- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.441
İşte adet olursan 3. 4 günü gel dedi perşembe günü gidicem ama sökülemedim napıcam bilmiyorumHadi yaa doktora gittin mi canım
Ayy en kötüsü yaaİşte adet olursan 3. 4 günü gel dedi perşembe günü gidicem ama sökülemedim napıcam bilmiyorum
Yaa arıyorum ama ulaşamıyorum yoğunluktan sökülemesemde gidicem perşembe napim artıkAyy en kötüsü yaaistersen arayıp sorsan neden diye bu
Öyle yap canım döngün başlamasın da kaçırma bu ayı. inşallah dönmez regliye ya daha çok olmamış iğne olalı kesin bişey demek için erkenYaa arıyorum ama ulaşamıyorum yoğunluktan sökülemesemde gidicem perşembe napim artık
Aynen cnm 14. Gün işte bugün kanda verdim 0.72 çıktı değerde çok düşük bu saatten sonra yükselmez de perşembe gidim bakalım ne dicekÖyle yap canım döngün başlamasın da kaçırma bu ayı. inşallah dönmez regliye ya daha çok olmamış iğne olalı kesin bişey demek için erken
Ama döllenmenin ne zaman olduğunu bilmiyoruz ki canım herkesin farklı oluyor. Bu akşam telefonumdaki notlara bakıyorum Nisan ayında iğne olmuşum tamamen aklımdan çıkmış ilaç kullanmamıştım o ay iğneden 12 gün sonra olmuşum regli normal gelmiş Yani leke falan değil takvime de yazmışım şimdi 15 bitti gelmedi mesela tamamen gelene kadar ne umutlanmak ne de umudu kesmek lazım ay valla çok zor ya ikilemde kalmakAynen cnm 14. Gün işte bugün kanda verdim 0.72 çıktı değerde çok düşük bu saatten sonra yükselmez de perşembe gidim bakalım ne dicek
Evt öyle gerçekten ama şimdi napim ben iyice sökülmeden gitmimmi doktora beklimmi acabaAma döllenmenin ne zaman olduğunu bilmiyoruz ki canım herkesin farklı oluyor. Bu akşam telefonumdaki notlara bakıyorum Nisan ayında iğne olmuşum tamamen aklımdan çıkmış ilaç kullanmamıştım o ay iğneden 12 gün sonra olmuşum regli normal gelmiş Yani leke falan değil takvime de yazmışım şimdi 15 bitti gelmedi mesela tamamen gelene kadar ne umutlanmak ne de umudu kesmek lazım ay valla çok zor ya ikilemde kalmak
Bence bekle canim. Yarin da gelmezse gidersin. Doktor da beklemeni soyleyebilir. Neden boyle sökülemediki acaba. Benim de 13.gun oldu daha gelen giden yok. Gelse de devam etsek sürece.Evt öyle gerçekten ama şimdi napim ben iyice sökülmeden gitmimmi doktora beklimmi acaba
Gelcekmiş gibi değil mi reglin nasıl hissediyorsun kendini. Bilemedim ki valla ben giderdim herhalde dayanamazdım gibi düşünüyorum böyle beklemek daha stresliEvt öyle gerçekten ama şimdi napim ben iyice sökülmeden gitmimmi doktora beklimmi acaba
Yaaa adet sancısı yok şuan akşam üzeri belim ağrıdı oda geçti bende şaşırdım artık düzensiz olmak yetiyodu bide bu sökülememek çıktı şimdi iyice dengem bozuldu eniysi gidip bi görünmek belki sökülmesine yaricak bişe verir ne bilimGelcekmiş gibi değil mi reglin nasıl hissediyorsun kendini. Bilemedim ki valla ben giderdim herhalde dayanamazdım gibi düşünüyorum böyle beklemek daha stresli
Bilemedim cnm yaaa iyice stres oldum yarında beklicem bakalım perşembe gidim belki bi ilaç falan verirBence bekle canim. Yarin da gelmezse gidersin. Doktor da beklemeni soyleyebilir. Neden boyle sökülemediki acaba. Benim de 13.gun oldu daha gelen giden yok. Gelse de devam etsek sürece.
Doktor ayın 27 sine kadar beklicez adet olursan 3.4. Günü gel dedi inşaallah olmassın ama dedi de bende çok erken oldum aksi gibi işteBence bekle canim. Yarin da gelmezse gidersin. Doktor da beklemeni soyleyebilir. Neden boyle sökülemediki acaba. Benim de 13.gun oldu daha gelen giden yok. Gelse de devam etsek sürece.
Evde derece varsa bi ateşini ölçsene canım ben öyle de anlıyorum normal vücut ısını biliyorsan o da ipucu veriyor. Bence de git canım nolur nolmazYaaa adet sancısı yok şuan akşam üzeri belim ağrıdı oda geçti bende şaşırdım artık düzensiz olmak yetiyodu bide bu sökülememek çıktı şimdi iyice dengem bozuldu eniysi gidip bi görünmek belki sökülmesine yaricak bişe verir ne bilim
Derece yok malesef cnm ama regl öncesi bende üşüme titreme olur genelde ordan anlarım olucamı bu aralarda çok üşüyorum kalın giyindiğim halde perşembe gidicem aynenEvde derece varsa bi ateşini ölçsene canım ben öyle de anlıyorum normal vücut ısını biliyorsan o da ipucu veriyor. Bence de git canım nolur nolmaz
Anladım canım. İnşallah yeni gün güzel şeyler getirir hepimizeDerece yok malesef cnm ama regl öncesi bende üşüme titreme olur genelde ordan anlarım olucamı bu aralarda çok üşüyorum kalın giyindiğim halde perşembe gidicem aynen
Amin inşaallah cnm bu aydan beklentim yok artık bi sökülsem rahatlicam stres falan kalmicak onu bekliyorum sabırsızlıkla değer birdenbire artmicana göre beklemek yersiz zatenAnladım canım. İnşallah yeni gün güzel şeyler getirir hepimize
Allahtan Ümit kesilmez ama ne bileyim erken gelip sökülememek enteresan o düşündürüyor. Beklemek beklemek sabır versin RabbimAmin inşaallah cnm bu aydan beklentim yok artık bi sökülsem rahatlicam stres falan kalmicak onu bekliyorum sabırsızlıkla değer birdenbire artmicana göre beklemek yersiz zaten
Ewet canımmm sabır sabır gerçektenAllahtan Ümit kesilmez ama ne bileyim erken gelip sökülememek enteresan o düşündürüyor. Beklemek beklemek sabır versin Rabbim
Ayy çok zor yaa benim eşim de ilk aylar çok üzülürdü regl olunca bikaç gün kendine gelemezdiEwet canımmm sabır sabır gerçektenAyy herşey bi yana bide eşimle uğraşıyorum 2 gecedir uyuyamıyo çocuklarımızın ismini düşünüyorum diyo olmayan çocuğun yani bide o sinir ediyo beni
Dimiii olsun yaaa bigün gelicek bugünleri hatırlayıp gülümsicez bu beklentilerin sonu güzel olsunda aşılamicak bişiy yok Allah ın izniyle rabbim büyük elbet bizi görüyo duyuyo o yüzden içim çok rahat hiç vermese bile ondada bir hayır vardır napalım nasibimizde ne varsa odur sonuçta hayırlısı olsun herşeyinAyy çok zor yaa benim eşim de ilk aylar çok üzülürdü regl olunca bikaç gün kendine gelemezdiartık alıştı çok şükür bana yansıtmıyor ya da bilmiyorum bu stresle bi de eşimle nasıl uğraşırdım bilmem