- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.601
İnşaallah yeni bir yıl bize güzel haberlerle gelirBende de vardı yumurtalıkta ağrılar Kızlar 6 gün geciktim ben ikinci gün el demişti doktor bakalım bu ay ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah yeni bir yıl bize güzel haberlerle gelirBende de vardı yumurtalıkta ağrılar Kızlar 6 gün geciktim ben ikinci gün el demişti doktor bakalım bu ay ne olacak
Bende sökülemedim kızlar iğnenin etkisi sanırım bu bu saatten sonrada daha devam etmez zaten olamamakta çok kötü insanı iyice geriyo sağ kasıkta çok hafif bi sancı gibi bişiy var ama kist mi oluştu acaba anlıyamadım
Allah korusun canım inşallah kist oluşmamıştır bende çok korkuyorum başımdan öyle bişey geçti çok zor atlattım bugün 10. Günümdeyim şu anda da hala ağrım devam ediyor aklıma hep kötü şeyler geliyor ya yani kist oluştuysa diye =(Bende sökülemedim kızlar iğnenin etkisi sanırım bu bu saatten sonrada daha devam etmez zaten olamamakta çok kötü insanı iyice geriyo sağ kasıkta çok hafif bi sancı gibi bişiy var ama kist mi oluştu acaba anlıyamadım
Cumartesi aldim randevu doktora. Ilk defa gidicem bakalm ne diyecek bu doktor. İnşallah adetle atarim kist olduysa da.Dur bakalım erken daha sen gitmeyecek misin doktora o yumurtaları nasıl atacaksın acaba adetle mi sökülecek
Hadi bakalım canım ne diyecek doktor inşallah güzel haberler verirCumartesi aldim randevu doktora. Ilk defa gidicem bakalm ne diyecek bu doktor. İnşallah adetle atarim kist olduysa da.
Ayy yok cnm aklına getirme öyle şeyler bende çok şiddetli bi ağrı yok iğne batması gibi çok hafif bi sancı iğnenin etkisi olabilirmi daha atmadımı acaba vücut anlamadım bugün 15. GünAllah korusun canım inşallah kist oluşmamıştır bende çok korkuyorum başımdan öyle bişey geçti çok zor atlattım bugün 10. Günümdeyim şu anda da hala ağrım devam ediyor aklıma hep kötü şeyler geliyor ya yani kist oluştuysa diye =(
İnşallah degildir canim. Ignenin etkisinden de agriyor olabilir. Nasil bir agrin var. Ben gaz sancisi gibi agri cektm yumurtalar buyumeye devam ettigi icin sanci seklinde oldu. Karnimin altinda şişlik vardi. Kramplar giriyordu karnima. Cok kotuydu yani dayanamadim gittim doktora tekrardan. Minoset verdi. Sende icebilirsin canim.Allah korusun canım inşallah kist oluşmamıştır bende çok korkuyorum başımdan öyle bişey geçti çok zor atlattım bugün 10. Günümdeyim şu anda da hala ağrım devam ediyor aklıma hep kötü şeyler geliyor ya yani kist oluştuysa diye =(
Hadi hayırlısı cnmm inşaallah güzel haberlerle gelirsin bize moral olursunnnnCumartesi aldim randevu doktora. Ilk defa gidicem bakalm ne diyecek bu doktor. İnşallah adetle atarim kist olduysa da.
