Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14. Gün ve sonrasındaki sonuçlar daha doğru ama bilemiyorum vücut ne zaman tepki verir bünyeden bünyeye değişiyor. Ben de en geç 16. Günde regl oldum hep daha önceki iğnende ne zaman olmuştun regl
Senin akıntın oluyor mu canim

Senin akıntın oluyor mu canim
Oluyor canım iki gündür çamaşırıma bulaşıyor regl oldum sanıyorım ondan önce tuvalette gelirdi az az . Ama sancım çoğaldı bu sabah olucakmış gibi belime vuruyor. Göğüs hassasiyetim hiç olmadı iğneden beri. Gebelik ihtimali yok bende belirti yok Yani maalesef

Kan testi yaptirdin mi canim?

Yok canım çektirmedim belki bu ay doktor ister saolasın acaba bu ağrılar kisttenmi kaynaklı yada normalmi yani
Yani benim aşırıydı sancım ilişkide de olurdu mahvolurdum enfeksiyondanmış benimki. Ama hafif sancılar kistten olabiliyor sökülünce gider o bence daha yeni başladı ya seninki akşama kadar bol bol su iç atarsın. Hsg mutlaka çektir ama bişey çıkmazsa bile rahim uyarılır yine işe yarar canım. Ama sakın anestezisiz çektirme :)

Ayy korktum şimdi cnmm niyekiii :) doktora sölicem bakalım ne dicek son kontrollerde rahim duvarı çok iyi demişti ama o yeterli olmaz heralde cnm

Simdi lavaboya çıktım ve adetim gelmeye baslamis :)))) kirmizilari gördüm yine.hayirlisi olsun canim.yine olmadi maalesef

Benim leke değildi canım direk gelmiş. Lekelenme için doktor ilaç verir bence geçer o iyi bişey değil çünkü insanı yıpratıyor. İlk ilaçtı dimi senin canım
İlk klomen kullandım cnm pazar günü bitmişti ilaç kontrole gittim 2 kez perşembe günü iğne vuruldum işte

Simdi lavaboya çıktım ve adetim gelmeye baslamis :)))) kirmizilari gördüm yine.hayirlisi olsun canim.yine olmadi maalesef
Üzülme cnm yaa sanırım şuan aynı durumdayız bidahaki aya nasip kısmet inşaallah moral bozmak yok hayırlısı olsun cnm zamanımız var belliki Rabbim büyük bekleriz sabırla

Anladım canım daha ilk denememiz ya hiç üzülmeyelim 2-3 Yolu var daha :))
Aynen yok cnm üzülmüyorum da biraz sabırsızlanıyorum sanırım yoksa en yeni benim muhtemelen içinizde hazirandan beri korunmuyoruz ama ben beraberlikten sonra hiç uzanmazdım son 1 aya kadar hemen kalkardım

Üzülme cnm yaa sanırım şuan aynı durumdayız bidahaki aya nasip kısmet inşaallah moral bozmak yok hayırlısı olsun cnm zamanımız var belliki Rabbim büyük bekleriz sabırla
Insallah canim huc umudum yok ama nasip kısmet cok üZülüyorum artik 4 sene oldu
Geçmiş olsun canım olsun sağlık olsun bidahaki ay olur inşallah Alllahın izniyle. Beraber bekleriz burda :) benim de gelir bikaç saate
hep bidaha ki ay diye diye 4 sene gecti.surekli olarak klomen kullanmanin zarari yok mu. Canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…