- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.361
Benımde 21 mm olmustu gec yumurtlarım dıye gıtmedım sonra adette olamadım buay gıdıcem artıkYok cnm geçen ayda bu ayda takipteydi doktorum 20 mm olunca iğne verdi çatlayıp çatlamadığı görünüyo bende gördüm ekrandan zaten cuma tekrar gidicem çatlayıp çatlamadığına bakıcak doktor
Fazla büyüdüğü zamanda çatlayamaya biliyomuş cnm sonra kiste çeviriyomuş öylede ama adetle atılıyomuş dışarı öyle duymuştum ilk doktora gittiğimde düzensizlik için gitmiştim kontrole gidiyodum arada kendiliğinden yumurta oluşumu vardı 3 yumurta oluşmuştu gelişimleride güzel demişti doktor 3 ay bekledi kendiliğinden hamile kalmamı sonra tekrar gittin düzensizlik için artım tedaviye başlayalım dedi bu 2. Ay 3 ay ilaç tedavisi eğer yine olmassa rahim filmi ve sperm testi istiycem sizden dedi bakalım inşaallah gerek kalmaz canım hayırlısı artıkBenımde 21 mm olmustu gec yumurtlarım dıye gıtmedım sonra adette olamadım buay gıdıcem artık
nsFazla büyüdüğü zamanda çatlayamaya biliyomuş cnm sonra kiste çeviriyomuş öylede ama adetle atılıyomuş dışarı öyle duymuştum ilk doktora gittiğimde düzensizlik için gitmiştim kontrole gidiyodum arada kendiliğinden yumurta oluşumu vardı 3 yumurta oluşmuştu gelişimleride güzel demişti doktor 3 ay bekledi kendiliğinden hamile kalmamı sonra tekrar gittin düzensizlik için artım tedaviye başlayalım dedi bu 2. Ay 3 ay ilaç tedavisi eğer yine olmassa rahim filmi ve sperm testi istiycem sizden dedi bakalım inşaallah gerek kalmaz canım hayırlısı artık
:) bende heycanla bekliyorum cnm ama daha çok var benim 4. Gün bugünn nasıl geçicek zamann acebaaaIns cnm olmaz bakalım hayırlısı olsun hepımız ıcın benım 10.gunum sabırsızlanıyorum yumurtlamak ıcın :)
ns
Senın cok yenı:) bende heycanla bekliyorum cnm ama daha çok var benim 4. Gün bugünn nasıl geçicek zamann acebaaa
Zor bi süreç canım ama bazende gitmek gerekiyo yani ben düzensizlik için gittim aslında başta ilk gittiğimde düşünmüyoduk daha çocuk doktor artık düşünün geç olmadan dedi o zamandan beri korunma yok kendimi bu halde buldum bak hastanenin önünden bile geçmezdim işim düşmesin diye ama öyle olmuyomuş son 2 ayda 2 3 gün arayla kontrole gitmeye başladım düşün yani :/Senın cok yenıben 27 gunde bır olurken 17 de ovuda koyuyu goruyodum ıns dogal yolla catlasın yumurtalar artık ya dr a gıtmek umutsuzluk zor
Evet cnm yaslar gıdıyp bende dusunmeye basladım ıcın dr a gıtmeye basladım ıkı ay once gec yumurtlamısım kıste donmus ama sanırom cok agrılı adet oldm sonra da yumurtlamadım dengesızlık yasamaya basladım nedense bu aya gore hareket edıcem bende gıtmesem bılemıcektım bunları korunmayı bırakınca vucut belkı daha anca alısıyp sen kac aydır dusunuypsun yas kacZor bi süreç canım ama bazende gitmek gerekiyo yani ben düzensizlik için gittim aslında başta ilk gittiğimde düşünmüyoduk daha çocuk doktor artık düşünün geç olmadan dedi o zamandan beri korunma yok kendimi bu halde buldum bak hastanenin önünden bile geçmezdim işim düşmesin diye ama öyle olmuyomuş son 2 ayda 2 3 gün arayla kontrole gitmeye başladım düşün yani :/
6 aydır düşünüyoruz cnm 32 benEvet cnm yaslar gıdıyp bende dusunmeye basladım ıcın dr a gıtmeye basladım ıkı ay once gec yumurtlamısım kıste donmus ama sanırom cok agrılı adet oldm sonra da yumurtlamadım dengesızlık yasamaya basladım nedense bu aya gore hareket edıcem bende gıtmesem bılemıcektım bunları korunmayı bırakınca vucut belkı daha anca alısıyp sen kac aydır dusunuypsun yas kac
Aynen hayırlısı cnmHayırlısı cnm
Senin yaş kaç cnm ?Hayırlısı cnm
27 doldu cnm benımdeSenin yaş kaç cnm ?
Kızlar bu klomen çatlatma iğnesi sivilce yapar mı ya yüzüm berbat oldu iki aydır
Walla ondan kaynaklımı bilemiyorum ama benim yüzümdede sivilce çıkıyo hem kaşınıyo hem acıyo sivilceler bugünde sağ kasığımda hareketlenmeler var baya bi sancı yapıyo hayırlısı bakalımKızlar bu klomen çatlatma iğnesi sivilce yapar mı ya yüzüm berbat oldu iki aydır
Ya iki aydır kullanıyorum yüzüm çok kötü ya yediğime de dikkat ediyorum ama anlamadım gittiAy dmee öyle ya yüzümüz mahvolur yoksa
Oo iyimiş cnm benden iyisin yine beni korkutuyolar hep bekleme çocuğun olmaz diye strese sokuyolar27 doldu cnm benımde
Benim bu iki aydır çok çıkmaya başladı ve acıyor dediğin gibi bende Ağrı sancı hiçbirşey yokWalla ondan kaynaklımı bilemiyorum ama benim yüzümdede sivilce çıkıyo hem kaşınıyo hem acıyo sivilceler bugünde sağ kasığımda hareketlenmeler var baya bi sancı yapıyo hayırlısı bakalım
Bendede bugün var iğne batması gibi ama hissediliyo yani biraz fazla düne göre ama 5.Gün daha ondandır muhtemelenBenim bu iki aydır çok çıkmaya başladı ve acıyor dediğin gibi bende Ağrı sancı hiçbirşey yok
Ben bu ay hiç dinlemiyorum kendimi varsa da hissetmiyorum çokBendede bugün var iğne batması gibi ama hissediliyo yani biraz fazla düne göre ama 5.Gün daha ondandır muhtemelen