Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen cnm 14. Gün işte bugün kanda verdim 0.72 çıktı değerde çok düşük bu saatten sonra yükselmez de perşembe gidim bakalım ne dicek
Ama döllenmenin ne zaman olduğunu bilmiyoruz ki canım herkesin farklı oluyor. Bu akşam telefonumdaki notlara bakıyorum Nisan ayında iğne olmuşum tamamen aklımdan çıkmış ilaç kullanmamıştım o ay iğneden 12 gün sonra olmuşum regli normal gelmiş Yani leke falan değil takvime de yazmışım şimdi 15 bitti gelmedi mesela tamamen gelene kadar ne umutlanmak ne de umudu kesmek lazım ay valla çok zor ya ikilemde kalmak

Evt öyle gerçekten ama şimdi napim ben iyice sökülmeden gitmimmi doktora beklimmi acaba

Evt öyle gerçekten ama şimdi napim ben iyice sökülmeden gitmimmi doktora beklimmi acaba
Bence bekle canim. Yarin da gelmezse gidersin. Doktor da beklemeni soyleyebilir. Neden boyle sökülemediki acaba. Benim de 13.gun oldu daha gelen giden yok. Gelse de devam etsek sürece.

Gelcekmiş gibi değil mi reglin nasıl hissediyorsun kendini. Bilemedim ki valla ben giderdim herhalde dayanamazdım gibi düşünüyorum böyle beklemek daha stresli
Yaaa adet sancısı yok şuan akşam üzeri belim ağrıdı oda geçti bende şaşırdım artık düzensiz olmak yetiyodu bide bu sökülememek çıktı şimdi iyice dengem bozuldu eniysi gidip bi görünmek belki sökülmesine yaricak bişe verir ne bilim

Bence bekle canim. Yarin da gelmezse gidersin. Doktor da beklemeni soyleyebilir. Neden boyle sökülemediki acaba. Benim de 13.gun oldu daha gelen giden yok. Gelse de devam etsek sürece.
Bilemedim cnm yaaa iyice stres oldum yarında beklicem bakalım perşembe gidim belki bi ilaç falan verir

Doktor ayın 27 sine kadar beklicez adet olursan 3.4. Günü gel dedi inşaallah olmassın ama dedi de bende çok erken oldum aksi gibi işte

Evde derece varsa bi ateşini ölçsene canım ben öyle de anlıyorum normal vücut ısını biliyorsan o da ipucu veriyor. Bence de git canım nolur nolmaz

Evde derece varsa bi ateşini ölçsene canım ben öyle de anlıyorum normal vücut ısını biliyorsan o da ipucu veriyor. Bence de git canım nolur nolmaz
Derece yok malesef cnm ama regl öncesi bende üşüme titreme olur genelde ordan anlarım olucamı bu aralarda çok üşüyorum kalın giyindiğim halde perşembe gidicem aynen

Allahtan Ümit kesilmez ama ne bileyim erken gelip sökülememek enteresan o düşündürüyor. Beklemek beklemek sabır versin Rabbim
Ewet canımmm sabır sabır gerçekten Ayy herşey bi yana bide eşimle uğraşıyorum 2 gecedir uyuyamıyo çocuklarımızın ismini düşünüyorum diyo olmayan çocuğun yani bide o sinir ediyo beni

Ewet canımmm sabır sabır gerçekten Ayy herşey bi yana bide eşimle uğraşıyorum 2 gecedir uyuyamıyo çocuklarımızın ismini düşünüyorum diyo olmayan çocuğun yani bide o sinir ediyo beni
Ayy çok zor yaa benim eşim de ilk aylar çok üzülürdü regl olunca bikaç gün kendine gelemezdi artık alıştı çok şükür bana yansıtmıyor ya da bilmiyorum bu stresle bi de eşimle nasıl uğraşırdım bilmem

Dimiii olsun yaaa bigün gelicek bugünleri hatırlayıp gülümsicez bu beklentilerin sonu güzel olsunda aşılamicak bişiy yok Allah ın izniyle rabbim büyük elbet bizi görüyo duyuyo o yüzden içim çok rahat hiç vermese bile ondada bir hayır vardır napalım nasibimizde ne varsa odur sonuçta hayırlısı olsun herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…