Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
13.gün test yapmıştım negatifti canım bi daha yapmadım Pazartesi kanda8.5 çıktı doktor bile dedi değer çok düşük ilaçtan da olabilir dedi ki büyük ihtimal öyle
Kızlar benim regl devam etmiyo ya yarın 15. Gün gerçi kan değerim çok düşük çıktı ama test yapsammı acaba ne diyosunuz yada cuma sabahı ?

Kanı kime vericeksin cnm aile hekiminin hemşiresi var dimi ondan iste sen bilgisayardan bakıp verir inşaallah ters biri diildirde hemen verir cnm
İnşallah canım sağlık ocağına gitmedim hiç ilk kez gidiyorum cuma işim var sonuç almaya gidemem eğer şifre vermezse zaten aldırmam hastaneye giderim Pazartesi bi kan verdim 75 lira aldılar çok geldi bana bende oraya gideyim dedim

Anladı
İnşallah canım sağlık ocağına gitmedim hiç ilk kez gidiyorum cuma işim var sonuç almaya gidemem eğer şifre vermezse zaten aldırmam hastaneye giderim Pazartesi bi kan verdim 75 lira aldılar çok geldi bana bende oraya gideyim dedim
Anladım cnm sabah git sor önce ters birine denk gelmessen verir inşaallah

Yükselme ihtimali var mı acaba iğneden dolayı kanlı akıntı olur demişti doktor bana bende de gelmişti

Yükselme ihtimali var mı acaba iğneden dolayı kanlı akıntı olur demişti doktor bana bende de gelmişti
Hee iğneden oluyomuymuş öle doktorum bana öle bişe sölemedi neyse ben cuma bi gidim bakalım bişiy yok eminim ama en azından sökülmesini sağlicak bişe verir bana hemde bidahaki ay için ne dicek bakalım saol cnm en azından boşu boşuna test yapmam değer çok düşük çünkü yükselmez yani

Bence kan ver var gibi çünkü benim 12.günde 0 çıkmıştı 8 yüksek değil ama çok da düşük değil regl olmadığına göre ay hadi bakalım :)
Canım benim adetim 3 gün geçti bu değer çıktı 18. Güne de iğnenin etkisi olur mu bilemedim kimyasal falan mı diye kafama takıyorum bir de o da çok sancılı oluyormuş düştüğü zaman bugün kuzenim gebelik haberini verdi onun adına çok sevindim ama pat diye de gözlerim doldu insan kendini eksik hissediyor

Canım benim adetim 3 gün geçti bu değer çıktı 18. Güne de iğnenin etkisi olur mu bilemedim kimyasal falan mı diye kafama takıyorum bir de o da çok sancılı oluyormuş düştüğü zaman bugün kuzenim gebelik haberini verdi onun adına çok sevindim ama pat diye de gözlerim doldu insan kendini eksik hissediyor
Moral bozma hemen cnm hiç belli olmaz sende de var bence tekrar kan ver bakalım

Yok canım ya imkansız bu değer çıkmaz iğneden. Ah kıyamam ya ilk zamanlar benim de gözlerim dolardı artık alıştım herhalde bilmiyorum bi de çoğu insan biliyor doktora gittiğimi falan sakladıkça daha stres oldum çünkü. veren de Allah vermeyen de Allah diyorum onlar da o zaman bişey diyemiyorlar. Rabbim görüyor üzüldüğümüzü gün gelicek mutluluktan dolucak gözlerin canım benim bozma moralini

Yok canım ya imkansız bu değer çıkmaz iğneden. Ah kıyamam ya ilk zamanlar benim de gözlerim dolardı artık alıştım herhalde bilmiyorum bi de çoğu insan biliyor doktora gittiğimi falan sakladıkça daha stres oldum çünkü. veren de Allah vermeyen de Allah diyorum onlar da o zaman bişey diyemiyorlar. Rabbim görüyor üzüldüğümüzü gün gelicek mutluluktan dolucak gözlerin canım benim bozma moralini
Aynen öyle saklayamıyorsun arkadaşlarından yakınlarından da bana söylemeye bile çekiniyorlar öyle olunca daha da üzülüyorum yarım gibi oluyor insan herkes ikinci tura döndü benim kucağım boş

Aynen öyle saklayamıyorsun arkadaşlarından yakınlarından da bana söylemeye bile çekiniyorlar öyle olunca daha da üzülüyorum yarım gibi oluyor insan herkes ikinci tura döndü benim kucağım boş
Her şey Allah’tan canım eksik hissetme kendini sakın doğuştan Rahmi yumurtalığı olmayanlar var onları düşün en azından çaresiz bi durumumuz yok bugünümüze şükür tek sınavımız bu olsun

Moralini bozma cnm biliyosun bu süreçte moral çok önemli takmamaya çalış sadece dua et cnm bu bi sınav bu sınavdan sabırla galip çıkıcaz inşaallah rabbim büyük şüphesiz görüyo duyuyo halimizi biliyo bizide sewindiricek zamanı gelince emin ol umut etmekten vazgeçme hiç bi zaman

X