Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün adet ağrım başlamıştı kesin geliyor dedim. Umudumu yitirmiştim. Ama hala tık yok. Çok nadir batma oluyor yumurtalık civarında ama gaz da çok ondandır diyorum
Bugün iğnenin 14. Günü Sat 24. Gün. Normalde 28 günde de olurum. Henüz test yapmadım negatif görmek istemiyorum :)

Yarın 2. İğnemi olucam geçen ay hamile kalamadım bu ay klomende kullandım iki yumurta olmuş 21 mm bu ay olsun inşaAllah hayırlısı ile

İnşallah hamilesindir canım yarın bi test yap artık canım hakkında hayırlısı

Ben geçen ay döngüme göre değilde iğnenin 15. Günü adet oldum inşaAllah senin bebişin vardır

Benim de hafif hassaslık var dokununca acı değl de gıdıklanıyor gibi sen kaçında olmuştun iğneyi canım hadi inşallah pozitif görürsün yaa

Hee evt sölemiştin cnm hadi hayırlısı sende güzel haberler verirsin inşaallah ben hala sökülemedim hiç bişiy yok bu ilaçlardan iğneden kaynaklı olabilirmi acaba anlamadım ben bişiy yaaa
Dengemiz şaştı canim. Ondandir. İşin icinde bir de stres var. O da etkiliyor hormonlari.

Evet belirsizliktense adeti tercih ederim ben de en azından yeni ay yeni umutlar her iğnede böyle olucaksam nasıl geçer bu süreç bilmiyorum
Ben birde bu ay doktorumu değiştiriyorum. Cumartesi baska doktora gidicem. İnşallah bu defa yöntem olarak işe yarayan bir ay olur. Diger doktorum yumurtalarımi asiri büyüttü. Ikisi catlamadi agrilarini cektm. Onlar insallah adetle atılır da ugrasmam. Doktor da cok onemli bir faktör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…