Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dersin yeni geldi diye o da anlar bence zaten rahminden. Alttan muayene oluyor vajinal ultrason maalesef sevmediğim bugüne kdr 10 kereden fazla regliyken gitmişimdir doktora biraz zor oluyor

Dersin yeni geldi diye o da anlar bence zaten rahminden. Alttan muayene oluyor vajinal ultrason maalesef sevmediğim bugüne kdr 10 kereden fazla regliyken gitmişimdir doktora biraz zor oluyor
Anladım cnm hayırlısı napalımm ama bu muayeneyi ne maksatla yapıyolar cnm bu şekilde bişiy görünüyomu ki ?

Anladım cnm hayırlısı napalımm ama bu muayeneyi ne maksatla yapıyolar cnm bu şekilde bişiy görünüyomu ki ?
Rahmi görüyor, yumurtalıklarda kist var mı onu görüyor. Zaten regl başladığı zaman yeni yumurtalar büyümeye başlıyor yeni ay başlıyor Yani oyüzden regliyken bakmaları önemli zaten hepsi öyle çağırdı beni bugüne kdr. sadece bi kere yumurtlama günümde çağırmıştı Bi tanesi yumurtam çatlamış mı diye. İnşallah bu ay çatlamıştır da yeni ayda problem olmaz

@nilay5347 Erwaaaa bebisimibeklerkenkalp bu ayın sanssizlariyiz. N Nil060 'tan güzel haberler bekliyoruz. Valla artik kendimi es geçtim bekleyenlere dua ediyorum. Guzel haberler alalım ki yeni aya umut olsun
Aynen bize de umut olur inşallah Rabbim bişeyleri bekliyor ben artık buna Emin’im yani eskiden ağlardım regl olunca artık çok normal gelmeye başladı hevesim mi kaçtı bilmiyorum ama üzülmüyorum artık

Çok saol cnm yaş 33 ama bu zamana kadar başımdan hiç böyle bişiy geçmediği için biraz bilgisizlik var son 7 aydır doktora gidip geliyorum oda düzensizlik için gittim durum buraya geldi doktor bi kaç ay kendiliğinden hamile kalmamı bekledi sanırım en son artık yawaş yawaş tedaviye başlayalım dedi ama moral bozmak diil amacım yanlış anlamayın sakın kızlar bende bu durumdayım sanuçta cidden zor ve sabır gerektiren bi süreçteyiz Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşaallah

Aynen bize de umut olur inşallah Rabbim bişeyleri bekliyor ben artık buna Emin’im yani eskiden ağlardım regl olunca artık çok normal gelmeye başladı hevesim mi kaçtı bilmiyorum ama üzülmüyorum artık
Aynennn valla bizede moral olucak bidahaki ay heycanla beklicez en azından umutsuz ve karamsar olmicaz zamanı var eminim rabbim hepimize vericek inşaallah kızlar

Rica ederim canım ne demek neden moralimiz bozulsun ben çok alıştım artık inancımı da kaybetmedim hiçbi zaman olucak Allah’ın izniyle. Zaman herşeyin ilacı napalım elden bişey gelmiyor. Benim bi tanıdığım pko lu doğru düzgün adet görmüyor ama ikinci çocuğunu doğurdu maşallah. Rabbim ol dedikten sonra herşey boş doğru zamanı bekliyor sadece

Kızlar ben 5 aralıkta catlatma ignesi yapmistim.catlatma ignesinden sonra 13.gün kan testi vermistim negatif çıkmıştı.bugün catlatma ignesinin 16.günü karnım ağrıyor goguslerim gergin cok akintim var ama adetim gelmiyor.acaba yumurta catlayamadi da kist mi oluştu ki?

Evt cnm rabbim en doğru zamanı bilir hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin inşaallah hepimize

Ben de 5inde yaptım iğne bugün bidaha test yapsan ya da kan versen belli olur sonucun. Benim de sancım oldu çok sabah bekliyorum bugün gelicek gibi duruyor

Ben de 5inde yaptım iğne bugün bidaha test yapsan ya da kan versen belli olur sonucun. Benim de sancım oldu çok sabah bekliyorum bugün gelicek gibi duruyor
Pazartesi kan verdim 3.2 çıkmıştı negatif yani.eğer gebelik olmus olsaydi pozitif cikardi en azindan 20 30 falan çıkardı.döllenme gerceklestikten 3 gün sonra hcg yukselmeye başlıyormuş kanda.yani negatif ama adette gelmiyor.muhtemelen kist olustu yine catlamadi.cildiricam ya

Moral en önemlisi zaten destek olalım birbirimize atlatalım bu stresli günleri
Aynen cnmm burda herkes çok rahat derdini anlata biliyo birbirimizi tanımadığımız halde etrafımızdaki insanlarla paylaşamıyoruz her kafadan bi ses çıkıyo millet herşeyi biliyomuş gibi bi yönlendirmeler bi akıl dersleri insan iyice siniri bozuluyo burda en azından sorunlarımız birbirine yakın konuşuyoruz dertleşiyoruz insan rahatlıyo

14. Gün ve sonrasındaki sonuçlar daha doğru ama bilemiyorum vücut ne zaman tepki verir bünyeden bünyeye değişiyor. Ben de en geç 16. Günde regl oldum hep daha önceki iğnende ne zaman olmuştun regl

Amiiin :) kırmızıya döndü mü senin lekeler canım
Ewet cnm söküldüm ama şuan karnım kasıklarım çok fenaa ne garip bi durum bekarken karın ağrım bile olmazdı regl döneminde düzensizlik vardı ama evlenince düzene girer dediler evlendim daha beter oldu bide bu ağrılar karnım kasıklarım belimm ne zormuş yaaa

Evet dertler ortak olunca paylaşımlar daha samimi oluyor. Başım çatlıyor ya Allahım sabır ver

Çok geçmiş olsun canım Ben de çok ağrı çekmiştim ameliyattan önceki zamanlarda anormaldi Yani bilirim. Hsg çektirdin mi canım sen.

14. Gün ve sonrasındaki sonuçlar daha doğru ama bilemiyorum vücut ne zaman tepki verir bünyeden bünyeye değişiyor. Ben de en geç 16. Günde regl oldum hep daha önceki iğnende ne zaman olmuştun regl
Valla en son klomen catlatma ignesini 2 sene evvel kullanmistim.o zaman tam olmuştu.2 sene sonra bu ilk kullanisimdi.boyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…