Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen yok cnm üzülmüyorum da biraz sabırsızlanıyorum sanırım yoksa en yeni benim muhtemelen içinizde hazirandan beri korunmuyoruz ama ben beraberlikten sonra hiç uzanmazdım son 1 aya kadar hemen kalkardım
Ben tüp bebek doktoruma sordum onu hiç alakası yok canın isterse yat istemezse kalk dedi :) evettt senin çok yeni inşallah hiç oyalanmadan dolar göbişin :) benim 3 yıl olucak sen düşün :))

Insallah canim huc umudum yok ama nasip kısmet cok üZülüyorum artik 4 sene oldu
hep bidaha ki ay diye diye 4 sene gecti.surekli olarak klomen kullanmanin zarari yok mu. Canim
Kaç kere kullandın canım klomen. 3 kereden fazlası zararlıymış bana femara diye bi ilaç verdi doktorum onun zararı yokmuş diyorlar. Neler yaşadın bu süreçte canım benim de 3 sene olucak

Simdi lavaboya çıktım ve adetim gelmeye baslamis :)))) kirmizilari gördüm yine.hayirlisi olsun canim.yine olmadi maalesef
Geçmiş olsun canım, önümüzdeki maçlara bakacağız artık...

Canım benim de koyu renkli lekelenmem olmuştu iki damla. Doktora mail attım, bekleyelim dedi. Normalde iki hafta sonra gidecektim ama kanamadan dolayı haftaya çağırdı.. Gece de çok ağrım vardı. Sabah uyanınca kesilmiş diye sevinmiştim ama öğlen pespembe iki üç damla daha gördüm... Daha çok vakit var adetime de ama malesef adet oluyorum ben de sanırım...

Hormon testleri yapıldı mı canım sana peki anlat bakayım neler yaptırdın :))
Evt cnm ilk gittiğimde bi yaptırmıştım normal çıkmıştı doktor hiç bi sorun görünmüyo demişti düzensizlik için primolut vermişti 3 kutu 3 ayda bitti işte ama pko var dedi en son bi test daha yaptırdım onda bi hormon düşük çıkmış en önemlisi oymuş klomen ve estrofem verdi sonra takiple iğne verdi en son gittiğimde yumurtalar çatlamıç güzel artık beklicez inşaallah adet olmassın dedi progestan vermişti devam edicekmişim estrofemede aynı şekilde

Üzülme cnm yaa sanırım şuan aynı durumdayız bidahaki aya nasip kısmet inşaallah moral bozmak yok hayırlısı olsun cnm zamanımız var belliki Rabbim büyük bekleriz sabırla
Canım sen de mi adet oldun... Görmemişim. 2018e kaldı hayaller..
Ben hamilelik takvimi yapmıştım şans getirsin diye ama kaldırmaya da elim varmıyor şimdi... İnşallah benimkisi adet değildir, dua ediyorum.

Ben tüp bebek doktoruma sordum onu hiç alakası yok canın isterse yat istemezse kalk dedi :) evettt senin çok yeni inşallah hiç oyalanmadan dolar göbişin :) benim 3 yıl olucak sen düşün :))
Evt cnmm inşaallah rabbim ennn kısa zamanda nasip etsin sana burdaki diğer arkadaşlara isteyen dileyen bekleyen yıllarca özlemini çeken herkeze nasib etsin rabbim gerçekten zor

Canım sen de mi adet oldun... Görmemişim. 2018e kaldı hayaller..
Ben hamilelik takvimi yapmıştım şans getirsin diye ama kaldırmaya da elim varmıyor şimdi... İnşallah benimkisi adet değildir, dua ediyorum.
Ohooo ben pazartesi oldum cnm ama lekelenme şeklindeydi bugün söküldüm daha aynen olsun hiç kaldırma öyle kalsın biraz kaydırı verirsin zamanı yeni bir yıl hepimize hayırlı gelsin inşaallah birbirimize güzel haberler verelim

İnşallah canım, lekeyi hatırlıyorum ama adet değildir diye umuyordum. Sanırım benim de aynı olacak. Olsun görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...

Ayy evet cnm hayırlısı olsun belki senin lekelenmedir bellimi olur
Valla 600mg progestan, günde 3 tane estrofem içiyorum. Ona rağmen leke gelince insan tereddüt ediyor... İnşallah öyledir ama diyorum ya silmeye elim varmıyor. Doktor da takılacak bir şey yok, beklemeye devam demişti dün... Rabbim neyi uygun gördü bilmiyoruz ki işte...

Aa lekelenmem için ben de primolut kullanmıştım şimdi hatırladım :) o zaman süper canım ya çok beklemezsin bak görürsün demedi deme :)

Evt cnm sende mi progestan içiyosun bende günde 3 tane bide estrofem buna rağmen kan değerimde hiç bi artış yokhep düşük hep düşük

Kaç kere kullandın canım klomen. 3 kereden fazlası zararlıymış bana femara diye bi ilaç verdi doktorum onun zararı yokmuş diyorlar. Neler yaşadın bu süreçte canım benim de 3 sene olucak
ikinci kullanisim canim,vallaho 4 senedir yapmadığım kalmadi normal tıbbı artık yedim yuttum alternatif tıp da bitti olmuyo iste.bana cocuk nasip degil anlasilan

of kuzu yaaa sabrimda kalmadi ugrasacak takatim de kalmadi.en son care tüp bebek o da tuttu tuttu tutmadi kaderime küsüp oturucam artik

Karamsar olma cnm istemekten hiç vazgeçme rabbim büyük içini ferah tut hiç ummadığın bi anda bi bakmışsın hamilesinnn sakın üzülme sadece sabır sonu güzel olucak emin ol inan buna

AA öyle düşünme canım ya tahliller tetkitler yapılmıştır o zaman dimi hsg falan?

Karamsar olma cnm istemekten hiç vazgeçme rabbim büyük içini ferah tut hiç ummadığın bi anda bi bakmışsın hamilesinnn sakın üzülme sadece sabır sonu güzel olucak emin ol inan buna
Cok sagol canim amin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…