-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.381
Bende de sivilce yaptı ayrıca iğneden mi başka bişeyden mi bilmiyorum ama vücudum da yuzumde alarji gibi biseyler çıktıAy dmee öyle ya yüzümüz mahvolur yoksa
Ikk çocukmu olcakmsenınde cnmOo iyimiş cnm benden iyisin yine beni korkutuyolar hep bekleme çocuğun olmaz diye strese sokuyolar
En iyisi aslında bende bu ay biraz yoğunum dinlemeye vakit kalmicak inşaallah beklemek zor yaa o yüzden kendime uğraşlar buluyorum sürekliBen bu ay hiç dinlemiyorum kendimi varsa da hissetmiyorum çoksaldım biraz bu ay
Evt cnm aynen kısmetse tabiIkk çocukmu olcakmsenınde cnm
Ins cnm etrafta basladı banada hemen varmı bısey annenınnde cok gec oldu ıste sanırım senınde cocugun olmuyo gıbı salakca dusuncelerı duya duya delırıcem herkes bebek soruyo kayınvalodem bıleEvt cnm aynen kısmetse tabi
Valla yüzüm benim barbat.bendede sivilce yaptı.Kızlar bu klomen çatlatma iğnesi sivilce yapar mı ya yüzüm berbat oldu iki aydır
Ya iki aydır kullanıyorum yüzüm çok kötü ya yediğime de dikkat ediyorum ama anlamadım gitti
Bende de sivilce yaptı ayrıca iğneden mi başka bişeyden mi bilmiyorum ama vücudum da yuzumde alarji gibi biseyler çıktı
Biraccık öle olucak cnm benim belimde ağrıyo yaaa ayyy bu iğnenin varyasŞuan bir garip oldum ya sivilceli mi gezeceğiz
Dur bakalım sende çıkmaz belki böyle stres yaparsan en başta çıkar sakinnnnŞuan bir garip oldum ya sivilceli mi gezeceğiz
Biraccık öle olucak cnm benim belimde ağrıyo yaaa ayyy bu iğnenin varyas
Dur bakalım sende çıkmaz belki böyle stres yaparsan en başta çıkar sakinnnnilk iğnen mi
Hadi bakalım inşallah tutar da uğraşmazsın bir daha hayırlısı olsun senin için
Walla cnm 2 de etkiliyo yaaa bende yeni çıkmaya başladı daha bide kaşınıyo yüzüm sinir oluyorum çok inşaallah bunlara değer bu kez güzel haberler veririz birbirimizeİğne daha mı kötü yapıyor yoksa klomen mi
İlk ignem canım ne olacağını da bilmiyorum yarın adetimin 5 i. Günü doktor çağırdı sonra ilacaa baslicm
Bebek için katlancaz artık :)Şuan bir garip oldum ya sivilceli mi gezeceğiz
Walla cnm 2 de etkiliyo yaaa bende yeni çıkmaya başladı daha bide kaşınıyo yüzüm sinir oluyorum çok inşaallah bunlara değer bu kez güzel haberler veririz birbirimize
Bebek için katlancaz artık :)
Aynen bir haftam kaldı bakalım sonuç ne olacak heycanla bekliyorum :)Bebek için herşey mübahtır diyoruz kızlar kısacası :)
Ayy benim daha çok var yaaaa nasıl geçicek zamannn :/Aynen bir haftam kaldı bakalım sonuç ne olacak heycanla bekliyorum :)
Bana da geçmiyor hiç senin ne zaman gününAyy benim daha çok var yaaaa nasıl geçicek zamannn :/
Benim daha 5. Gün iğneden sonra tahminimce bat 19 ocak bakalım hayırlısıBana da geçmiyor hiç senin ne zaman günün
Hadi bakalım hayırlısıBebek için herşey mübahtır diyoruz kızlar kısacası :)