Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah iyi haberlerini bekliyorum canım.akşam ne diyecek bakalım doktorun.peki iğnen varmo
Perşembe günü komtrole gittiğimde şuan çatliycak bi yumurtan yok dedi iğne vermedi bu akşam bakıcak işte bakalım ne kadar büyümüş geçen ayda böyle olmuştu bi kaç sefer kontrole gittim belki oazarteside çağırır

İnşallah iyi haberlerini bekliyorum canım.akşam ne diyecek bakalım doktorun.peki iğnen varmo
Az önce geldim hastaneden ama moralim bozuldu biraz 3 yumurta vardı biri büyüyomuş sadece 12,5 mm olmuş pazartesi tekrar çağırdı o zamana kadar istenilen boyuta gelir sanırım :KK43:

Az önce geldim hastaneden ama moralim bozuldu biraz 3 yumurta vardı biri büyüyomuş sadece 12,5 mm olmuş pazartesi tekrar çağırdı o zamana kadar istenilen boyuta gelir sanırım :KK43:
Üzülme canım benimde klomene 3.gün başlattı 8. Gün gittim 5 yumurtam büyümüştü bugün gittim 10. Gün adetin 2 tanesi büyümüş sadece 15mm olmuş Çarşamba yine gidcem iğneyi o gün yapacak galiba hepsi sağlıklı büyümüyor 1 tane de olsa yeter ama sanki fazla olunca şans artacak gibi geliyor bana

Üzülme canım benimde klomene 3.gün başlattı 8. Gün gittim 5 yumurtam büyümüştü bugün gittim 10. Gün adetin 2 tanesi büyümüş sadece 15mm olmuş Çarşamba yine gidcem iğneyi o gün yapacak galiba hepsi sağlıklı büyümüyor 1 tane de olsa yeter ama sanki fazla olunca şans artacak gibi geliyor bana
Banada öyle geliyo ama napalım 2 si büyüyememiş solda 1 tane büyümeye devam ediyo dedi pazartesi tekrar göriyim seni dedi geçen ay 3 yumurta vardı hepside büyümüştü

Banada öyle geliyo ama napalım 2 si büyüyememiş solda 1 tane büyümeye devam ediyo dedi pazartesi tekrar göriyim seni dedi geçen ay 3 yumurta vardı hepside büyümüştü
Büyür büyür benim geçen ay sağdakileri ölçmemişti bile çok küçük diye solda vardı sonra bi gittim sağdakiler büyümüş dur bakalım büyürler merak etme

Büyür büyür benim geçen ay sağdakileri ölçmemişti bile çok küçük diye solda vardı sonra bi gittim sağdakiler büyümüş dur bakalım büyürler merak etme
Ayyy inşaallah canım bakalım hayırlısı artık bugün adetin 13. Günü benim senin kaç yumurta takibindemisin sende şuan ?

Doktora gittim sabah 3 tane yumurtam oluşmuş 16 mm 13 mm diğerini bilimyorum.pazartesi gününe tekrar çağırdı.pazartesi günü çatlatma iğnemi vuracak.bu arada telefondaki takvimimde tam pazartesi günü ovülasyonuma denk geliyor ikiside birbirine uyuyor.inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız.bu arada femara kullandım doktor yumurtaların gayet iyi oluşmuş dedi.

Benimde 3 yumurta oluşmuş büyüklüğünü söylemedi akşam tekrar gidicem bakalım ne dicek ama bana klomen veriyo hep ilaç değiştirmiyo nedense

Kızlar umut kaybetme yok gayet güzel gidiyor bence ben daha adet olamadım ilaç kullanmayı sabirsizlikla bekliyorum :KK43:

Kızlar merhaba yeni üye oldum 3 yıllık evliyim ama bebeğimiz olmuyo çatlama iğnesi yaptırdım malesef yine olmadı şimdi balık yağı ve civanpenceri kullanıyorum sizce yararı olurmu

Ya bana geçen biri anlattı kadın tüp bebek denemiş 2 3 kere doktorlar diğer türlü kalamazsiniz demiş arkasindan evi taşırken kafasından silmis bebek düşüncesini takmamaya başlamış ev tasimis etmiş hamile olduğunu öğrenmiş üzerine şimdi 3 çocuğu var ya

Banada 3 yumurtadan biri büyüyo diğerleri küçük dedi gösterdi hatta 12,5 13 mm falan dedi pazartesi tekrar çağırdı diğer 2 si daha büyümez sanırım biraz moralim bozuldu ama yapcak bişe yok malesef :KK43:
Canım bu işler hiç belli olmaz benim geçen ay ilk kontrolde sadece sağda yumurtam vardı 1 tane soldakileri ölçmemişti bile çok küçük diye ben üçüncü kontrole gittim bi baktık soldaki o çok küçüklerden biri 20mm olmuş doktor bile şaşırdı yani diyeceğim hiç belli olmaz bekle hem olsun ama 1 tane olsun zaten 1 yumurta lazım sağlıklı :rapci: doktorum hep bana moral diyor bu dönem stresten uzak dur düşünme hiçbirşey ufacık bşe kötü bir düşünce yumoşlarımızı etkiliyormuş sen sayıya bakma 1 tane olsun gerisi önemli değil öpüyorum seni

Canım bu işler hiç belli olmaz benim geçen ay ilk kontrolde sadece sağda yumurtam vardı 1 tane soldakileri ölçmemişti bile çok küçük diye ben üçüncü kontrole gittim bi baktık soldaki o çok küçüklerden biri 20mm olmuş doktor bile şaşırdı yani diyeceğim hiç belli olmaz bekle hem olsun ama 1 tane olsun zaten 1 yumurta lazım sağlıklı :rapci: doktorum hep bana moral diyor bu dönem stresten uzak dur düşünme hiçbirşey ufacık bşe kötü bir düşünce yumoşlarımızı etkiliyormuş sen sayıya bakma 1 tane olsun gerisi önemli değil öpüyorum seni
Saol cnmm inşaallah öyle olur stres çok etkiliyo evt yapmamaya çalışıyorum ama bu ara ruh halim okadar dengesizki çok iyiyken 2 dk sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaklı oluyorum psikoloğa gidicem en sonunda ruh halim çok kötü bu konuyla alakasız yani anlamadım gitti :KK43:

X