Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün bitiyo perşembe de kontrole gidicem cnm yumurta oluşmuşsa bi iki seferde büyüyüp büyemediğine bakıcak doktor sonra iğne vericek yumurta oluşmuşsa tabi
Yumurta olgunlaşmışsa, iğne verecek. İğne 1 tane mi yapıyor, daha fazla mı. İğneyi sabah yaptırdın mesela, belli saat içinde ilişki yaşa diyecek. Yani normal doğal olarak belli dönemlerde çatlayan yumurtayı yapay yola çatlatmış oluyor dimi? Hani hamile kalmak isteyenler verimli dönemleri hesaplıyor ya, bu klomen iğne olayı devreye girince verimli dönemleri hesaplamaya gerek kalmıyor sanırım, aslında vücudun dengesini değiştiriyor bu durum. Çok karışık ya kafam henüz basmıyor :) yeni başladığım için. Çok soru sordum :)))

Walla canım bende yeniyim bu 2. Ay olucak klomeni 2. Kez kullanıyorum benim regl zaten çok düzensiz 1,5 2 da bi oluyorum ama bu sefer 23. Günde oldum onu düzene soksa bari bu tedavi işe yarasa bu ay neler olucak bende heycanla bekliyorum bakalım hayırlısı ama dengeyi tamamen değiştiriyo dediğin gibi

Dün akşam adetim başlamış gibiydi lekelenmeler pıhtı gibi şeyler falan bugün tık Yok bende de sökülme sorunu olacak sanırım =(
Canim üzülme hepimiz ayni sekilde bu ay sonucsuz kaldik. Ben 18.gunde söküldüm ancak. Cok sinir bozucu ama beklemek lazim mecburen. Doktora gidecekmisin peki bu ay.

Canim üzülme hepimiz ayni sekilde bu ay sonucsuz kaldik. Ben 18.gunde söküldüm ancak. Cok sinir bozucu ama beklemek lazim mecburen. Doktora gidecekmisin peki bu ay.
Hiç bilmiyorum canım yaa ben Ankara’da özele gidiyordum ama şu an Ardahan’da olduğum için zor 1 ay sonra ancak gidebilirim buradaki devlet doktorları ilgilenmiyor bakalım bi özel doktorumla konuşayım belki bu ay dinlendiririm kendimi ilaç kullanmam eşime de daha diyemedim adet oldum diye çok üzülecek ahh ahh

En çokta onlar üzülüyor zaten. Hele ki problem bizden kaynakliysa vicdan yapiyosun ister istemez. Hayirlisi canim. Elbet güzel günler göreceğiz..

Kızçeler günaydın dün doktor bana klomen verdi adetin birinci günü ara burdan randevu al ,lekenme başladığı gün 1. Gün say ve 5. Gün klomene sabah akşam antibiyotik gbi saatine dikkat Edip içiyorsun dedi benim cagirdigim zaman geliyorsun ben size ilişkiye girecegin zamanı söyleyeceğim sonra bir daha geleceksin igneni vuracağız daha sonra yumurtayı inceleyeceğiz dedi ilk defa böyle bir konuşmayla karşılaştım tek gitmiştim

Sizce doğru mu anlamışım biri bana yardım etsin ?

Doğru canım genellikle böyle oluyor ne güzel ilgili bi doktora denk gelmişsin

Slm arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.29 yaşındayım.5 aylık evliyim.ilk iki ay adetimde gecikmeler olduğu için doktora gittim sol overde 3 cm dermoit kistim çıktı.iki ay ginera kullandım hsg çekindim tüplerimin her ikisi de açık.sonra 21 kasımda yaram çıktı yara yaktırdım.bu ay yumurta takibini başladı cumartesi gününe randevu verdi.bu arada folbiol femera corasprin ve çatlatma iğnesi verdi.ama iğneyi vurulmadım daha.bundan sonraki süreç nasıl olur

Doğru canım genellikle böyle oluyor ne güzel ilgili bi doktora denk gelmişsin

Canım doktorum sağolsun çok iyi annem hastayken de bana çok yardimci olmuştu 2 kayıp yaşadım bir boş gebelik bir kimyasal dün gittiğimde doktora seni daha fazla yipratmayalim gerek yok dedi.

Geçen ay gittiğim doktor ise 6 7 ay sonra görüşelim olmazsa o zaman tedaviye başlarız demişti sinir olmuştum ona

Holgeldin canım çok geçmiş olsun canım rabbim inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun inşallah adetinin kaçıncı günündesin ?

Hiç düzgün doktora rastlamadım ben zaten canım hepsi başından savar gibi ilgisiz alakasız falan rabbim gerçekten hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah daha fazla aratmadan bebişlerimize kavuşuruz

Hoşbuldum arkadaşım.adetimin 8. Günündeyim.doktor cumartesi gününe çağırdı.3 cm dermoit kistim olmama rağmen kistimi görmezden gelip yumurtlama takibi başlattı.femara kullanıyorum.cumartesi günü çatlatma iğnemle gel dedi.7 mm lik bir tane yumurtam vardı adetimin 5.gününde.cumartesi gününü iple çekiyorum.bu sırada eşimede sperm birikmesi için ilişkiyi bırakmasını söyledi .

Holgeldin canım çok geçmiş olsun canım rabbim inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun inşallah adetinin kaçıncı günündesin ?
Hoşbuldum arkadaşım.adetimin 8. Günündeyim.doktor cumartesi gününe çağırdı.3 cm dermoit kistim olmama rağmen kistimi görmezden gelip yumurtlama takibi başlattı.femara kullanıyorum.cumartesi günü çatlatma iğnemle gel dedi.7 mm lik bir tane yumurtam vardı adetimin 5.gününde.cumartesi gününü iple çekiyorum.bu sırada eşimede spermbirikmesi için ilişkiyi bırakmasını söyledi .

Ben de salı akşamı gittim doktora, çarşamba sabahı yani dün sabah başladım klomene , ilk defa kullanıyorum. 5 gün sabah akşam kullan dedi. Cumartesi gece bitiyor ilacım. Pazar-pazartesi, boş. Salı sabahı kontrole gidecem yumurtalar olgunlaşmış mı diye, ona göre iğne verecek, ilişki saati söyleyecek sanırım okadar yabancıyım ki bu konulara :) hiç net bilgim yok adım adım ilerdikçe öğreniyorum :)

İnşallah güzel haberler alırız bende cumartesi günü gidecem bana klomen değilde femara diye bir ilaç verdi.sabah akşam kullanacam 30 tablet.banada ilişki saati söylecek cumartesi günü.inşallah bende bilgilendiririm sizi

Ben de hiç bilmiyorum gerçekten şimdi ilişkiye girmiyor muyuz biz

Anladım canım inşallah herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…