- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.301
Iyı cnm temızlenmıs ozaman buay yenı sanslarBenim 10. Günüm bugün cnm regl döneminde muayene oldunmu geçen ay inşaallah adet olmassın cnm olursan 3.4 günü gel demişti doktor regl oldum pazartesi günü ama 3 gün lekelenme oldu oda afedersin lavobaya gittikçe oldu olamadım yani cuma gittim 5. Günde muayene oldum sonrasında öyle yoğun regl oldumki dediğin gibi parça parça düştü hep 10 gün sürdü bekarken hep öyle oluyodum ama evlendiğimden beri olmamıştım hiç öyle çok iyi oldu içim temizlendi resmen ama çok ağrılı oldu kasımlarıma bıçak saplıyolardı sanki
Ayyy hepimize inşaallah cnmIyı cnm temızlenmıs ozaman buay yenı sanslar
Canimm bende çarşamba günü igneyi vuruldm. Bugun 4.gunum.Bu ay hepimize guzel haberler getirsin insallah. Gecen ay çok bekledik ama olmadi bu ay insallah diyorum hepimiz icinYumurta takibi yapmıyomu cnm 19 20 mm olduğu zaman çatlıyo zaten yumurta bak ben dün sabah gittim en kontrole 20 mm olmuş iğne verdi hemen acilde vurul cnm dedi bana çarşamba gittiğimde 17,5 mm di klomen kullandım regl döneminde sonrasında 2 günde bir kontrole gittim yumurta takibi yaptı ipneyi dün vuruldum haftaya cuma tekrar kontrole gidicem
Klomenlemı oldu cnm senın yumurtan hıcmı catlamıyoCanimm bende çarşamba günü igneyi vuruldm. Bugun 4.gunum.Bu ay hepimize guzel haberler getirsin insallah. Gecen ay çok bekledik ama olmadi bu ay insallah diyorum hepimiz icin
Bende Çarşamba vuruldum canın birlikte takip edelimCanimm bende çarşamba günü igneyi vuruldm. Bugun 4.gunum.Bu ay hepimize guzel haberler getirsin insallah. Gecen ay çok bekledik ama olmadi bu ay insallah diyorum hepimiz icin
Yok canim benim klomenle fena buyuyorlar. Gecen ay fazlaca buyumuslerdi adetle zor attim. Bu ay dozunu düşürdü doktorum ve 10.gunde cok guzel büyüdü bir yumurtam. catlatma ignesi vuruldm.Klomenlemı oldu cnm senın yumurtan hıcmı catlamıyo
Aynen beraber takip edelim. Igneden sonraki gün aşırı karnim ve kasik agrim oldu. O gün mu yumurtlamis oldum bilemedim.Bende Çarşamba vuruldum canın birlikte takip edelim
Bende hiç ağrı yok geçen ay biraz olmuştu ama bu ay yok sanki ama geçen Aydan farklı biraz akıntım var sadece CanımAynen beraber takip edelim. Igneden sonraki gün aşırı karnim ve kasik agrim oldu. O gün mu yumurtlamis oldum bilemedim.
Benim geçen ay da igneden sonraki gun agrim olmustu. Ondan sonra da agrimaya devam etti. Zaten fena halde yumurtalar buyumeye devam etmişti. Şimdi agri hissetmiyorum cok sükür bugünlerde.Bende hiç ağrı yok geçen ay biraz olmuştu ama bu ay yok sanki ama geçen Aydan farklı biraz akıntım var sadece Canım
İnşallah çok büyümez seninkiler canım benim geçen ay 18mm di bu ay 21mm olmuş iğne yaptıBenim geçen ay da igneden sonraki gun agrim olmustu. Ondan sonra da agrimaya devam etti. Zaten fena halde yumurtalar buyumeye devam etmişti. Şimdi agri hissetmiyorum cok sükür bugünlerde.
