- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.321
Anladım cnm doktorunu değiştirmeyi düşündünmü hiç ?Çankırı da oturuyorum gülüm.
Anladim canim cok sagol basini sisirdim ama anlarsin beni sabirsizlik merak istek hepsi karisinca cok dgisik bisey oluyo Allah beklentilerimizi hayriyla mucizesiyle sonlandirsin insallahYeterli olgunluğa ulaşmışsa çatlatma iğnesi verir canım muhtemelen onun için çağırmıştır
Estağfirullah cnm olurmu hiç öyle şey bende daha çok yeniyim bilmediğim okadar çok şey varki keşke daha çok yardımcı olabilsem aynı duygular bendede var sen biraz daha öndesin ben daha dün vuruldum iğneyi 2. Gün bitti işte hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda bizede nasib etsin inşaallahAnladim canim cok sagol basini sisirdim ama anlarsin beni sabirsizlik merak istek hepsi karisinca cok dgisik bisey oluyo Allah beklentilerimizi hayriyla mucizesiyle sonlandirsin insallah
Gülüm bunla başladım bunla bitiririm sanırım.özel hastane.bide bu şehirdeki en iyi doktor.ama işte aklımda kaldı yumurta çatlamışmı diye beni çağırmadı adet olunca gel dedi.Anladım cnm doktorunu değiştirmeyi düşündünmü hiç ?
Anladım cnm acaba kendiliğinden çatlamasınımı bekliyo bende anlamadım çünkü ilk 4 ay doktorum kendilinden hamile kalmamı bekledi o aralarda kontrole gittim ama 5. Ay yawaş yawaş tedaviye başlayalım dedi geçen ay tutmadı bu ayda nasip bi heycanla beklemedeyim şuan bakalım hayırlısı artıkGülüm bunla başladım bunla bitiririm sanırım.özel hastane.bide bu şehirdeki en iyi doktor.ama işte aklımda kaldı yumurta çatlamışmı diye beni çağırmadı adet olunca gel dedi.
Ben gülüm çatlatma iğnesi oldum 7 gün geçti aradan.yani bida beni çağırmadı adet olana kadar.adetin gecikirsede test yap gel dedi.Anladım cnm acaba kendiliğinden çatlamasınımı bekliyo bende anlamadım çünkü ilk 4 ay doktorum kendilinden hamile kalmamı bekledi o aralarda kontrole gittim ama 5. Ay yawaş yawaş tedaviye başlayalım dedi geçen ay tutmadı bu ayda nasip bi heycanla beklemedeyim şuan bakalım hayırlısı artık
Anladım cnm geçen ay beni iğneden 4 gün sonra çağırdı güzel yumurtalar çatlamış şimdi beklemedeyiz inşaallah adet olmassın olursan 4. Günü gel demişti bu sefer yine çağırdı 12 ocakta gidicem işteBen gülüm çatlatma iğnesi oldum 7 gün geçti aradan.yani bida beni çağırmadı adet olana kadar.adetin gecikirsede test yap gel dedi.
