Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy ilahi kızlar sanırım ben sizden daha beterimm 33 yaşındayım 2 yıllık evliyim hazirandan beri korunmuyoruz bizde ama ben yanlış yöntem uyguladım sanırım :)
:) aa senin daha çok yeni canım ya hiççç üzülme. Hem de benim tek tüpüm yok Yani ilaçsız şansım %50 size göre. Ben en mağdurum işin doğrusu

:) aa senin daha çok yeni canım ya hiççç üzülme. Hem de benim tek tüpüm yok Yani ilaçsız şansım %50 size göre. Ben en mağdurum işin doğrusu
Ayy yok cnm üzülmüyorum herşeyin hayırlısı sende öyle düşünme beni yaşımdan dolayı korkutuyolar ondan biraz telaşa kapıldım ben yaşımdan dolayı çok üzerime geliyolar hadi ne duruyosun biraz daha beklersen çocuğun olmicak yaşın geçiyo diye diye strese soktular beni

Kulağını kapat duyma ben de memlekete bile gitmek istemiyorum artık ya siz benim çocuğumun olmadığını ya da çocuk istediğimi nerden biliyorsunuz bana pişkin pişkin tıp çok ilerledi doktora git diyorlar birde ya

Millet 40 yaşında doğuruyor ilk çocuğunu canım ya. Bize de ne duruyorsunuz diyorlar genelde Allahım sabır ver diyorum yüzümden önce göbeğime bakıyorlar çok komik ya

Benim başımdada var bi densiz ama bikere daha ağzını açsın bişiy desin o zaman görücek gününü çok kızıyorum öyle insanlara işte bu yüzden strese giriyorum ben

Millet 40 yaşında doğuruyor ilk çocuğunu canım ya. Bize de ne duruyorsunuz diyorlar genelde Allahım sabır ver diyorum yüzümden önce göbeğime bakıyorlar çok komik ya
Dimi az bi kilo almış görseler hemen hamilemisin sanane yaaaa derdi tasası sananı düştü sen ne karışıyosun

Aynen kilo mu aldın kilo mu verdin 48 kgyim yani 1 kg alsam ne kadar farkedilebilir benden önce farkediyorlar ya cidden ben şok
İnsanların ağzı torba diilki büzesin derler ya o hesap işte cnm bizde sinir olduğumuzla kalıyoruz onlara yine bişiy olmuyo amaaannn boşvericeksin aslında kimseyi takmicaksın bi kulağından giricek diğerinden çıkıcak

Ben hepsine cevabini veriyorum. Bu bizim kararimiz kimsenin istegine gore degil kendi istegimize göre cocuk düşünüyoruz diyorum. Afalliyorlar tabi. Benimde sinir olduğum nokta bu. Hassasim bu konuda.
Bazen insanlar hakediyo cnm bende veriyorum yeri geldimi benden beklemiyolar şaşırıyolar ama tutamıyorum kendimi

Öyle öyle canım valla artık duymuyorum ben de. Hadi bakalım tarih attı yarın neler olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…