Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok doğru diyorsun canım dua etmek kadar rahatlatıcı bişey yok zaten ben de inanıyorum herşeyde var bi hayır Allah’tan gelene boynumuz kıldan ince.

Kızlar kan testi aç mı oluyor? Sabah mı gitmek lazım? Bir ne ne diyeceğim yaptırmak için? Bi ihtimal pazartesi sabah giderim diye soruyorum

Kızlar kan testi aç mı oluyor? Sabah mı gitmek lazım? Bir ne ne diyeceğim yaptırmak için? Bi ihtimal pazartesi sabah giderim diye soruyorum
Gebelik testi yaptırıcam dersin cnm benim ilaç içmem gerekiyodu dün bişiyler atıştırıp ilacımı içtim öle verdim kanı arkadaş bi gebelik bakılcak sorun diil demişti bana ölede alıyolar başka bişiy baktırmicaksan aç tok farketmez cnm hadi hayırlısı inşaallah senden güzel haberler alırız

Kimine verir sınar kimine vermez sınar napalım bizim de sınavımız bu :)
Katılıyorum cnmmm aynen öyle olsun biz sabırla bekliyoruz sonunda sewinicez biliyoruz çünkü dimi bu arada sabah doktorumu aradım cumaya kadar sökülmessen gel dedi şuan da bişe yok bekliyorum bakalım yerleşme kanamasıdır belki dedi kan değerimi söyledim cumaya kadar bekle cuma gel dedi

Kızlar benim dün geceden beri çok aşırı ağrım var kramplar batmalar hepsi bir arada akıntılarım hala devam ediyor ya kist oluştu yada ilk iğnem olduğu için yada inşallah hayırlı haberlerdendir inşallah bakalım 9. Günümdeyim

Aynen canım bizim de yüzümüz gülecekya bak doktor da öyle demiş ben sen şüphelendim sökülmemen enteresandı :) hadi bakalım inşallah ayın kaçında olmuştun iğneyi canım

İnşallaaah hayırlı haberlerdir canımkist değildir ya sanmıyorum bu kadar erken ağrı yapıcağını olumlu düşünelim :)

Ne hissediyorsun canım (=
Aslında iyi düşünmek istemiyorum bu sefer yıkım daha kötü oluyor kafam da karışık yani 12.günde de regl olduğum olmuş 16.günde de:) belirtim desem hiç yok dün ağrım oldu geçti bugün hiçbişey yok göğüs hassasiyeti hiç olmadı iğneden beri uçları kaşınıyor ona da anlam veremedim stresten oluyor bence hepsi vücudum oyun oynuyor bana yarın önemli olan benim için eğer olmazsam o zaman şüphelenmeye başlıcam

İnşaallah olmassın cnmm yaaaa hadi hayırlısı bakalımmm siz bari güzel haberler verin heycanla bekliyorum bende

Canim ayni durumdayim bende. Adeti bekliyorm ama bir yanimda acaba mi demeden edemiyor. Kaşıntı bende de var göğüs uclarinda :) . Ama benim surekli hassas uçları. Bugün bir nebze azaldi o yüzden de biraz umutsuzlastm. yarin sabahtan bir test yapmayi düşünüyorum ama tabi öylesine.

Senin kaçıncı günün cnm iğneden sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…