Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AYnen canım doktor çok önemli doğru tedaviyi uygulaması lazım güvenmemiz lazım ki ona içimiz rahat oldun zaten stresli günler geçiriyoruz

Aaa ne kdr saçma ya ona göre çatlatsaydı madem onun sancısını bilirim bi kere çok ağrım olmuştu tedaviden önce adetliyken Doğum kontrol vermişti eritsin diye inşallah senin vücudun atar kendiliğinden senin de lekelenme gibi geldi dimi bu ay

Benim her ay lekelenme gelirdi adetten 2.3gun once. Ama bu ay hic baslamadi o lekelenmeler. Gecenlerde cok az koyu bir akintm vardi ama o da lekelenme sayilmaz. Devami gelmedi cunku. Normalde lekelenmelerim baslayinca sürekli ayni renkte gelir. Simdi bu yumurtalarim kiste dönüşüp adetle atilmazsa ben dogum kontrol hapiyla eritmeye calisacam dimi.. bu da bir ay geriye goturecek beni. Ahh su doktorlar....

Benim de eskiden illa öyle olurdu bi hafta öncesinden gelirdi hatta. Sonra bi hap vermişti doktor adını unuttum düzenleyici gibi bişeydi onu kullandım bitti o sıkıntım çok şükür. Benim bi keresinde başka bi doktor adetle atarsın problem olmaz demişti gerçekten de o ay parça parça kanamam olmuştu atmıştım. Çünkü kist olunca klomen verilmiyor daha da büyümesin diye ama inşallah adet olmazsın da bebiş gelir. Olursan da iyice sökülürsün inşallah ay kaybetmezsin. Bebek isterken Doğum kontrol kullanmak çok garip geliyor insana

Benim yumurtalarimda bir sıkıntı var mi yok mu bakmadan direk klomen verdi. O da fazlaca büyüttü. Biri catladi ikisi de buyumeye devam etmis. Ne agrilar cektm gecen hafta İnşallah gerek kalmaz dogum kontrol haplarina. Evlendigimin ilk senesi kullandm bırakınca bir sene adetim duzene girmedi. Bir daha kullanmak istemiyorum o yüzden.

Evet çok yanlış ya doktoru da çok iyi seçmek lazım. Çok geçmiş olsun zor geçmiştir o günler tahmin edebiliyorum. İnşallah zahmetlerimizin karşılığını alırız canım ya zor

Allah korusun canın şnşallah öyle bişey olmaz ben ilk ay kullandığım klomende yumurtam büyümüştü ve bir de kocaman kist yapmıştı gebe kalamadım ama o ay ki adetimi hiçbir zaman unutamam o kisti vücudum atacak diye ne ağrılar çektim acile taşındım ve benim adetlerim çok ağrılı geçmezdi ölücem sandım rahmim düşecekmiş gibi ağrıyordu bel ağrım böbreklerim her yanımdan dökülmüştü sanki ama çok şükür attı vücudum zor da olsa inşallah kist olmaz hiç kimsede adet olucaksak da rahat geçer inşallah

Beni şu an korkuttun canimm :) büyüyen yumurtalarim 34mm ve 45mm. Adetle atilirsa eger dusunemiyorum sonunu

Beni şu an korkuttun canimm :) büyüyen yumurtalarim 34mm ve 45mm. Adetle atilirsa eger dusunemiyorum sonunu
Herkesin bünyesi farklı canım inşallah ağrısız sancısız regli olursun Allahımın izni ile biliyor Musun hiç o kadar büyüyen yumurta duymamıştım nasıl kendi çatlamadı çok ilginç vallahi

Dengemiz şaştı canim. Ondandir. İşin icinde bir de stres var. O da etkiliyor hormonlari.
Aynen cnm doktorumu aradım cuma gel dedi bakalım sökülemessem bişiy verir belki sökülmesi için eğer geç döllenme falan olduysa değer yükselirmi acaba onu düşünüyorum bide ama sanmıyorum bişiy varsa da muayenede görünürmü ki cnm cuma iğne sonrası 16. Gün oluyo

