Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canimda ne kadar ugrastirmislar seni ya yazik. Ozele gitme imkanin yokmu. Direk tup bebek olmaz zaten yumurta olusumu duzensiz bendede. Biz direk klomene basladik canim

Inşallah vardır goguslerim çok ağrıyor ama bi yandan da aynı adet olcak gibi bel ağrım var sende yokmu belirti faln
Yazdim canim sen gormedin heralde bugun kalktigimdan beri sol yumurta olan tarafta cok agri bel agrisi bacagima vuruyor sol bacagima sizliyor bugun cok asiri agrim var bende anlamadim. Bi arkadasta oyle dedi 1 hafta once cok agrisi olmus onunda solda ama adetim gecti agri kesildi dedi suan hamile diger bi konuda konustukta onunla

Hadi yaaaa aaa sende olabilir bebis dikkat et kendine sakin ilaç kullanma inşallah vardır kuzum bari sen güzel haber ver içimizi rahatlat

Hadi yaaaa aaa sende olabilir bebis dikkat et kendine sakin ilaç kullanma inşallah vardır kuzum bari sen güzel haber ver içimizi rahatlat
Valla ben heveslenemiyorum bile ama ilac almadim hic zaten doktorumda dedi agri kesici bile alma yumurtlama zamani dedi canim. Bakalim nasip artik

Aaa bılıyorum canım camlıca erdemı bılmemmı bı ay daha gıdım bakım nasıl olcak olmadı ozele donerım hangı doktora gıdıyorsun ayse hanım cok ıyı adelet hanım cok ıyı. Ben daha cok cakmaktakılerı cok ıyı bılırım bı donem sekreter olarak dogumhane calıstım cunku

Amin canimda ne kadar ugrastirmislar seni ya yazik. Ozele gitme imkanin yokmu. Direk tup bebek olmaz zaten yumurta olusumu duzensiz bendede. Biz direk klomene basladik canim
Var canım cok sukut esım falan dırek gıt dedı hata bana dedım bı devlete gıdım ne var ne yok arastırıyolar ama ısın en ıyısı zeynep kamılmıs ole dıyolar umranıyeden bı cacık cıkmadı yanı.Bakım bı ay falan tedavım nasıl olcak bı gozlemlıyım daha yolun bası ılk hemen pes etmıyım dıyorum

Devlette genelde salliyolar diye ben burda direk ozele gittim canim butun test tahlil esime tahlil hepsi yapildi temiz cikti. Sadece tek sorunum yumurta olusumu duzenli degil. Bakalim bugun ignenin 6.gunu adete 1 hafta var insallah vardir. Burda bi kere oda rahtsizlanip kadin doguma gittim devlete Allah bi daha dusurmesin beni dedim

Daha ben yenı basladım ama ıste malsf olusmus oldu bıdakı ay bdıaha denıycem yumurtam gelıstı ama olmadı

Canım aynen Ayşe hn cok tavsiye edilen bi doktor bende ona randevu almıştım hatta 1 ay önceden anca yer buldum. Bi gittim muayene ücreti 100liraymış bide yerinde yoktu bende işe dönmek zorundaydım o yuzden Şükran hanıma gittim cok cana yakın bi doktor ama herşey normal die çok üstelemedi iğneyi bile zorla istedim.
Eğer memnun kalırsam senide yönlendiririm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…