İnşallah canim. Ben sabitlikten yanaym aslinda. Bir doktorla devam edeym doğuma kadar dusuncesindeym ama iste diger doktor beni mahvetti. Guvenim kalmadi hicbirine. Oysaki cok iyiydi. Bakalm güzel haberlerle girelm insallah hepimiz yeni aya. Sen ne zaman gidecektin canim doktora.Hadi hayırlısı cnmm inşaallah güzel haberlerle gelirsin bize moral olursunnnn
Geçmiş olsun canım sağlık olsun inşallah bidahaki ay pozitif olurAdet oldum sabah
İnşaallah hayırlısıyla canımm bende yarın gidicem sökülemedimde ne dicek napıcak bilemiyorum inşaallah sökülmesi için bişiy verir son 4 ayda bu sorunu yaşıyorum bütün regl dönemlerimde korkuyorum aslında menopoz durumu falanmı var acaba diye öyle bişiy olsa doktor anlar heralde dimiİnşallah canim. Ben sabitlikten yanaym aslinda. Bir doktorla devam edeym doğuma kadar dusuncesindeym ama iste diger doktor beni mahvetti. Guvenim kalmadi hicbirine. Oysaki cok iyiydi. Bakalm güzel haberlerle girelm insallah hepimiz yeni aya. Sen ne zaman gidecektin canim doktora.
Yok canim aklina kötü seyler getirme. Bak hepimizde bu sorun var. Görünmeyen kistlerinde olabilir. Belki ondandir. Ben de kist oldugunu düşünüyorum adetim gecikebilir bu yuzden. Bakalm doktorlar ne diyecekler.İnşaallah hayırlısıyla canımm bende yarın gidicem sökülemedimde ne dicek napıcak bilemiyorum inşaallah sökülmesi için bişiy verir son 4 ayda bu sorunu yaşıyorum bütün regl dönemlerimde korkuyorum aslında menopoz durumu falanmı var acaba diye öyle bişiy olsa doktor anlar heralde dimi
Zaten pko vardı en son ne durumda kistler büyükmü adet düzensizliği ondanmı kaynaklanıyo acaba dedim kristal şeklinde minik kistlerin vardı ama ilaç tedavisine iyi yanıt veriyolar cnm dedi banaYok canim aklina kötü seyler getirme. Bak hepimizde bu sorun var. Görünmeyen kistlerinde olabilir. Belki ondandir. Ben de kist oldugunu düşünüyorum adetim gecikebilir bu yuzden. Bakalm doktorlar ne diyecekler.
Canim adetin gecikebilir ama senin lekelerin geldigi halde adetin sokulemedi. Zaten sıkıntı orda bence. Cunku sende her ay gecikiyormus. Bakalm doktor ne diyecek. Simdi de doktor ne diyecek diye düşün dur işin yoksa.Zaten pko vardı en son ne durumda kistler büyükmü adet düzensizliği ondanmı kaynaklanıyo acaba dedim kristal şeklinde minik kistlerin vardı ama ilaç tedavisine iyi yanıt veriyolar cnm dedi bana
Ayyy hiç sorma yaaa o diilde inşaallah kist oluşmamıştır bide sökülsem çok rahatlicamCanim adetin gecikebilir ama senin lekelerin geldigi halde adetin sokulemedi. Zaten sıkıntı orda bence. Cunku sende her ay gecikiyormus. Bakalm doktor ne diyecek. Simdi de doktor ne diyecek diye düşün dur işin yoksa.
Benimki de geliyor kızlar sancılarım başladı birazdan yerim kırmızı kartı hayırlısı olsun hepimiz için yine beraber bekleriz önümüzdeki ay
[/QUOTE
Ayy olmassın belki cnm yaaa benimde ağrılar başladı iyice sanırım anca olucam daha
Kasıklarımda çok fena sancı var şuan aynı şekilde karnımda ağrıyo fena yani doktor banada 3.4. Günü gel demişti ama aradım dün sökülemessen cuma gel dedi yeni sökülüyorum daha geç geldin demez inşaallah bu şekilde ilk kez gidicem cnm muayene nasıl oluyo bi fikrin varmı ?Yok canım bildiğin regl sancısı başım da ağrıdı gece. Sancılanmadan sökülürüz inşallah ya zaten muayeneden de nefret ettim artık regl sancısı bi yandan 3. Günü gidicem inşallah bu sefer daha hafifliyor