Herkesin bünyesi farklı canım inşallah ağrısız sancısız regli olursun Allahımın izni ile biliyor Musun hiç o kadar büyüyen yumurta duymamıştım nasıl kendi çatlamadı çok ilginç vallahi
Bu forumda 56ya kadar olanlari duydum ben. Demekki igne ters etki etti. Araştırdım da yumurtanin fazla uyarilmasindan dolayi sendrom olusturup catlamiyormus. Yani normalde yumurtalarim dogal olarak buyuyordu ama doktor bakmadigi icin direk klomenle daha da buyuttu bu da ters etki yapti bence. İnşallah dedigin gibi agrim sizim olmaz.

Ayy cnmm benimde bazen adet öncesi lekelenme oluyodu ama 3. Gün falan normal devam ediyodu şimdi pazartesiden beri 2 3 sefer lekelenme oldu kahverengimsi gibi şuan normal akıntı gibi geliyo adet devam edicekmiş gibi değil sökülemicem heralde bu saatten sonra normalmi bu durum

Doktora suphelerini belirtirsin canim. Zaten o da muayne sirasinda anlar. İnşallah gec dollenmedir canim. Gordugun lekelenmelerde yerlesme kanamasdir umarim.

Kızlar kuzenşm normal yolla gebe kaldı o da adet olduğunu düşündü ara ara 2 gün kanaması geldi ve şimdi hamile meğer yerleşme kanamasıymış umudunuzu kaybetmeyin

Devami gelmeyince şüphe duyuyosun iste canim. Birde herseyin ilkini bende bu ay yasadigim icin aklimda yiginla soru var. Belirsizlik strese sebep oluyor iste. Bunyem kaldirmiyor benim bu sabir islerine :)

Doktora suphelerini belirtirsin canim. Zaten o da muayne sirasinda anlar. İnşallah gec dollenmedir canim. Gordugun lekelenmelerde yerlesme kanamasdir umarim.
İnşaallah öyledir cnm öyle diilse bile bi sökülebilsem onada sevinicem cidden vücudumda bi şişlik var sanki göğüslerimde falan çok rahatsız oluyorum gerçekten ne bilim bide kan değerim 0.72 çıktı ya biz iğneden sonraki haftayı değerlendirdik sadece toplamda 3 gün sonrası doktor beklememi söyledi beraberlik olmasın dedi o yüzden değerin yükseleceğini sanmıyorum geç döllenme de diildi mıhtemelen olabilirmi durumda geç döllenme

Devami gelmeyince şüphe duyuyosun iste canim. Birde herseyin ilkini bende bu ay yasadigim icin aklimda yiginla soru var. Belirsizlik strese sebep oluyor iste. Bunyem kaldirmiyor benim bu sabir islerine :)
Ayyy öyle düşünme cnm beklemek zor evt katılıyorum sana ama yapıcak bişiy yok bende zorlanıyorum ara ara ama görüyosun işte durum bu aceleci olmamızda bi işe yaramıyo zamanı var demekki bekliyoruz böyle

Olabilir canim hersey mümkün. Ya da hcg degeri hemen kana ulasmamista olabilir. Bende 10.gün hcg yaptrmistm. 1.40 cikmisti hemen umudumu kaybetmiştim ama biz belkide yanlis hesaplıyoruz. Günümüzü beklemiyoruz. Hani en sagliklisi 15.gunden sonrasidir aslina sonucun. Bekleyelm bakalm

Kızlar kuzenşm normal yolla gebe kaldı o da adet olduğunu düşündü ara ara 2 gün kanaması geldi ve şimdi hamile meğer yerleşme kanamasıymış umudunuzu kaybetmeyin
İnşaallah öyledir cnm bide arkadaşım pazar günü doğum yaptı yanına gidemiyorum kendimi kötü hissediyorum gözlerim doluyo böylede bi durum var

Allahım bu doktorları ne yapsın yahu neyse nasip bakalım fazla üzülme inşallah herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…