- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.641
Senin akıntın oluyor mu canim14. Gün ve sonrasındaki sonuçlar daha doğru ama bilemiyorum vücut ne zaman tepki verir bünyeden bünyeye değişiyor. Ben de en geç 16. Günde regl oldum hep daha önceki iğnende ne zaman olmuştun regl
Benim genelde 15-16 gün sonra geliyor kanamam 12de de geldiği olmuş değişiyor stresten sanırımValla en son klomen catlatma ignesini 2 sene evvel kullanmistim.o zaman tam olmuştu.2 sene sonra bu ilk kullanisimdi.boyle oldu
Oluyor canım iki gündür çamaşırıma bulaşıyor regl oldum sanıyorım ondan önce tuvalette gelirdi az az . Ama sancım çoğaldı bu sabah olucakmış gibi belime vuruyor. Göğüs hassasiyetim hiç olmadı iğneden beri. Gebelik ihtimali yok bende belirti yok Yani maalesefSenin akıntın oluyor mu canim
Kan testi yaptirdin mi canim?Oluyor canım iki gündür çamaşırıma bulaşıyor regl oldum sanıyorım ondan önce tuvalette gelirdi az az . Ama sancım çoğaldı bu sabah olucakmış gibi belime vuruyor. Göğüs hassasiyetim hiç olmadı iğneden beri. Gebelik ihtimali yok bende belirti yok Yani maalesef
Yok canım çektirmedim belki bu ay doktor ister saolasın acaba bu ağrılar kisttenmi kaynaklı yada normalmi yaniÇok geçmiş olsun canımBen de çok ağrı çekmiştim ameliyattan önceki zamanlarda anormaldi Yani bilirim. Hsg çektirdin mi canım sen.
Cesaretim olmadığı için yaptırmadım canım bugün gelmezse yarın yaptırıcaktım 16.gün kritik çünkü :) ama bence şüphen varsa sen yaptır ya da en azından idrar yap inşallah vardır sende :)Kan testi yaptirdin mi canim?
Ben 12. Günde oldum ya yani lekelenme oldu daha bugün söküldüm işte çok erken oldum sanırımBenim genelde 15-16 gün sonra geliyor kanamam 12de de geldiği olmuş değişiyor stresten sanırım
Yani benim aşırıydı sancım ilişkide de olurdu mahvolurdum enfeksiyondanmış benimki. Ama hafif sancılar kistten olabiliyor sökülünce gider o bence daha yeni başladı ya seninki akşama kadar bol bol su iç atarsın. Hsg mutlaka çektir ama bişey çıkmazsa bile rahim uyarılır yine işe yarar canım. Ama sakın anestezisiz çektirme :)Yok canım çektirmedim belki bu ay doktor ister saolasın acaba bu ağrılar kisttenmi kaynaklı yada normalmi yani
Benim leke değildi canım direk gelmiş. Lekelenme için doktor ilaç verir bence geçer o iyi bişey değil çünkü insanı yıpratıyor. İlk ilaçtı dimi senin canımBen 12. Günde oldum ya yani lekelenme oldu daha bugün söküldüm işte çok erken oldum sanırım
Ayy korktum şimdi cnmm niyekiii :) doktora sölicem bakalım ne dicek son kontrollerde rahim duvarı çok iyi demişti ama o yeterli olmaz heralde cnmYani benim aşırıydı sancım ilişkide de olurdu mahvolurdum enfeksiyondanmış benimki. Ama hafif sancılar kistten olabiliyor sökülünce gider o bence daha yeni başladı ya seninki akşama kadar bol bol su iç atarsın. Hsg mutlaka çektir ama bişey çıkmazsa bile rahim uyarılır yine işe yarar canım. Ama sakın anestezisiz çektirme :)
Simdi lavaboya çıktım ve adetim gelmeye baslamis :)))) kirmizilari gördüm yine.hayirlisi olsun canim.yine olmadi maalesefCesaretim olmadığı için yaptırmadım canım bugün gelmezse yarın yaptırıcaktım 16.gün kritik çünkü :) ama bence şüphen varsa sen yaptır ya da en azından idrar yap inşallah vardır sende :)
İlk klomen kullandım cnm pazar günü bitmişti ilaç kontrole gittim 2 kez perşembe günü iğne vuruldum işteBenim leke değildi canım direk gelmiş. Lekelenme için doktor ilaç verir bence geçer o iyi bişey değil çünkü insanı yıpratıyor. İlk ilaçtı dimi senin canım
Üzülme cnm yaa sanırım şuan aynı durumdayız bidahaki aya nasip kısmet inşaallah moral bozmak yok hayırlısı olsun cnm zamanımız var belliki Rabbim büyük bekleriz sabırlaSimdi lavaboya çıktım ve adetim gelmeye baslamis :)))) kirmizilari gördüm yine.hayirlisi olsun canim.yine olmadi maalesef
Yok yok canım tüplerde bi problem var mı geçiş var mı onlar da önemli. Korkma canım belki yapın öyledir düzene giriyordur bişiler ondandır :)Ayy korktum şimdi cnmm niyekiii :) doktora sölicem bakalım ne dicek son kontrollerde rahim duvarı çok iyi demişti ama o yeterli olmaz heralde cnm
Anladım canım daha ilk denememiz ya hiç üzülmeyelim 2-3 Yolu var daha :))İlk klomen kullandım cnm pazar günü bitmişti ilaç kontrole gittim 2 kez perşembe günü iğne vuruldum işte
Heee tmm cnmm yarın gidicem bakalım bu sefer ne dicek doktor hayırlısı artıkYok yok canım tüplerde bi problem var mı geçiş var mı onlar da önemli. Korkma canım belki yapın öyledir düzene giriyordur bişiler ondandır :)
Geçmiş olsun canımSimdi lavaboya çıktım ve adetim gelmeye baslamis :)))) kirmizilari gördüm yine.hayirlisi olsun canim.yine olmadi maalesef
Hormon testleri yapıldı mı canım sana peki anlat bakayım neler yaptırdın :))Heee tmm cnmm yarın gidicem bakalım bu sefer ne dicek doktor hayırlısı artık
Aynen yok cnm üzülmüyorum da biraz sabırsızlanıyorum sanırım yoksa en yeni benim muhtemelen içinizde hazirandan beri korunmuyoruz ama ben beraberlikten sonra hiç uzanmazdım son 1 aya kadar hemen kalkardımAnladım canım daha ilk denememiz ya hiç üzülmeyelim 2-3 Yolu var daha :))
Insallah canim huc umudum yok ama nasip kısmet cok üZülüyorum artik 4 sene olduÜzülme cnm yaa sanırım şuan aynı durumdayız bidahaki aya nasip kısmet inşaallah moral bozmak yok hayırlısı olsun cnm zamanımız var belliki Rabbim büyük bekleriz sabırla
hep bidaha ki ay diye diye 4 sene gecti.surekli olarak klomen kullanmanin zarari yok mu. CanimGeçmiş olsun canımolsun sağlık olsun bidahaki ay olur inşallah Alllahın izniyle. Beraber bekleriz burda :) benim de gelir bikaç saate