- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.461
Çok doğru diyorsun canım dua etmek kadar rahatlatıcı bişey yok zaten ben de inanıyorum herşeyde var bi hayır Allah’tan gelene boynumuz kıldan ince.Dimiii olsun yaaa bigün gelicek bugünleri hatırlayıp gülümsicez bu beklentilerin sonu güzel olsunda aşılamicak bişiy yok Allah ın izniyle rabbim büyük elbet bizi görüyo duyuyo o yüzden içim çok rahat hiç vermese bile ondada bir hayır vardır napalım nasibimizde ne varsa odur sonuçta hayırlısı olsun herşeyin
Gebelik testi yaptırıcam dersin cnm benim ilaç içmem gerekiyodu dün bişiyler atıştırıp ilacımı içtim öle verdim kanı arkadaş bi gebelik bakılcak sorun diil demişti bana ölede alıyolar başka bişiy baktırmicaksan aç tok farketmez cnm hadi hayırlısı inşaallah senden güzel haberler alırızKızlar kan testi aç mı oluyor? Sabah mı gitmek lazım? Bir ne ne diyeceğim yaptırmak için? Bi ihtimal pazartesi sabah giderim diye soruyorum
Evt cnmm dua+ huzur gerçekten insana çok iyi geliyo inşaallah rabbim bizede nasib edicek kalpten inanıyorum ve içim rahat ciddenÇok doğru diyorsun canım dua etmek kadar rahatlatıcı bişey yok zaten ben de inanıyorum herşeyde var bi hayır Allah’tan gelene boynumuz kıldan ince.
Kimine verir sınar kimine vermez sınar napalım bizim de sınavımız bu :)Evt cnmm dua+ huzur gerçekten insana çok iyi geliyo inşaallah rabbim bizede nasib edicek kalpten inanıyorum ve içim rahat cidden
Katılıyorum cnmmm aynen öyle olsun biz sabırla bekliyoruz sonunda sewinicez biliyoruz çünkü dimiKimine verir sınar kimine vermez sınar napalım bizim de sınavımız bu :)
Aynen canım bizim de yüzümüz gülecekKatılıyorum cnmmm aynen öyle olsun biz sabırla bekliyoruz sonunda sewinicez biliyoruz çünkü dimibu arada sabah doktorumu aradım cumaya kadar sökülmessen gel dedi şuan da bişe yok bekliyorum bakalım yerleşme kanamasıdır belki dedi kan değerimi söyledim cumaya kadar bekle cuma gel dedi
İnşallaaah hayırlı haberlerdir canımKızlar benim dün geceden beri çok aşırı ağrım var kramplar batmalar hepsi bir arada akıntılarım hala devam ediyor ya kist oluştu yada ilk iğnem olduğu için yada inşallah hayırlı haberlerdendir inşallah bakalım 9. Günümdeyim
İnşallah canım yaa inşallah hayırlısı bakalım sabırla bekliyorum inşallah güzel şeyler olurİnşallaaah hayırlı haberlerdir canımkist değildir ya sanmıyorum bu kadar erken ağrı yapıcağını olumlu düşünelim :)
Ayy ayy ben de bekliyorum canım iyice geçmeden yapmıcam test falan aldım duruyor :)) dün yapıcaktım sözde cesaret edemedim yarın son gün olmazsam cuma yapıcamİnşallah canım yaa inşallah hayırlısı bakalım sabırla bekliyorum inşallah güzel şeyler olur
Ayy hadi hayırlısı canım çok heyecanlandım inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verirAyy ayy ben de bekliyorum canım iyice geçmeden yapmıcam test falan aldım duruyor :)) dün yapıcaktım sözde cesaret edemedim yarın son gün olmazsam cuma yapıcam
Amiiin canım inşallah hepimizin gönlüne göre olsunAyy hadi hayırlısı canım çok heyecanlandım inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir
Ne hissediyorsun canım (=Amiiin canım inşallah hepimizin gönlüne göre olsunheyecan tavan tavan sorma
Aslında iyi düşünmek istemiyorum bu sefer yıkım daha kötü oluyorNe hissediyorsun canım (=
İnşaallah olmassın cnmm yaaaa hadi hayırlısı bakalımmm siz bari güzel haberler verin heycanla bekliyorum bende
Aslında iyi düşünmek istemiyorum bu sefer yıkım daha kötü oluyorkafam da karışık yani 12.günde de regl olduğum olmuş 16.günde de:) belirtim desem hiç yok dün ağrım oldu geçti bugün hiçbişey yok göğüs hassasiyeti hiç olmadı iğneden beri uçları kaşınıyor ona da anlam veremedim stresten oluyor bence hepsi vücudum oyun oynuyor bana yarın önemli olan benim için eğer olmazsam o zaman şüphelenmeye başlıcam
Senden de bekliyorum cnmmm hadi artık güzel haberler verin inşaallah bizee moral lazımmmAyy hadi hayırlısı canım çok heyecanlandım inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir
Canim ayni durumdayim bende. Adeti bekliyorm ama bir yanimda acaba mi demeden edemiyor. Kaşıntı bende de var göğüs uclarinda :) . Ama benim surekli hassas uçları. Bugün bir nebze azaldi o yüzden de biraz umutsuzlastm.
Aslında iyi düşünmek istemiyorum bu sefer yıkım daha kötü oluyorkafam da karışık yani 12.günde de regl olduğum olmuş 16.günde de:) belirtim desem hiç yok dün ağrım oldu geçti bugün hiçbişey yok göğüs hassasiyeti hiç olmadı iğneden beri uçları kaşınıyor ona da anlam veremedim stresten oluyor bence hepsi vücudum oyun oynuyor bana yarın önemli olan benim için eğer olmazsam o zaman şüphelenmeye başlıcam
Senin kaçıncı günün cnm iğneden sonraaCanim ayni durumdayim bende. Adeti bekliyorm ama bir yanimda acaba mi demeden edemiyor. Kaşıntı bende de var göğüs uclarinda :) . Ama benim surekli hassas uçları. Bugün bir nebze azaldi o yüzden de biraz umutsuzlastm.yarin sabahtan bir test yapmayi düşünüyorum ama tabi öylesine.
Senden bir gün sonra yaptrmistm canim igneyi. 13.günmdeym.Senin kaçıncı günün cnm iğneden sonraa