Günaydın canım.benim adete 8 gün kaldı.bende sabırsızlanıyorum 16 ocak bat....acaba sağlık ocağında versem çıkarmı diyorum.iğnenin etkisi devam ediyormudur.yada kandada mı iğnenin etkisiyle hamile çıkarım.aklımda deli sorular 7 24 düşünmekten deli olacamAnladım cnm geçen ay beni iğneden 4 gün sonra çağırdı güzel yumurtalar çatlamış şimdi beklemedeyiz inşaallah adet olmassın olursan 4. Günü gel demişti bu sefer yine çağırdı 12 ocakta gidicem işte
İğnenin 8. Günümü canım öyleyse biraccık erken daha bi kaç gün beklesen 14. 15. Gün falan ver bence idrar da çıkmaz hemen heralde ama biraz beklersen kanda kesin sonuç alırsın benim bugün 4. Günüm ama grip gibiyim bütün vücudum ağrıyo özellikle belim ve kasıklarda iğne batması gibi sancı varGünaydın canım.benim adete 8 gün kaldı.bende sabırsızlanıyorum 16 ocak bat....acaba sağlık ocağında versem çıkarmı diyorum.iğnenin etkisi devam ediyormudur.yada kandada mı iğnenin etkisiyle hamile çıkarım.aklımda deli sorular 7 24 düşünmekten deli olacam
...iğnenin yan etkileri.aynen bendede öyle oldu.bana en çok progestan ilacı yan etki yaptı.baş dönmesi sivilce.kan testinde çıkarmı acaba.burda beta hecg bakarmısın diyince adamlar bunun içinmi geldin diyorlar o yüzden biraz çekimser kalıyorum gitmekle.ama iki günde bi idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor azda olsa seviniyorum kendimce.kendi kendimi kandırıyorum.İğnenin 8. Günümü canım öyleyse biraccık erken daha bi kaç gün beklesen 14. 15. Gün falan ver bence idrar da çıkmaz hemen heralde ama biraz beklersen kanda kesin sonuç alırsın benim bugün 4. Günüm ama grip gibiyim bütün vücudum ağrıyo özellikle belim ve kasıklarda iğne batması gibi sancı var
Canım bu arada bişi soracağım iğneden kaç gün sonra adet olunuyor.bazıları 14 gün sonra adet olunuyor diyorlar.aslı varmı acaba?İğnenin 8. Günümü canım öyleyse biraccık erken daha bi kaç gün beklesen 14. 15. Gün falan ver bence idrar da çıkmaz hemen heralde ama biraz beklersen kanda kesin sonuç alırsın benim bugün 4. Günüm ama grip gibiyim bütün vücudum ağrıyo özellikle belim ve kasıklarda iğne batması gibi sancı var
Anladım cnmm bende kullanıyorum progestanı günde 3 tane bende şişkinlik hissi yapıyo sen bilirsin git bi baktır bakalım...iğnenin yan etkileri.aynen bendede öyle oldu.bana en çok progestan ilacı yan etki yaptı.baş dönmesi sivilce.kan testinde çıkarmı acaba.burda beta hecg bakarmısın diyince adamlar bunun içinmi geldin diyorlar o yüzden biraz çekimser kalıyorum gitmekle.ama iki günde bi idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor azda olsa seviniyorum kendimce.kendi kendimi kandırıyorum.
14. 15. Gün olunuyomuş cnm ben geçen ay 12. Gün olmuştum amaCanım bu arada bişi soracağım iğneden kaç gün sonra adet olunuyor.bazıları 14 gün sonra adet olunuyor diyorlar.aslı varmı acaba?
Gülüm senin neden 3.valla bende günde iki kere içiyordum.çalıştığım için çok etki yapıyor işyerinde başım dönüyor oyüzden akşam 2 tane içiyorum.Anladım cnmm bende kullanıyorum progestanı günde 3 tane bende şişkinlik hissi yapıyo sen bilirsin git bi baktır bakalım
Eğer öyleyse benim adetime 6 gün kalmış oluyor.beklediğim adet tarihim 16 ocak. Ama hiç ber belirtim yok inan.14. 15. Gün olunuyomuş cnm ben geçen ay 12. Gün olmuştum ama
Canım bende bilmiyorum arkadaşta fazla diyo ama doktor öyle veriyo 3. Kutuya başlicam valla bunu kullanırken bende çok sivilce çıkıyo sinir harbi ruh halimde değişiklik vs vs herif boşicak beni sonundaGülüm senin neden 3.valla bende günde iki kere içiyordum.çalıştığım için çok etki yapıyor işyerinde başım dönüyor oyüzden akşam 2 tane içiyorum.
aynen benimde öyle hem kilo aldım hemde yüzümda kocaman kocaman sivilceler çıktı.bırakmakta istemiyorum doktor bırak diyene kadar.sabredecez valla.çektiğimiz çilelere değecek inşallahCanım bende bilmiyorum arkadaşta fazla diyo ama doktor öyle veriyo 3. Kutuya başlicam valla bunu kullanırken bende çok sivilce çıkıyo sinir harbi ruh halimde değişiklik vs vs herif boşicak beni sonunda
İnşaallah canımm bugün 3. Kutuya başlicam işte bakalım cuma tekrar gidicem yine yazmaz heraldeaynen benimde öyle hem kilo aldım hemde yüzümda kocaman kocaman sivilceler çıktı.bırakmakta istemiyorum doktor bırak diyene kadar.sabredecez valla.çektiğimiz çilelere değecek inşallah