Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karnımda şişlik var canım sırtımdaki ağrı devam ediyor. Hadi hayırlısı bi gunu daha atlattık sayılır

Canım kaç gün senin döngün

Benimde basım agrıyor felaket dün akşam kasık agrısı başladı ama çok hafıf sımdı de aynı sekılde sol kasıkta agrı var bacagıma falan vuruyor. Igne ıle hormonları bozduk

Benimde basım agrıyor felaket dün akşam kasık agrısı başladı ama çok hafıf sımdı de aynı sekılde sol kasıkta agrı var bacagıma falan vuruyor. Igne ıle hormonları bozduk
Ayni durumdayiz bacagim kopucak gibi sizliyor. Canim dongum 30 gune bir oluyor bazen 28 degisiyor. Ama igneden 15 gun sonra oluyorum yani tam denk geliyor suphe edersem bakim ptesi kan veririm yok adet agrim olursada adeti beklerim

Aynen malsf ole tatlım.Bende tahlıler falan bıtı cok sukur tedavıye gectık ama ıste sımdı bı ay mola artık Allah ne zaman nasıp ederse vardır bundada bır hayır

Tamam canım benım ınsallah guzel sonuclar alırsın

Ohoo 8 yaşında canım oğlum inan hiç hatırlamıyorum bizde şimdi ikinci çocuk için uğralıyoruz iki yıldır :)

Ayni durumdayiz bacagim kopucak gibi sizliyor. Canim dongum 30 gune bir oluyor bazen 28 degisiyor. Ama igneden 15 gun sonra oluyorum yani tam denk geliyor suphe edersem bakim ptesi kan veririm yok adet agrim olursada adeti beklerim
canım adet agrılarıyla hamılelık aynıymıs, ordan anlayamazsın en ıyısı bız pazartesı test yapalım hayırlısı allahtan . kac tane cubuga işeyecegiz bakalım

canım adet agrılarıyla hamılelık aynıymıs, ordan anlayamazsın en ıyısı bız pazartesı test yapalım hayırlısı allahtan . kac tane cubuga işeyecegiz bakalım
Yok ben o teste gicigim yapmam canim eger adet agrim olmazsa ki olunca mutlaka anliyorm olmazsa gidip direk kan veririm hic işemem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…