- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.561
Amin cnmmm inşaallah hiç bi zaman umutsuz olmamak lazım sadece sabır kaç yaşındasın cnm sorması ayıp amaİnşallah Kızlar allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah bi sınavdan geçiyoruz zor bir sınav
27 yaşındayım 3 senelik evliyim 1 senedir korunmuyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimAmin cnmmm inşaallah hiç bi zaman umutsuz olmamak lazım sadece sabır kaç yaşındasın cnm sorması ayıp ama
Bak ben daha beterim 27 yaş üç sene olucak korunmayalı27 yaşındayım 3 senelik evliyim 1 senedir korunmuyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
27 yaşındayım 3 senelik evliyim 1 senedir korunmuyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Ayyy ilahi kızlar sanırım ben sizden daha beterimm 33 yaşındayım 2 yıllık evliyimBak ben daha beterim 27 yaş üç sene olucak korunmayalı
:) aa senin daha çok yeni canım ya hiççç üzülme. Hem de benim tek tüpüm yok Yani ilaçsız şansım %50 size göre. Ben en mağdurum işin doğrusuAyyy ilahi kızlar sanırım ben sizden daha beterimm 33 yaşındayım 2 yıllık evliyimhazirandan beri korunmuyoruz bizde ama ben yanlış yöntem uyguladım sanırım :)
Ayy yok cnm üzülmüyorum herşeyin hayırlısı sende öyle düşünme beni yaşımdan dolayı korkutuyolar ondan biraz telaşa kapıldım ben yaşımdan dolayı çok üzerime geliyolar hadi ne duruyosun biraz daha beklersen çocuğun olmicak yaşın geçiyo diye diye strese soktular beni:) aa senin daha çok yeni canım ya hiççç üzülme. Hem de benim tek tüpüm yok Yani ilaçsız şansım %50 size göre. Ben en mağdurum işin doğrusu
Kulağını kapat duyma ben de memlekete bile gitmek istemiyorum artık ya siz benim çocuğumun olmadığını ya da çocuk istediğimi nerden biliyorsunuz bana pişkin pişkin tıp çok ilerledi doktora git diyorlar birde yaAyy yok cnm üzülmüyorum herşeyin hayırlısı sende öyle düşünme beni yaşımdan dolayı korkutuyolar ondan biraz telaşa kapıldım ben yaşımdan dolayı çok üzerime geliyolar hadi ne duruyosun biraz daha beklersen çocuğun olmicak yaşın geçiyo diye diye strese soktular beni
Millet 40 yaşında doğuruyor ilk çocuğunu canım ya. Bize de ne duruyorsunuz diyorlar genelde Allahım sabır ver diyorumAyy yok cnm üzülmüyorum herşeyin hayırlısı sende öyle düşünme beni yaşımdan dolayı korkutuyolar ondan biraz telaşa kapıldım ben yaşımdan dolayı çok üzerime geliyolar hadi ne duruyosun biraz daha beklersen çocuğun olmicak yaşın geçiyo diye diye strese soktular beni
Benim başımdada var bi densiz ama bikere daha ağzını açsın bişiy desin o zaman görücek gününü çok kızıyorum öyle insanlara işte bu yüzden strese giriyorum benKulağını kapat duyma ben de memlekete bile gitmek istemiyorum artık ya siz benim çocuğumun olmadığını ya da çocuk istediğimi nerden biliyorsunuz bana pişkin pişkin tıp çok ilerledi doktora git diyorlar birde ya
Dimi az bi kilo almış görseler hemen hamilemisin sanane yaaaa derdi tasası sananı düştü sen ne karışıyosunMillet 40 yaşında doğuruyor ilk çocuğunu canım ya. Bize de ne duruyorsunuz diyorlar genelde Allahım sabır ver diyorumyüzümden önce göbeğime bakıyorlar çok komik ya
Aynen kilo mu aldın kilo mu verdin 48 kgyim yani 1 kg alsam ne kadar farkedilebilir benden önce farkediyorlar ya cidden ben şokDimi az bi kilo almış görseler hemen hamilemisin sanane yaaaa derdi tasası sananı düştü sen ne karışıyosun
İnsanların ağzı torba diilki büzesin derler ya o hesap işte cnm bizde sinir olduğumuzla kalıyoruz onlara yine bişiy olmuyo amaaannn boşvericeksin aslında kimseyi takmicaksın bi kulağından giricek diğerinden çıkıcakAynen kilo mu aldın kilo mu verdin 48 kgyim yani 1 kg alsam ne kadar farkedilebilir benden önce farkediyorlar ya cidden ben şok
Bazen insanlar hakediyo cnm bende veriyorum yeri geldimi benden beklemiyolar şaşırıyolar ama tutamıyorum kendimiBen hepsine cevabini veriyorum. Bu bizim kararimiz kimsenin istegine gore degil kendi istegimize göre cocuk düşünüyoruz diyorum. Afalliyorlar tabi. Benimde sinir olduğum nokta bu. Hassasim bu konuda.
Öyle öyle canım valla artık duymuyorum ben de. Hadi bakalım tarih attı yarın neler olucakİnsanların ağzı torba diilki büzesin derler ya o hesap işte cnm bizde sinir olduğumuzla kalıyoruz onlara yine bişiy olmuyo amaaannn boşvericeksin aslında kimseyi takmicaksın bi kulağından giricek diğerinden çıkıcak
Hadi hayırlısı cnm inşaallah güzel haberler verirsinn bekliyoruzÖyle öyle canım valla artık duymuyorum ben de. Hadi bakalım tarih attı yarın neler olucak
İnşallah canım inşallah hepimiz verelim inşallahHadi hayırlısı cnm inşaallah güzel haberler verirsinn bekliyoruz
Amin inşaallah cnmmİnşallah canım inşallah hepimiz verelim inşallah