Ayyy inşaallah canımmmm rabbim hepimize nasib etsin inşaallah ben dün vuruldum dahaCanimm bende çarşamba günü igneyi vuruldm. Bugun 4.gunum.Bu ay hepimize guzel haberler getirsin insallah. Gecen ay çok bekledik ama olmadi bu ay insallah diyorum hepimiz icin
Amin tatlim agrilar batmalar bulantilar aldi basino gitti inan ikinci lokmamda bogazima diziliyo yemek bulanmaktan benim vucut mu fazla abartti acaba gece uyku yokKlomen kullandın dimi yumurtalıkları çalıştırıyo ağrılar o yüzden kullanan herkeste oluyo genelde bendede var hafif iğne batması gibi sancı şeklince dün doktora sordum yumurtalıklar çalıştığı için canım çok normal bu ağrılar dedi tedavi aylık uygulanıyo ama dediğin gibi inşallah hiç bişiye gerek kalmadan güzel haberlerini verirsin inşaallah bizlerde veririz rabbim herkeze nasib etsin
Heee yok canım olmaz sanmam beni geçen ayda bu şekilde çağırmıştı yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakıyo geçen ay öyle olmuştu muhtemelen yine aynısı olucak haftaya cuma 8gün olucak benimde doktor sana öyle demiş ama bakarsın tutar hamile kalırsın adet olmassın geçen ay beni çağırdığında baktı yumurta çatlamış bundan sonra beklemedeyiz cnm inşaallah adet olmassın olursan 3.4. Günü gel demiştiErwaaaa arkadaşım bişi soracağım yorumlarını okudumda merak ettim arkadaşım.bende iğne vurulalı 6 gün oldu.doktor bana adet olunca gel dedi.sen haftaya cuma gidecem demişsin.o zamana belli oluyormu hemen hamile olup olmadığın benim daha bata 10 gün varda...meraktan çatlıyom
Bilemedim şimdi canım çok geçmiş olsun bende kasıkta hafif batma gibi sancılar oldu ara ara sinir harbi ve uyku hali oluyodu bu ay iğneyi dün vuruldum daha akşam üzeri bi baş dönmesi oldu sadece kısa süreli onun haricinde kasıkta batma hissi sadece başka bişiy yok biraz şişkinlik oluyo ama özellikle karın bölgesinde bakalım hayırlısı olsun canım elimizden geleni yapalım gerisini Allah’a bırakmak en doğrusuAmin tatlim agrilar batmalar bulantilar aldi basino gitti inan ikinci lokmamda bogazima diziliyo yemek bulanmaktan benim vucut mu fazla abartti acaba gece uyku yok
Valla senin doktor iyiymiş bizimki bizi çatmadımı çatmamadımı hiç çağırmadı.o kadarda özele gidiyoz iyi ilgilensiler diye .ben meraktan test yapıyom iğnenin etkisi pozitif çıkıyor seviniyorum kendi kendimi kandırıyorum....napayım bnde böyle mutlu oluyorum.iğneden 15 gün geçsin test yap diyorlar zaten 15 gününde yeni adet döngüm başlıyor..inşallah hamile kalırız.Heee yok canım olmaz sanmam beni geçen ayda bu şekilde çağırmıştı yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakıyo geçen ay öyle olmuştu muhtemelen yine aynısı olucak haftaya cuma 8gün olucak benimde doktor sana öyle demiş ama bakarsın tutar hamile kalırsın adet olmassın geçen ay beni çağırdığında baktı yumurta çatlamış bundan sonra beklemedeyiz cnm inşaallah adet olmassın olursan 3.4. Günü gel demişti
İnşaallah cnm nerde oturuyosun ?Valla senin doktor iyiymiş bizimki bizi çatmadımı çatmamadımı hiç çağırmadı.o kadarda özele gidiyoz iyi ilgilensiler diye .ben meraktan test yapıyom iğnenin etkisi pozitif çıkıyor seviniyorum kendi kendimi kandırıyorum....napayım bnde böyle mutlu oluyorum.iğneden 15 gün geçsin test yap diyorlar zaten 15 gününde yeni adet döngüm başlıyor..inşallah hamile kalırız.
Çankırı da oturuyorum gülüm.İnşaallah cnm nerde oturuyosun ?
Daha sadece klomen kullandim 27 ocakla 1 aralik arasi o gunden beri gun verdi birliktelik icin 8 ocakta kontrol var devami icin aciklama getirmedigi icn dr ondan meraklaniyorum ne olucak diye hic bilgim yok yumurtlama donemindeyim sanirim akintidan anliyorum tariflere gore yumurta buyumusse ne olacakBilemedim şimdi canım çok geçmiş olsun bende kasıkta hafif batma gibi sancılar oldu ara ara sinir harbi ve uyku hali oluyodu bu ay iğneyi dün vuruldum daha akşam üzeri bi baş dönmesi oldu sadece kısa süreli onun haricinde kasıkta batma hissi sadece başka bişiy yok biraz şişkinlik oluyo ama özellikle karın bölgesinde bakalım hayırlısı olsun canım elimizden geleni yapalım gerisini Allah’a bırakmak en doğrusu
Yeterli olgunluğa ulaşmışsa çatlatma iğnesi verir canım muhtemelen onun için çağırmıştırDaha sadece klomen kullandim 27 ocakla 1 aralik arasi o gunden beri gun verdi birliktelik icin 8 ocakta kontrol var devami icin aciklama getirmedigi icn dr ondan meraklaniyorum ne olucak diye hic bilgim yok yumurtlama donemindeyim sanirim akintidan anliyorum tariflere gore yumurta buyumusse ne olacak