- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.581
Cnm devam ediyomu yada edicek gibimi üzülme hemen moral bozmak yok hemennnnAdet oldum sabah
Anladım cnmm sıkma canını bu ay olmassa bidahaki ay olur inşaallah ben pazartesi oldum ama hep lekelenme şeklinde tam olmakta diil sökülemedim bi türlü buda çok sinir bozucu biyandan ama üzülme sakın zamanı vardır belkiEvet edecek gibi sabah çünkü kan boşaldı akıntı gibi değil karnım da guruldamaya başladı hep böyle olur kan vermeye gitmedim
Bidahakine olur inşaallah cnm moral önemli o yüzden diyorum insan üzülüyo elbet ama takmamaya çalışmalıyız biraz stres ve üzüntüde etkiliyo insanıÜzülmez olur muyum canım çok üzüldüm Ufakta olsa bi umut vardı içimde değer 8 çıkınca ama ilaçtanmış demek ki 1 ay daha boşa gitti
Öyle de tabi canım ilk iğne ve klomendi umudum vardı bu kadar gecikince Of bi de kayınvalidem geldi 1ay bizde kalacak kalsın önemli değil de şu dönem kalması iyi olmadı ya sinir küpüyüm o da çok meraklı her şeyi sorup duruyor ben sessizliği seviyorum kafamı dinleyim diyorum o da tam tersiBidahakine olur inşaallah cnm moral önemli o yüzden diyorum insan üzülüyo elbet ama takmamaya çalışmalıyız biraz stres ve üzüntüde etkiliyo insanı
Anladım cnm bu süreç zaten zor bide böyle durumlar olunca insanda sinir stres tavan yapıyo ben kaynanama yakınım ama kayınpederim olmasa benden hiç çıkmaz eminim yani o haddinden fazla meraklı ve herşeye çok karışır merakla kalsa iyi biraz sabır cnm sıkma canını sabrımızın sonu güzel olucak inşaallah herşeyde vardır bir hayırÖyle de tabi canım ilk iğne ve klomendi umudum vardı bu kadar gecikince Of bi de kayınvalidem geldi 1ay bizde kalacak kalsın önemli değil de şu dönem kalması iyi olmadı ya sinir küpüyüm o da çok meraklı her şeyi sorup duruyor ben sessizliği seviyorum kafamı dinleyim diyorum o da tam tersi
Öyle tabi teşekkür ederim canım rabbim görüyordur herhalde bu acıları özlemi geç olsun da güç olmasın sağlıklı sıhhatli gelsin gerisi önemli değilAnladım cnm bu süreç zaten zor bide böyle durumlar olunca insanda sinir stres tavan yapıyo ben kaynanama yakınım ama kayınpederim olmasa benden hiç çıkmaz eminim yani o haddinden fazla meraklı ve herşeye çok karışır merakla kalsa iyi biraz sabır cnm sıkma canını sabrımızın sonu güzel olucak inşaallah herşeyde vardır bir hayır
Canım çok üzüldüm çok iyi anlıyorum seni dünyanın akışı bile duruyor insanın gözünde inşallah bir sonra ki ay olucaktır Allah’ın izni ile rabbim büyükÜzülmez olur muyum canım çok üzüldüm Ufakta olsa bi umut vardı içimde değer 8 çıkınca ama ilaçtanmış demek ki 1 ay daha boşa gitti
Aynenn cnm o şüphesiz inşaallah bidahaki ay olur üzülme nasib etmeyeceğini dile düşürmez rabbim sen içini ferah tut senÖyle tabi teşekkür ederim canım rabbim görüyordur herhalde bu acıları özlemi geç olsun da güç olmasın sağlıklı sıhhatli gelsin gerisi önemli değil
İnşallah canım inşallah rabbim görüyor bu günleriCanım çok üzüldüm çok iyi anlıyorum seni dünyanın akışı bile duruyor insanın gözünde inşallah bir sonra ki ay olucaktır Allah’ın izni ile rabbim büyük
İnşallah arkadaşım kucaklarımız boş kalmasın inşallahAynenn cnm o şüphesiz inşaallah bidahaki ay olur üzülme nasib etmeyeceğini dile düşürmez rabbim sen içini ferah tut sen
Aminnnn inşaallah canımmmİnşallah arkadaşım kucaklarımız boş kalmasın inşallah
Aynen canım rabbim görüyor bizleri olucak Allah’ın izni ile belki biraz uğraştırıcaz ama olucak inşallahİnşallah canım inşallah rabbim görüyor bu günleri
İnşallah canım da adet olmadığın her an umut var bence idrar testleri çok da doğru çıkmıyor biliyorsun biraz bekle bakalım arada kalmakta kötü kuru ağrı sancı çekiyorsun bende senin gibiydim bütün söküldü ve çok sancılı geçecek gibiBende test yaptm sabah kocaman tek bir cizgi.adetimi bekliyorum. Olsam kafam da rahatlayacak bedenim de 4 gundur agrilarini çekiyorum kendisini goremedim. Hakkimizda hayırlısı kizlar. Nilay sıkma canını.Güzel haberler de vericez insallah..
Canim hic umudum kalmadi. Adet ağrısı çekiyorum. Hemen olsam da gönlüm ferahlasa. 14.gundeym çıksa testte silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum. O yüzden umitsizim artik. Benimde agrili gececk gibi şu catlamayan yumurtalar yuzundenİnşallah canım da adet olmadığın her an umut var bence idrar testleri çok da doğru çıkmıyor biliyorsun biraz bekle bakalım arada kalmakta kötü kuru ağrı sancı çekiyorsun bende senin gibiydim bütün söküldü ve çok sancılı geçecek gibi
Bende sökülemedim kızlar iğnenin etkisi sanırım bu bu saatten sonrada daha devam etmez zaten olamamakta çok kötü insanı iyice geriyo sağ kasıkta çok hafif bi sancı gibi bişiy var ama kist mi oluştu acaba anlıyamadımCanim hic umudum kalmadi. Adet ağrısı çekiyorum. Hemen olsam da gönlüm ferahlasa. 14.gundeym çıksa testte silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum. O yüzden umitsizim artik. Benimde agrili gececk gibi şu catlamayan yumurtalar yuzunden
Dur bakalım erken daha sen gitmeyecek misin doktora o yumurtaları nasıl atacaksın acaba adetle mi sökülecekCanim hic umudum kalmadi. Adet ağrısı çekiyorum. Hemen olsam da gönlüm ferahlasa. 14.gundeym çıksa testte silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum. O yüzden umitsizim artik. Benimde agrili gececk gibi şu catlamayan yumurtalar yuzunden