.moral yerlerde geziyor

X