- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.341
Her doktor farklı bi yöntem uyguluyor.inşallah hepside tutar.İnşaallah canımm bugün 3. Kutuya başlicam işte bakalım cuma tekrar gidicem yine yazmaz heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her doktor farklı bi yöntem uyguluyor.inşallah hepside tutar.İnşaallah canımm bugün 3. Kutuya başlicam işte bakalım cuma tekrar gidicem yine yazmaz heralde
Aminnn inşaallahHer doktor farklı bi yöntem uyguluyor.inşallah hepside tutar.
Aminnn inşaallah
inşallah balımAminnn inşaallah
Cuma iğne vuruldum cnm şuan beklemedeyim progestan verdi tekrar 12 ocak ta kontrole gidicem tekrar bakalım hayırlısı geçen ay iğnenin 12. Günü adet olmuştum inşaallah olmam bu ay tutar inşaallah 12. 14. Güne kadar beklicem yaniCanım son durum nedir eski mesajları okuyamadım.
Cnm sana ne ıcın vermısto progestanoCuma iğne vuruldum cnm şuan beklemedeyim progestan verdi tekrar 12 ocak ta kontrole gidicem tekrar bakalım hayırlısı geçen ay iğnenin 12. Günü adet olmuştum inşaallah olmam bu ay tutar inşaallah 12. 14. Güne kadar beklicem yani
İnşaallah canım benim rabbim hepimize nasib etsin en kısa zamanda hayırlısıyla inşaallah ama idrar da çok erken pozitif çıkmış sanki ben o testlerde hep tek çizgi gördüğüm için artık gıcık oldum kutularını bile görmek istemiyorum o yüzden kan veriyorum hepinşallah balım
Cuma iğne vuruldum cnm şuan beklemedeyim progestan verdi tekrar 12 ocak ta kontrole gidicem tekrar bakalım hayırlısı geçen ay iğnenin 12. Günü adet olmuştum inşaallah olmam bu ay tutar inşaallah 12. 14. Güne kadar beklicem yani
Progestan bebeğin rahme rahat tutunmasını kolaylaştırıyomuş sanırım cnmCnm sana ne ıcın vermısto progestano
İğne vurunduğun halde bilemi negatif çıktı.benim ablamda iğneyle hamile kaldı 3 üncü denemesinde şuan kızı var.sonra aradan 7 8 yıl geçti yeniden iğne yaptırdı bu sefer ilk iğnesinde hamile kaldı ama dış gebelik oldu malesef.o yüzden ablama sordum ablam hep adetimi bekledim diyor.hiç test yapmamış meraklanıptaİnşaallah canım benim rabbim hepimize nasib etsin en kısa zamanda hayırlısıyla inşaallah ama idrar da çok erken pozitif çıkmış sanki ben o testlerde hep tek çizgi gördüğüm için artık gıcık oldum kutularını bile görmek istemiyorum o yüzden kan veriyorum hep
Rahme kolay tutunması için rahim duvarını bebek için uygun hale getiriyo heralde canım gerçi her seferinde rahim duvarın çok iyi canım diyo ama bakalım artık hayırlısıİns tutar canım Protestan neden verdi
Bana da verdıd cnm oyuzdn sordum farklı ıslevlerı var sanırım ılacınProgestan bebeğin rahme rahat tutunmasını kolaylaştırıyomuş sanırım cnm
Evt cnm aynen öyle kan vermiştim geçen ay iğnenin 11. Günü kan değerim bile çok düşük çıkmıştıİğne vurunduğun halde bilemi negatif çıktı.benim ablamda iğneyle hamile kaldı 3 üncü denemesinde şuan kızı var.sonra aradan 7 8 yıl geçti yeniden iğne yaptırdı bu sefer ilk iğnesinde hamile kaldı ama dış gebelik oldu malesef.o yüzden ablama sordum ablam hep adetimi bekledim diyor.hiç test yapmamış meraklanıpta
Evt cnm bende netten araştırdım baya düşük tehlikesinde falanda kullanılıyomuşBana da verdıd cnm oyuzdn sordum farklı ıslevlerı var sanırım ılacın
Evet bana da sanırom adet duzenlesın ve dusuk ıcın olabılır progesteron hormonum dusuktu gecen ay adetlerım duzensızlesıyp aradaEvt cnm bende netten araştırdım baya düşük tehlikesinde falanda kullanılıyomuş
Ozaman bende vereyimm 11 .günü. 3 gün var dahaEvt cnm aynen öyle kan vermiştim geçen ay iğnenin 11. Günü kan değerim bile çok düşük çıkmıştı
Ver cnm kan daha net sonuçta tabi döllenmenin ne zaman olduğuda önemli bu durumda belki geç döllenme oldu varsa bile hemen çıkmayada biliyomuş öyle okumuştumOzaman bende vereyimm 11 .günü. 3 gün var daha
Bende de var cnm düzensizlik 1,5 2 ayda bi oluyodum geçen ay belki düzensizlik için vermiştir ilacı ama geçen ayda iğnenin 12. Günü yani adet bitiminin 23. Günü olmuştum döngü günü tam 28 gün olması gerektiği gibi adet oldum belki yine aynı düşünceyle vermiştir yine bilemiyorum yaniEvet bana da sanırom adet duzenlesın ve dusuk ıcın olabılır progesteron hormonum dusuktu gecen ay adetlerım duzensızlesıyp arada
Senın tumurtan kendı kendıne catlamadımı cnmbnm gecen ay catlamadı 20.gun gıdıcem catlayıp catlamadıgı gorunur dımı orda verırmı acaba ıgneBende de var cnm düzensizlik 1,5 2 ayda bi oluyodum geçen ay belki düzensizlik için vermiştir ilacı ama geçen ayda iğnenin 12. Günü yani adet bitiminin 23. Günü olmuştum döngü günü tam 28 gün olması gerektiği gibi adet oldum belki yine aynı düşünceyle vermiştir yine bilemiyorum yani
Yok cnm geçen ayda bu ayda takipteydi doktorum 20 mm olunca iğne verdi çatlayıp çatlamadığı görünüyo bende gördüm ekrandan zaten cuma tekrar gidicem çatlayıp çatlamadığına bakıcak doktorSenın tumurtan kendı kendıne catlamadımı cnmbnm gecen ay catlamadı 20.gun gıdıcem catlayıp catlamadıgı gorunur dımı orda verırmı acaba ıgne