Dogru canım yasta tedavıde önemlı bırsey.Bugun mesela doktor yasımı sordu 25dedım tamam bıdakı ay o zaman dedı.Ben bır sene dusunmedım hıc bır sene sonra dusunmeye basladık bırkacay kendımız denedık olmadı.Burda baska hastaneye gıtım yıne devletnhastanesıne ıste benden sureklı kan tahlılerı falan ıstedıler hormon testlerımı falan yaptılar parca falan aldılat rahımde brısey varmı dıye arastırma yaptırlar yumurtlama varmı dıye kan verdım falan hep gıt bıdaha adetlı gel dedıler o arada sonra esımden tahlıler istedı baktı sonuclara bırsey demedı bıdakınay gıtım baska doktor esınde enfeksıyon var bıdaha tedavı olsun gelın dedı dosyayı olusturmaya baslayalım dedıler nufustan falan evrak falan goturdum sonrada baska doktor bu sefer cok dusuk cıkmıs bu sonuclar hemen gıtçdıp zeynep kamıle baslayın sız dedıler hazırladıgım dosyaları elıme verdıler yoladılar.Bu sonuclara kac doktor baktı bırı sana enfeksyon dedı sonra bırden baska doktor cok dusuku
tup bebek yapılsın dıye yoladı.Bu sefer buraya basladık asılama yapılsın dedıler esımde sprem duusklugu var.Benımde yumurtalamantembelıgı bu sefer dırek asılama olmaz once klomen catlama ıgnesı denıycez dedıler anlıycagın cok ugrasıyorum bende ama ınsallah sonu guzrlnolcak.Hem doktorla ılgılı hemen yol kat edebılmısın sen canım ne guzel vala Allahım tez zamanda nasıp etsın ınsallah