- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.021
İşte 2 gün önce gittiğimde cumartesiye kadar klomeni kullan dedi, cunartesi bitecek ilaç, cumaya kadar ilişki serbest dedi, cumadan sonra yasak dedi. Cumrts pazar pazartesi 3 gün cinsel perhiz dedi, salı sabahı geliyorsunuz dedi :)Ben de hiç bilmiyorum gerçekten şimdi ilişkiye girmiyor muyuz biz
İşte 2 gün önce gittiğimde cumartesiye kadar klomeni kullan dedi, cunartesi bitecek ilaç, cumaya kadar ilişki serbest dedi, cumadan sonra yasak dedi. Cumrts pazar pazartesi 3 gün cinsel perhiz dedi, salı sabahı geliyorsunuz dedi :)
Canım bu ilaçlardan denge şaştı bence bizde bugün 10. Gün benim ama hala ara ara lekelenme oluyo yarın kontrolüm war bakalım doktor ne dicekkkDün akşam adetim başlamış gibiydi lekelenmeler pıhtı gibi şeyler falan bugün tık Yok bende de sökülme sorunu olacak sanırım =(
Anladım ben daha adet olmadım o zaman bana perhiz yok :)
Neyse öğlen söküldüm canım ama yoğunluğu az anlamadım valla resmen hormonlar kafayı yediCanım bu ilaçlardan denge şaştı bence bizde bugün 10. Gün benim ama hala ara ara lekelenme oluyo yarın kontrolüm war bakalım doktor ne dicekkk
Aynen canım ben 3 gün boyunca lekelenme oldu kekik suyu içtim sabah akşam o söktürüyo 5. Gün kontrole gittim sonrasında çok yoğun regl oldum 2,5 yıldır böyle regl olmuyodum içim temizlendi resmenNeyse öğlen söküldüm canım ama yoğunluğu az anlamadım valla resmen hormonlar kafayı yedi
İyi bari canım sevindim valla adet olamayınca da kötü sıkıntı stres oluyor insan inşallah hayırlısı ile yavrularımıza kavuşuruz daha fazla yıpranmadanAynen canım ben 3 gün boyunca lekelenme oldu kekik suyu içtim sabah akşam o söktürüyo 5. Gün kontrole gittim sonrasında çok yoğun regl oldum 2,5 yıldır böyle regl olmuyodum içim temizlendi resmen
İlişki olmicakmı dedi sizede doktor kızlar ama bana doktorum iğneden önceki akşam ilişki iğneden sonraki akşam daha sonrasında 2 defa daha ilişki sonrası yok komtrole gittiğimde artık ilişki olmadın 15 gün korumaya al kendini dedi ama niye öyle dedi anlamadım 3 yumurta oluşmuştu hepsi çatlamışbilemeyecem :))) benim anladığım çatlatma iğnesi yapıp belli bi saat içinde ilişkiye girin diyecek ya , garanti olsun diye o iğneden önceki 3-4 gün yapmayın demek istiyor herlde :))) allahım ya herşeyi doktora göre ayarlıyoruz özgürlüğümüz kalmadı :)))
Bende adetin 4. Günü başladım cnm dün akşam bitti yarında kontrolüm varKizlar bugun doktora gttim adetimin 3.gunuydu. Klomen verdi yine. Bana iyi gelmiyor dedim..günde bir tane kullan öyleyse dedi. Bugün basla 5 gun kullan dedi ama erken degil mi sizce. Daha onceki doktorum 5.gunde baslatmisti. Haftaya çarşamba gel dedi. Biraz erkenmis gibi geldi bana sanki. Yumurtalar 10 gunde yeterli büyür mü ki?
Aminnn cnmmm inşaallah ama emek olmadan zahmet olmuyomuşİyi bari canım sevindim valla adet olamayınca da kötü sıkıntı stres oluyor insan inşallah hayırlısı ile yavrularımıza kavuşuruz daha fazla yıpranmadan
Ben adetin 5. Günü başladım. 5 gün kullancam, ilaç bittikten 2 gün sonra kontrole gidecemBende adetin 4. Günü başladım cnm dün akşam bitti yarında kontrolüm var
Aynen bu 2. Ay geçen ayda aynı şekilde oldu benimBen adetin 5. Günü başladım. 5 gün kullancam, ilaç bittikten 2 gün sonra kontrole gidecem
Allah allah, bu işleri anlamak da zor hele ben hiçbişey anlamıyom, doktor ne derse yapıyom :)İlişki olmicakmı dedi sizede doktor kızlar ama bana doktorum iğneden önceki akşam ilişki iğneden sonraki akşam daha sonrasında 2 defa daha ilişki sonrası yok komtrole gittiğimde artık ilişki olmadın 15 gün korumaya al kendini dedi ama niye öyle dedi anlamadım 3 yumurta oluşmuştu hepsi çatlamış
bilemeyecem :))) benim anladığım çatlatma iğnesi yapıp belli bi saat içinde ilişkiye girin diyecek ya , garanti olsun diye o iğneden önceki 3-4 gün yapmayın demek istiyor herlde :))) allahım ya herşeyi doktora göre ayarlıyoruz özgürlüğümüz kalmadı :)))
Kizlar bugun doktora gttim adetimin 3.gunuydu. Klomen verdi yine. Bana iyi gelmiyor dedim..günde bir tane kullan öyleyse dedi. Bugün basla 5 gun kullan dedi ama erken degil mi sizce. Daha onceki doktorum 5.gunde baslatmisti. Haftaya çarşamba gel dedi. Biraz erkenmis gibi geldi bana sanki. Yumurtalar 10 gunde yeterli büyür mü ki?
Aminnn cnmmm inşaallah ama emek olmadan zahmet olmuyomuş
Bu akşam gidicem kontrole canım inşaallah yumurta oluşumu iyidir hadi hayırlısı bakalımÖzgürlüğümüz yok dediğin gibi :)
Canım büyür ki çağırmis yoksa neden cagirsi
Bize de haber vermeyi unutma canım
Bu akşam gidicem kontrole canım inşaallah yumurta oluşumu iyidir hadi hayırlısı bakalım