Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm sana ne ıcın vermısto progestano

inşallah balım
İnşaallah canım benim rabbim hepimize nasib etsin en kısa zamanda hayırlısıyla inşaallah ama idrar da çok erken pozitif çıkmış sanki ben o testlerde hep tek çizgi gördüğüm için artık gıcık oldum kutularını bile görmek istemiyorum o yüzden kan veriyorum hep

İğne vurunduğun halde bilemi negatif çıktı.benim ablamda iğneyle hamile kaldı 3 üncü denemesinde şuan kızı var.sonra aradan 7 8 yıl geçti yeniden iğne yaptırdı bu sefer ilk iğnesinde hamile kaldı ama dış gebelik oldu malesef.o yüzden ablama sordum ablam hep adetimi bekledim diyor.hiç test yapmamış meraklanıpta

Evt cnm aynen öyle kan vermiştim geçen ay iğnenin 11. Günü kan değerim bile çok düşük çıkmıştı

Evet bana da sanırom adet duzenlesın ve dusuk ıcın olabılır progesteron hormonum dusuktu gecen ay adetlerım duzensızlesıyp arada
Bende de var cnm düzensizlik 1,5 2 ayda bi oluyodum geçen ay belki düzensizlik için vermiştir ilacı ama geçen ayda iğnenin 12. Günü yani adet bitiminin 23. Günü olmuştum döngü günü tam 28 gün olması gerektiği gibi adet oldum belki yine aynı düşünceyle vermiştir yine bilemiyorum yani

Senın tumurtan kendı kendıne catlamadımı cnmbnm gecen ay catlamadı 20.gun gıdıcem catlayıp catlamadıgı gorunur dımı orda verırmı acaba ıgne

Senın tumurtan kendı kendıne catlamadımı cnmbnm gecen ay catlamadı 20.gun gıdıcem catlayıp catlamadıgı gorunur dımı orda verırmı acaba ıgne
Yok cnm geçen ayda bu ayda takipteydi doktorum 20 mm olunca iğne verdi çatlayıp çatlamadığı görünüyo bende gördüm ekrandan zaten cuma tekrar gidicem çatlayıp çatlamadığına bakıcak doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…