Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bende cuma günü çatlatma iğnesi yaptırdım ama akşamına saçlarıma oksidasyon yaptırmak zorunda kaldım bunun bi zararı olur mu ???? Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi ??

Kızlar bugün yine kontrole gittim ama tek yumurta büyümeye devam ediyomuş 15 mm olmuş diğerleri büyümez bu saatten sonra 12 mm onlar bu ayda olmicak gibi bi his var içimde hayırlısı soğan kürü uygulamıştım ama 1 kez şimdi incir kürünü uygulasam olurmu acaba yoksa soğan kürünü 1 kez dahamı uygulamam gerek şu aşamada başlasammı bilgisi olan varmı ???

Soğan kürü bildiğim kadar 6 ayda bir kere uygulanıyor.incir kürü ymrta kalitesi için.bide eksik bilgilerin var adetinin kaçıncı günündesin.mesela ben 12 günümdeydim 2 gün önce 17 15 olanlar bugün 19 ve 17 mm olmuş.ama ben femara kullandım.bugünde doktor bırakmamı söyledi.doktor gözetimindemisin.ben bu kürleri yapmıyorum çünki ilaç kullanıyorum ikisi bir yan etki yapabilir kaş yapayım derken göz çıkarmayım diye.bıraktım kürleri.

Sogan kürü 6 ayda bir yapiliyor canim. Ayrica adetin 2.gunu basla corek otu bal tarcin kürü yap o yumurta icin birebir :) istersen tarifni atarim

Adetin 15. Günündeyim bende kararsız kaldım tedavi arasında incir kürünü uygulasammı uygulamasammı diye çarşamba tekrar kontrole çağırdı doktor

Canım 1 yumurta da yeter sen strese sokma kendini sakınn ayrıca inciri çok tüketmek prolaktini yükseltiyormuş bende yapacaktım burdan bir iki arkadaş dedi kaş yapayım derken göz çıkartma sen kendini sıkıntıya sokma 1 tane olsun sağlıklı olsun

Sogan kürü 6 ayda bir yapiliyor canim. Ayrica adetin 2.gunu basla corek otu bal tarcin kürü yap o yumurta icin birebir :) istersen tarifni atarim
Hoşgeldin canımm :) atarsan sevinirimm 3 yumurtadan fazla oluşmuyo bende ilaçsız yada ilaçla 3 yumurta

Ne bilim cnm yaaa orasıda öyle tabide ne kadar çok yumurta okadar fazla şans gibi geliyo bana tedavi ortadında başlayıp başlamamak arasında kaldım bende bugün gittim adetin 15. Günü 15 mm olmuş yumurta çarşamba tekrar gidicem

Sen bilirsin canım stres yapma yumoşlar etkileniyor çünkü ben de bu ay inanılmaz bi rahatlık var bakalım hayırlısı gelecek ay tutuşurum Rahim filminde bende Çarşamba gidcem bana da o gün verecek iğneyi muhtemelen

Banada çarşamba vericek muhtemelen perşembe yaptır der heralde geçen ayda öyle oldu çünkü bakalım hayırlısı geçen ay 3 yumurta vardı 3 de büyüdü çatladı ama boş geçti belki dediğin gibi bu tutar bellimi olur nasip kısmet artık

Hoşgeldin canımm :) atarsan sevinirimm 3 yumurtadan fazla oluşmuyo bende ilaçsız yada ilaçla 3 yumurta
Atarim tabi canim ama tarife uy olurmu bide incir kürü bi hormonu yukseltiyo sanirim o yuzden bi yeri yaparken digeri yikma bunu bi dene ben bu ay rahim filminden once adetken basladim yaptjm doktorum bile sasirdi rahimin durumu cok guzel gecmi kaldin gelmek icin dedi. Tabi sifa Allahtan ama ben bu kürden diye dusunuyorum canim :) dur atiyorum

Rahim filmi çektirdinmi canım nasıl çıktı ?

Adetin 15. Günündeyim bende kararsız kaldım tedavi arasında incir kürünü uygulasammı uygulamasammı diye çarşamba tekrar kontrole çağırdı doktor
Bence yapma eğer çarşamba gününe çağırdıysa.çünkü yumurtaların çarşamba gününe büyümüş olabilir.neticede yumurta takibi bu yüzden yapılıyor.çarşamba günü yumurtalarının büyüdağünü göreceksin.ayrıca doktorlar için bir tanesinin kaliteli ve büyümüş olması yeterli diye biliyorum ben.hayırlı haberlerini bekliyoruz çarşamba gününe

Kararsız kaldım çok ama çarşambayı beklicem tabi bakalım ne dicek doktor hayırlısı artık napalım olacağı varsa tek yumurta da yeter yani ama yoksa 10 tane olsa yinede olmaz nasip kısmet artık

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) bende geçen ay rahim filmi çektirdim. Sonrasında klomen kullandım 5 gün günde 2 tane,eustrofem kullandım günde 3 tane,bir de biosteron kullandım halen kullanıyorum.bu ay da ovitrelle iğne oldum.iğneden 39 saat sonra birliktelik oldu ve 10 gün boyunca devam etti birliktelik.14 günde crinone jel kullandım.fakat bugün regl oldum.tekrar dr a gitcem.bana keçiboynuzu kürü nasıl uygulanıyor yazabilir misiniz?eşimde de sperm hareketliliği az çünkü.teşekkür ederim şimdiden.

İğnenin 13. Günü test negatif olsa çıkardı değil mi kızlar 15. Günü adet oluyorum genelde iğnenin bata 2 gün var

Eklentiler

• Screenshot_20180102-111202.png
    154,7 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…