Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 4 aydir klomen kullandim arti 3. Catlatma ignem persembe yapildi. Ne alakaymis ara vermek ilk defa duydum canim anlamadim benim doktorum istedigimiz kadar kullaniriz klomeni bi zarari yok ama 6 ay kullanicaz demisti yalniz bu ay olmazsa birakicam rahim filmi cekilecek. Ara vermesi durumunu anlamadim ben canim

Anlamadım bende canım istanbul zeynep kamıl hastanesıne gıdıyorum devlet bende sasırdım daha ılk defa basladım bıde yanı hemen olumsuz dıye ne dıye ara verılır anlam veremedım bende

Anlamadım bende canım istanbul zeynep kamıl hastanesıne gıdıyorum devlet bende sasırdım daha ılk defa basladım bıde yanı hemen olumsuz dıye ne dıye ara verılır anlam veremedım bende
Valla ben oyle doktora sans bile vermiyorum. Beni 3 ay salak gibi klomeni dayayip arkasina yumurta gelismesini beklemeden igneyi veriyodu. Bide tavri hosuma gitmedi bu ay degistim doktorumu cok sukur memnunum canim

Valla ben oyle doktora sans bile vermiyorum. Beni 3 ay salak gibi klomeni dayayip arkasina yumurta gelismesini beklemeden igneyi veriyodu. Bide tavri hosuma gitmedi bu ay degistim doktorumu cok sukur memnunum canim
Burda secenek yok malsf hastanede ıkıtane ınfertıle bolumu var bastan hangısıne gıttıysen ona gıdıyorsun dosyan hangı odadaysa malsf bende hıc memnun kalmamaya basladım.Bazı doktor ıyı bazıları malsf ıyı degıl bır ayda bıde baska doktora denk gelıyorsun

Hayirlisi olsun canim ya kac yasindasin

25 tatlım bir sene 2 aydır ugrasıyoruz kendımız malsf hıc gebelık olmadı senın yaş kac nerden canım
Kahramanmarastayim ben yasim 30 2.5yillik evliyim ama cocuk isteyeli bu 6.ayim canim. Senin fazla olmus ama ya 1 sene kendiniz ugrasin diyo doktorlar bana oyle bi firsat bile vermedi yasim geregi hemen basladi tedaviye 2 ay sonra basladi yani.bu ilacla igneyle 4.ayim canim :)

Bende önce numuneye gittim burda o bölüm yok deyip başka hastaneye gitmemi istediler. Aceleden Zeynep kamile gittim baktım ana bana gunu randevumda yoktu bunlar bana bakmaz dedim mecbur özele gittim camlıca erdem belki bilirsin 60lira ödedim. Tahlili ztn devlet yapmıştı. O avantajım oldu onu doktora gösterdim 10 gun kontrol süren var. Yumurta takibini o ara yaptı bi daha para vermedim iyi oldu. Şimdi inşallah bebek olursa bi daha ay gitcem tekrar. Cunku çalıştığım için devlet biraz sıkıntılı oluyor git gel randevu bul felan.
Aslında zeynep kamil tam bu işin uzmanı bi hastane. Ama içine sinmediyse bi özele git derim canım hatta referanslı git başkasının gidip memnun kaldığı birine

Kendimi dinlemek değilde bildiğin ağrı var işte hatta kıvrancak kadar.
Ama adet olacağımı düşünüyorum bebek olursada süpriz olur ztn pek bi neşem kalmadı. Olursa Allahın bi lütfu dicem mucize olcak.

Allah gonlumuze gore versin hepimizin canim ben takmamak adina buraya bile girmiyim dedim ama dyanamadim arkadaslarim var giriyim dedim :) tadini kacirma dha var adetimize

Kızlar en büyük güç sabirdir sabredicez düşünmemeye çalışalım dünyanın sonu değil elbet vardır zamanı diyelim kendimizi kastıkca daha da olmuyor herşeyin hayırlısı diyelim biz tedavimizi oluyoruz gerisi allah'a kalmış üzülmeyelim umarım hepimiz birgün buraya hamileyim deyip güzel haberler veririz rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin

Dogru canım yasta tedavıde önemlı bırsey.Bugun mesela doktor yasımı sordu 25dedım tamam bıdakı ay o zaman dedı.Ben bır sene dusunmedım hıc bır sene sonra dusunmeye basladık bırkacay kendımız denedık olmadı.Burda baska hastaneye gıtım yıne devletnhastanesıne ıste benden sureklı kan tahlılerı falan ıstedıler hormon testlerımı falan yaptılar parca falan aldılat rahımde brısey varmı dıye arastırma yaptırlar yumurtlama varmı dıye kan verdım falan hep gıt bıdaha adetlı gel dedıler o arada sonra esımden tahlıler istedı baktı sonuclara bırsey demedı bıdakınay gıtım baska doktor esınde enfeksıyon var bıdaha tedavı olsun gelın dedı dosyayı olusturmaya baslayalım dedıler nufustan falan evrak falan goturdum sonrada baska doktor bu sefer cok dusuk cıkmıs bu sonuclar hemen gıtçdıp zeynep kamıle baslayın sız dedıler hazırladıgım dosyaları elıme verdıler yoladılar.Bu sonuclara kac doktor baktı bırı sana enfeksyon dedı sonra bırden baska doktor cok dusuku tup bebek yapılsın dıye yoladı.Bu sefer buraya basladık asılama yapılsın dedıler esımde sprem duusklugu var.Benımde yumurtalamantembelıgı bu sefer dırek asılama olmaz once klomen catlama ıgnesı denıycez dedıler anlıycagın cok ugrasıyorum bende ama ınsallah sonu guzrlnolcak.Hem doktorla ılgılı hemen yol kat edebılmısın sen canım ne guzel vala Allahım tez zamanda nasıp etsın ınsallah

Amin.Aynen Allahtan hayirlisi o bilir en dogru zamani canim

Aynen ole canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…