- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.299
- 44
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.041
İnşallah hamilesindirkızlar çatlatma iğnesinin 8 günü hamilelik belirtisi yaşayan var mı biliyorum iğne de hcg var ama bugüne kadar uyku dışında hiç belirtim yoktu dün akşamdan itibaren kasıklarımda yumurtlama ağrısı gibi ağrı ve akıntım başladı deli gibi yemek yiyorum ama 2 saat bile olmadan tekrar acıkıyorum ve acayip uykum var sizce döllenme olmuş olabilir mi
İnşaAllah canım tüm isteyenler inşaAllahİnşallah hamilesindir
Bende öyleydim ama adet oldum inşallah hanilesindir canımkızlar çatlatma iğnesinin 8 günü hamilelik belirtisi yaşayan var mı biliyorum iğne de hcg var ama bugüne kadar uyku dışında hiç belirtim yoktu dün akşamdan itibaren kasıklarımda yumurtlama ağrısı gibi ağrı ve akıntım başladı deli gibi yemek yiyorum ama 2 saat bile olmadan tekrar acıkıyorum ve acayip uykum var sizce döllenme olmuş olabilir mi
İğnenin etkisi olabilir bana da oluyo böylekızlar çatlatma iğnesinin 8 günü hamilelik belirtisi yaşayan var mı biliyorum iğne de hcg var ama bugüne kadar uyku dışında hiç belirtim yoktu dün akşamdan itibaren kasıklarımda yumurtlama ağrısı gibi ağrı ve akıntım başladı deli gibi yemek yiyorum ama 2 saat bile olmadan tekrar acıkıyorum ve acayip uykum var sizce döllenme olmuş olabilir mi
Amin bende 10. Gündeyim bat ne zaman seninCatlatma ignesi vurulali 10 gun oldu bende hic bi belirti yok igneden dolayi bari bazi belirtiler olsa oda yok normal devam ediyorum suanda bu aydan hic umidim yok tutmadi gibime geliyo hepimizin hakkinda hayirlisi allah kimsenin kucagini bos birakmaisn allah isteyen herkese nasip etsin ins
Benim de geçen ay öyleydi çok ta güzel değerlendirmemize rağmen hiç belirtim olmadı ve adet oldum bu ay mahvoldum en etkili belirtim aşırı uyku ama çok fena anormal derece de ve iğnenin olduğu gün tek ilişki oldu bir daha olmadı çok şaşkınımCatlatma ignesi vurulali 10 gun oldu bende hic bi belirti yok igneden dolayi bari bazi belirtiler olsa oda yok normal devam ediyorum suanda bu aydan hic umidim yok tutmadi gibime geliyo hepimizin hakkinda hayirlisi allah kimsenin kucagini bos birakmaisn allah isteyen herkese nasip etsin ins
7 aralikda adet olmam gerekyo ama aralardada adetleirm gecikir gecde olabilirim cnm beklemedeyim smdilikAmin bende 10. Gündeyim bat ne zaman senin
Benim de geçen ay öyleydi çok ta güzel değerlendirmemize rağmen hiç belirtim olmadı ve adet oldum bu ay mahvoldum en etkili belirtim aşırı uyku ama çok fena anormal derece de ve iğnenin olduğu gün tek ilişki oldu bir daha olmadı çok şaşkınım
Amin canım inşaAllahallah buyuktur cnm belkide tek iliskide hamile kalmissindir allah nasip ederse olur cnm ins guzel haberini aliriz her ay o tek cizgiyi gormek bizi maffediyo ins bigun bizde iki cizgiyi gorucez
Adetin 3.günü baslanıyor sabah akşam 5günKızlar bişey sorucam femara kullanan var mı ? Kullanımı nasıl adeti. kaçıncı günü başlanıyor?
Bir senedir bebek istiyor iki aydır da klomen kullanıyorum. cumartesi çatlatma iğnem yapıldı. Ve ben hiçbir belirti olmadığı halde hamile gibi hissediyorum. Hamile olduğum düşüncesiyle yatıp kalkıyorum. Ve hamile değilsem bu his yüzünden çok büyük hayal kırıklığı yaşayacağımı biliyorum.
Yok salı bitti perşembe kontrole çağırdı akşam gittim cumartesi yine gel görim senidedi 3 yumurta oluşmuş 1 sol 2 sağda takip edicek şimdiİlacın bittiği gün mü çağırdı seni
Acaba yumurtalarınızın boyutlarını söyledimi doktorunuz.Yok salı bitti perşembe kontrole çağırdı akşam gittim cumartesi yine gel görim senidedi 3 yumurta oluşmuş 1 sol 2 sağda takip edicek şimdi
peki çatlatma ve klomeni ilk defa mı kullandınız.Kizlar slm bende ayni tedavilerden gectim klomen+catlatma ignesi dun bir gunum gecti test yaptim 7.4 cikti dr gosterme sansim olmadi bu durumla karsilasan varmi yaptitdigim yer adet olmazsan 2 gun sonra tekrarla dedi