Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de hiç bilmiyorum gerçekten şimdi ilişkiye girmiyor muyuz biz
İşte 2 gün önce gittiğimde cumartesiye kadar klomeni kullan dedi, cunartesi bitecek ilaç, cumaya kadar ilişki serbest dedi, cumadan sonra yasak dedi. Cumrts pazar pazartesi 3 gün cinsel perhiz dedi, salı sabahı geliyorsunuz dedi :)

Kızlar benim bat normalde 11 Ocak ama klomen sayesinde yumurtalarım erken büyüdü ve çatlatma iğnesi erken oldu geçen ay iğnenin 15. Günü adet olmuştum yine öyle olursa bat 4 Ocak oluyor sizce bat ı neye göre hesaplamalıyım kafam çok karıştı siz nasıl yapıyorsunuz

Anladım ben daha adet olmadım o zaman bana perhiz yok :)

Dün akşam adetim başlamış gibiydi lekelenmeler pıhtı gibi şeyler falan bugün tık Yok bende de sökülme sorunu olacak sanırım =(
Canım bu ilaçlardan denge şaştı bence bizde bugün 10. Gün benim ama hala ara ara lekelenme oluyo yarın kontrolüm war bakalım doktor ne dicekkk

Anladım ben daha adet olmadım o zaman bana perhiz yok :)

bilemeyecem :))) benim anladığım çatlatma iğnesi yapıp belli bi saat içinde ilişkiye girin diyecek ya , garanti olsun diye o iğneden önceki 3-4 gün yapmayın demek istiyor herlde :))) allahım ya herşeyi doktora göre ayarlıyoruz özgürlüğümüz kalmadı :)))

Neyse öğlen söküldüm canım ama yoğunluğu az anlamadım valla resmen hormonlar kafayı yedi
Aynen canım ben 3 gün boyunca lekelenme oldu kekik suyu içtim sabah akşam o söktürüyo 5. Gün kontrole gittim sonrasında çok yoğun regl oldum 2,5 yıldır böyle regl olmuyodum içim temizlendi resmen

Aynen canım ben 3 gün boyunca lekelenme oldu kekik suyu içtim sabah akşam o söktürüyo 5. Gün kontrole gittim sonrasında çok yoğun regl oldum 2,5 yıldır böyle regl olmuyodum içim temizlendi resmen
İyi bari canım sevindim valla adet olamayınca da kötü sıkıntı stres oluyor insan inşallah hayırlısı ile yavrularımıza kavuşuruz daha fazla yıpranmadan

Kizlar bugun doktora gttim adetimin 3.gunuydu. Klomen verdi yine. Bana iyi gelmiyor dedim..günde bir tane kullan öyleyse dedi. Bugün basla 5 gun kullan dedi ama erken degil mi sizce. Daha onceki doktorum 5.gunde baslatmisti. Haftaya çarşamba gel dedi. Biraz erkenmis gibi geldi bana sanki. Yumurtalar 10 gunde yeterli büyür mü ki?

İlişki olmicakmı dedi sizede doktor kızlar ama bana doktorum iğneden önceki akşam ilişki iğneden sonraki akşam daha sonrasında 2 defa daha ilişki sonrası yok komtrole gittiğimde artık ilişki olmadın 15 gün korumaya al kendini dedi ama niye öyle dedi anlamadım 3 yumurta oluşmuştu hepsi çatlamış

Bende adetin 4. Günü başladım cnm dün akşam bitti yarında kontrolüm var

Allah allah, bu işleri anlamak da zor hele ben hiçbişey anlamıyom, doktor ne derse yapıyom :)

Klomen ağrı yaptı ben de ama ne sırtımda ne belimde ne kasıklarımda. Karnımda ve karnımın biraz yukarısında. Adet sancısı gibi değil değişik bi rahatsız edici ağrı. Klomenden mi olmuştur normal midir

Özgürlüğümüz yok dediğin gibi :)

Canım büyür ki çağırmis yoksa neden cagirsi
Aminnn cnmmm inşaallah ama emek olmadan zahmet olmuyomuş

Bize de haber vermeyi unutma canım

Bir senedir bebek istiyor iki aydır da klomen kullanıyorum. cumartesi çatlatma iğnem yapıldı. Ve ben hiçbir belirti olmadığı halde hamile gibi hissediyorum. Hamile olduğum düşüncesiyle yatıp kalkıyorum. Ve hamile değilsem bu his yüzünden çok büyük hayal kırıklığı yaşayacağımı biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…