Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar çatlatma iğnesinin 8 günü hamilelik belirtisi yaşayan var mı biliyorum iğne de hcg var ama bugüne kadar uyku dışında hiç belirtim yoktu dün akşamdan itibaren kasıklarımda yumurtlama ağrısı gibi ağrı ve akıntım başladı deli gibi yemek yiyorum ama 2 saat bile olmadan tekrar acıkıyorum ve acayip uykum var sizce döllenme olmuş olabilir mi

İnşallah hamilesindir

Arkadaşlar aranızda kaç kere çatlatma iğnesi denemesinden sonra hamile kaldınız.ilk denemede hamile kalanlar varmı

Bende öyleydim ama adet oldum inşallah hanilesindir canım

İğnenin etkisi olabilir bana da oluyo böyle

Catlatma ignesi vurulali 10 gun oldu bende hic bi belirti yok igneden dolayi bari bazi belirtiler olsa oda yok normal devam ediyorum suanda bu aydan hic umidim yok tutmadi gibime geliyo hepimizin hakkinda hayirlisi allah kimsenin kucagini bos birakmaisn allah isteyen herkese nasip etsin ins

Amin bende 10. Gündeyim bat ne zaman senin

Benim de geçen ay öyleydi çok ta güzel değerlendirmemize rağmen hiç belirtim olmadı ve adet oldum bu ay mahvoldum en etkili belirtim aşırı uyku ama çok fena anormal derece de ve iğnenin olduğu gün tek ilişki oldu bir daha olmadı çok şaşkınım

allah buyuktur cnm belkide tek iliskide hamile kalmissindir allah nasip ederse olur cnm ins guzel haberini aliriz her ay o tek cizgiyi gormek bizi maffediyo ins bigun bizde iki cizgiyi gorucez

Femaraya bende adetimin 5 günü başladım.içinden 30 tablet çıkıyor ama bana doktor 5 gün kulanacaksın gibi bir söz söylemedi.yarın kontrole gidecem.

Çok fazla kendimizi kaptirmayalım bence

Kizlar slm bende ayni tedavilerden gectim klomen+catlatma ignesi dun bir gunum gecti test yaptim 7.4 cikti dr gosterme sansim olmadi bu durumla karsilasan varmi yaptitdigim yer adet olmazsan 2 gun sonra tekrarla dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…