-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Guzel haber beklıyorum senden canım ınsallah Allahın ıznıyelYok ya rahatim cok sukur. Bugunki agri etkiledi beni baya bide benim sol taraf belde fitik var sol dizde yirtik belkide kasigimdan ayri bi agridir onlar hepsinide bagdastirdim ama bekleyip gorucez artik canim
Amin canim insallah hepimizin yuzu gulsun hep birlikteGuzel haber beklıyorum senden canım ınsallah Allahın ıznıyel
Bende normal akinti durumu oyle cok degil canim hani kendini dinlemicektin bakimKzlar çok akintim var sizde de var mı ya inşallah hamisimdir
Niye oyle dusundun ?Merhaba kizlar benimde ignenin 10. Gunu. Ama olmadi galiba
Dgru söylüyon ama ne bilim baya akintim var beyaz acaba iğneden mi sizde de oldumu diye sorayım dedimBende normal akinti durumu oyle cok degil canim hani kendini dinlemicektin bakim
Yumurtalarinda falan sorun yokmus ne guzel iste uzulme daha cok erken uzulmek icin pozitif olmaya bak stres yapma canimByutunu soylemedi ama cok iyi dedi. Gecen ayda ayniydi ama tutmadi
Artik stres olmamaya bile alistim. Yumurtalarda bir sorun yok. Nasip kismet bakalimYumurtalarinda falan sorun yokmus ne guzel iste uzulme daha cok erken uzulmek icin pozitif olmaya bak stres yapma canim
Oluyor tabiki degisiklikler ama vucuda hormon yukleniyor canim en dogrusu sabretmek adet zmaaninda ortaya cikicak nasilsaDgru söylüyon ama ne bilim baya akintim var beyaz acaba iğneden mi sizde de oldumu diye sorayım dedim
Aynen ben ya nasip diyorum yapacak bisey yok caba bizden takdir AllahtanArtik stres olmamaya bile alistim. Yumurtalarda bir sorun yok. Nasip kismet bakalim
ayaklari havaya dikmekten basim dondu benimde acaba hemen kalksak tutmama gibi bi durum soz konusumudurCalismalara devammibenim ayaklar havada benimki guluyor bana aa napiyim baska caremi var
bendede okadar halsizlik varki resmen kafami kaldiramiyorum 15 saate yakin uyuyorum resmenIgne yapılalı bugün 10.günüm böyle rahmim ağrıyor sanki yumurtalıklar değilde ara ara batmalar oluyor gazim cok var bide akintim çok halsizlik var hayırlısı tabi ama cok umutlanmak istemiyorum inşallah vardır