Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle cnm ama insanda hemen umutsuzluğa kapılıyo işte neyse buda iyi bişiy varsada sürpriz olur bellimi olur yinede heycanla beklemicem ama sonra üzülmek istemiyorum

İnşaallah öyledir cnm bide arkadaşım pazar günü doğum yaptı yanına gidemiyorum kendimi kötü hissediyorum gözlerim doluyo böylede bi durum var
O kadar mi etkiliyor canim seni. Ben gördükçe imreniyorum ama o derece duygusallasmadim. Allah verir canim nasip olur merak etme. Umutsuz olmayalm

O kadar mi etkiliyor canim seni. Ben gördükçe imreniyorum ama o derece duygusallasmadim. Allah verir canim nasip olur merak etme. Umutsuz olmayalm
Yaaa umutsuzluk diilde ne bilim hani şuan istiyoruz bekliyoruz ya ondan belkide normalde duygusal diilim ama psikolojik dir belkide bikez gittim kötü oldum ağlicaktım nerdeyse şimdi cesaret edemiyorum

Yaaa umutsuzluk diilde ne bilim hani şuan istiyoruz bekliyoruz ya ondan belkide normalde duygusal diilim ama psikolojik dir belkide bikez gittim kötü oldum ağlicaktım nerdeyse şimdi cesaret edemiyorum
Bu süreç cok yıpratıyor bizleri. Hem maddi hem manevi çok uğraş veriyoruz. Zaman veriyoruz,sabir cekiyoruz, dua ediyoruz ve bunları da uzun suredir yapıyoruz. Boyle hissetmen cok normal canim. Bende gecen hafta bu agrilardan dolayi oturup agladim. Neler cekiyorum diye ama isyan etmemek lazim. Herseyin en doğru zamanini Rabbim tayin ediyor. Ona siginmaktan baska birsey gelmiyor elimizden.

Yok canım istan etmem hiç bi zaman ağrım falan da kalmadı sadece şişkinlik hissediyorum vücudumda sökülemediğim için bide dünden beri sağ kasıkta hafif sancı gibi bişiy vardı oda geçti adette devam etmiyo zaten mıhtemelende etmicek bu saatten sonra

Çok iyi anlıyorum canım bende görünce hüzünleniyorum gözlerim doluyor ben de anne olucakmıyım acaba diye düşünceler sarıyor insanı kıskanmıyorum ama niye olmuyor diye de çok düşünüyorum

Aynen öyle cnmm olsun bizimde olucak inşaallah rabbim büyük biraz daha zamanımız vardır belki sabırla beklicez bizde napalım moral çok önemli ama insan ister istemez üzülüyo moralimiz bozuluyo stres yapıyoruz bide etraftan baskı olunca sinirler geriliyo tuz biber oluyo oda

Doğru diyorsun canım ben çok stres yapıyorum eskiden bu kadar kafama takmıyordum ama artık düşünmeden duramıyorum aklım hep bebekte bi de çocuğum olmasında sorun olunca daha beter allahım affetsin çok ağlıyorum çok dua ediyorum ama bazen isyan Edicem diye çok korkuyorum etrafımda herkes hamile herkesin bebekleri var toplandığımızda arkadaşlarla çocuklarıyla ilgileniyorlar bi tek benim çocuğum yok boynum bükük onları izliyorum çok acı çekiyorum

Kafana takmamaya çalış cnm hiç üzülme herşeyde bi hayır vardır zamanı vardır üzülünce sıkılınca dua et eğer Kuran okumayı biliyosan bi yasin falan oku için ferahlar rahatlarsın sıkma canını Rabbim büyük inan bizede nasib edicek bigün

Yarın kan vermeye gidiyorum Kızlar acaba kimyasal gebelik mi benim ki ya 8 değer ne diye ilacın etkisi olsa 17. Güne kalır mı yarın sağlık ocağına gideceğim kan vermeye

Yarın kan vermeye gidiyorum Kızlar acaba kimyasal gebelik mi benim ki ya 8 değer ne diye ilacın etkisi olsa 17. Güne kalır mı yarın sağlık ocağına gideceğim kan vermeye
Olumsuz düşünme cnm hadi hayırlısı inş değer artmıştır güzel haberler ver bize takip nosu iste akşam bakarsın kendin netten sonucuna bizede sölersin :) arkadaş bana vermişti ben netten baktım

İnşallah canım Allah razı olsun artıkçok sabırsızım eskiden böyle değildim çok gülerdim neşeliydim şimdi bi tebessüm bile edemiyorum kim ne derse ağlamaya başlıyorum evet canım çok Yasin Meryem süresi Yusuf suresi okudum bi süre rahatlıyorum sonra yine nöbet geçirir misali ağlama krizine giriyorum eşimde artık ben üzülmeyeyim diye etrafımızda ki çocukları severken bile çekiniyor nasip herşey olucağı varsa her türlü olur hayırlısı bakalım kusura bakmayın kafanızı şişiriyorum ama içimi dökmeye çok ihtiyacım var

Olumsuz düşünme cnm hadi hayırlısı inş değer artmıştır güzel haberler ver bize takip nosu iste akşam bakarsın kendin netten sonucuna bizede sölersin :) arkadaş bana vermişti ben netten baktım
Bakalım canım tamam yarın yazarım akşama belli oluyor mu peki hastaneye gitmek istemedim sağlık ocağı yakın olursa

Aynen cnmm biliyorum süreç zorlu ve bazen çok uzun sürüyo ama sabır var bi zamanı en hayırlısını rabbim biliyo o gün geldiğinde bizde gülücez inşaallah sıkma canını moralini bozma hiç

Bakalım canım tamam yarın yazarım akşama belli oluyor mu peki hastaneye gitmek istemedim sağlık ocağı yakın olursa
Evt cnm gerçi benim hemşirem arkadaşım o verdi bana takip nosunu akşam 21.30 dan sonra çıkıyo sonuç takip et sonucu bana atarsın dedi baktım çıkmış hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…