Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar slm bende ayni tedavilerden gectim klomen+catlatma ignesi dun bir gunum gecti test yaptim 7.4 cikti dr gosterme sansim olmadi bu durumla karsilasan varmi yaptitdigim yer adet olmazsan 2 gun sonra tekrarla dedi
Benim adete 2 gün vardı 4,3 du canjm ıgneden sonra ama degerim düstü adet oldum ins sen hamilesindir

dr.zaten o olgunlaga geldiginde igneyi yaptiriyor gelmezse tekrar takibe cagiriyor
Ben yarın gideceğim .nasıl bir yol izleneceğini bilmiyorum açıkçası.iğneyi vurduktan sonra doktor kısa zamanda geri çağırıyormu.gebeliği teşhis edebiliyorlarmı doktorlar bir kaç gün sonra .

Ben yarın gideceğim .nasıl bir yol izleneceğini bilmiyorum açıkçası.iğneyi vurduktan sonra doktor kısa zamanda geri çağırıyormu.gebeliği teşhis edebiliyorlarmı doktorlar bir kaç gün sonra .
Hayir edemez adet tarihinde kan testi yapmani istiyor ogune kadar adet olmazsan sonuc pozitifse zaten gebeliktakibine giriyor ege negatifse tedaviye adet oldugunda tekrar basliyor

Hayir edemez adet tarihinde kan testi yapmani istiyor ogune kadar adet olmazsan sonuc pozitifse zaten gebeliktakibine giriyor ege negatifse tedaviye adet oldugunda tekrar basliyor
Benim iki ayda psikolojim bozuldu.iki ayda çok operasyondan geçtim ve yaşım itibari ile direkt yumurta takibine başladı.ve inanın her defasında merakımdan test alıp bakmaktan moralim bozuluyor.yarını iple çekiyorum.ne diyeceğinide merak ediyorum.iğneyi yapıp yapmayacağınıda bilmiyorum.

Haklisin insan yipraniyor ama kismet ne zaman olacagini bilmiyoruz bende cok operasyon gecirdim benim ikinci cocuk olmasina ragmen iki senedir ugrasiyorum. Hayirlisi hakkinda

Geçen ay iğneden bi kaç gün sonra beni çağırmıştı doktor gittim güzel yumurtalar çatlamış bundan sonra kendini biraz korumaya al artık ilişki olmadın demişti bana bakalım bu ay nasıl olucak daha iğnelik kadar büyümemiştir şuan bu akşam tekrar gidicem bakalım

Bende birazdan gidiyorum bakalım ne diyecek meraktan ölecem.yumurtalarım varmı büyümüşmü.iğne yapacakmı

Doktora gittim sabah 3 tane yumurtam oluşmuş 16 mm 13 mm diğerini bilimyorum.pazartesi gününe tekrar çağırdı.pazartesi günü çatlatma iğnemi vuracak.bu arada telefondaki takvimimde tam pazartesi günü ovülasyonuma denk geliyor ikiside birbirine uyuyor.inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız.bu arada femara kullandım doktor yumurtaların gayet iyi oluşmuş dedi.

Canım femarayı adetin kaçıncı günü başlamıştın?

Slm arkadaşlar benim ignemin 13.gunu bugün 2 gündür göğüslerim ağrıyor hala iğnenin etkisi midir adet olacak gibi değilim ama 12.gun test yaptım negatif çıktı iğnenin etkisi geçmiştir sanırım sizce test yanıltıyor olabilir mi

Benimde 3 yumurta oluşmuş büyüklüğünü söylemedi akşam tekrar gidicem bakalım ne dicek ama bana klomen veriyo hep ilaç değiştirmiyo nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…