-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.981
Bendede aynısı oldu canım igneden sonraYaptım canım zaten pozitif çıktı iğnenin 5. Gününde normal mi onu soruyorum çatlamış olması lazımdı negatif çıkması gerekmiyor mu anlamadım
Sağol canım demek ki hcg den dolayı pozitif çıkıyor lh testi deAma adet oldum doktor catlamıs dedi muayene etmedi
Ayyy inşallah güzel gelişmeler olur :) sizi takipte olacamBende beş aydır bebek olmuyordu.bu ay gittim doktora klomen başladı.sağda pko var dedi.adetlerim çok düzenli kilo sorunum da yok.10 gün günde iki kez klomen içtim.adetin 14.günü yani bugün kontrole gittim ve sağda üç tane çok güzel yumurtan olmuş dedi doktor.iki tane çatlatma iğnesi yaptı bugün ve 36 saat sonra ilişki dedi.inşallah bu ay olur
Canım ben adetin 3.günü başladım ve 10 gün günde iki tane içtim.kanama falan olmadı.sadece aşırı gaz ve idrar yaptı bende.öyle kasık ağrım falan da çok olmadı.ama çikolata kisti olanda nasıl etki eder bilemiyorum.bana da sağda pko var demişti.ama sağdan 3 tane yumurtam olmuş.hayırlsı olsun saatinde al ilacı hormon çünkü aksatma.inşallah güzel haberler verirsinİyi geceler herkse. Az önce doktordan geldim. 1 ay bi bebek denemesi yaptık ve doktor olursa da olmazsa da gel demişti, ben adet olunca gittim. 1 ay önce ilk muayeneye gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrenmiştim. Bugün klomen verdi, ilk defa kullanacağım, bebek sürecine de yeni girdim, hiçbişey bilmiyom. İlacı 5 gün içip haftaya salı kontrole gidecem yumurtalarım olgunlaşmış mı olgunlaşmamış mı ona bakacak. Bugün adetimin 4. Günü, yarın başlayacam ilaca, klomene başlayınca herhangi bir kanama veya f arklı bişey yaşanıyor muona göre hazırlıklı olayım. Allahım 5 gün sonra güzel gelişmeler olur inşallah
Canım bak ne dicem ben sökülemediğim zamanlarda günde 2 3 kere ılık duşa giriyorum bolca kasıklarıma tutuyordum damarlar açılsın rahat rahat adet olayım diye bunu 2. Gün uyguladığımda akşımına genellikle sökülüyordum bi dene istersen canım rahatlatır seniYa bende anca bugun oldum ama sökulemedim. Sadece leke seklinde geldi. Devami gelecek gibi de durmuyor. Nasil gececek bu adet bilmiyorum
Canım üzülme hemen en son ne zaman ilişkiye girmiştiniz eğer yakın zamanda girdiyseniz içinde 72 saate kadar canlı kalabiliyormuş o yüzden dert etme yarın da birlikte olursunuz gün aşırıBugün akşam 10da ilişki demişti doktor.ama eşim çok hasta tonsillit olmuş deposilin yapıldı bugün ve antibiyotik kullanıyor.konuşamıyor bile.off ya ne yapıcam ben o kadar hormon aldım yumurtalarımda oluşmuştu ne güzel ama kaçırıcam sanırım yumurtlamayı.iğneden ne kadar süre sonra çatlarki bu yumurtalar.çünkü bugün ilişki olmayacak gibi
Normal canım klomenden iğne gibi batmalar falan olur ben 3 ay klomen kullandığım içinKızlar klomen bugün bitiyo 5. Gün ama benim regl henüz bitmedi yarın biticek muhtemelen sağ kasığımda ara ara iğne batması oluyo bu normalmi iğneden dolayı olur böyle öyle biliyorum ama neden kaynaklanıyo acaba ???
Anladım cnm geçen seferki kullanımda iğneden sonra böle olmuştu normalmi acaba dedimNormal canım klomenden iğne gibi batmalar falan olur ben 3 ay klomen kullandığım için
Hayırlısı olsun üzülme canım bu ay olur inşallahKızlar bugün 15. Günümdü az önce adet oldum =(
Tam onu soruyodum yaaa tüh canım üzülme sakın bidahakine şansımızı denicez rabbim büyük bizede nasib edicek inşaallahKızlar bugün 15. Günümdü az önce adet oldum =(
Kişiye göre değişir yan etkileri canım netten baktım yan etkilerde yazıyo hepsi ama bende geçen sefer çok şişkilik hissi ve sinir harbi yaptı bu sefer hiç bi yan etki olmadı gözlerimin bulanık görmesi dışında benimde bugün bitiyo 12 de regl dönemindeyim bendeArkadaşlar. Ben de çikolata kisti var. Bugün klomene başladım, 5 gün kullan dedi doktor salı gel dedi. Adetimin bugün 5. Günü, zaten bitti gibi bişey , iki gündür sadece lekelenme şeklinde. Bu 5 günlük süreçte kanamam artar mı, yada 5 gün sonra kanama başlar mı, midem bulanır mı ne bileyim başka yan etkisi olur mu? İlk defa kullanıyorum çünkü
Teşk ediyorum :) mesela bugün bitti kullanımın, sonraki aşama ne oluyor?Kişiye göre değişir yan etkileri canım netten baktım yan etkilerde yazıyo hepsi ama bende geçen sefer çok şişkilik hissi ve sinir harbi yaptı bu sefer hiç bi yan etki olmadı gözlerimin bulanık görmesi dışında benimde bugün bitiyo 12 de regl dönemindeyim bende
Bugün bitiyo perşembe de kontrole gidicem cnm yumurta oluşmuşsa bi iki seferde büyüyüp büyemediğine bakıcak doktor sonra iğne vericek yumurta oluşmuşsa tabiTeşk ediyorum :) mesela bugün bitti kullanımın, sonraki aşama ne oluyor?