Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım bizde öyleyiz bi de herkes soruyor ya e hadi ne bekliyosunuz diye bazen deliresim geliyo oluyo da sanki biz keyfimizden yapmıyoruz diye bağırasım geliyo ben ilk ay çok umutluydum heycanlıydım bu ay sanki hiç iğne vurulmamış gibiyim unutuyorum bile bazen:) ALLAHIM nerde bekleyen nerde isteyen varsa herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inş önümüzdeki ay hepimiz güzel haberler veririz bu topikte

Aynı durumdayız cnm ben bide bazı kendini bilmez hadsiz insanlarla uğraşıyorum aslında bende umutluydum ne yalan söylim hayırlısı olsun rabbim isteyen dikeyen bekleyen herkeze versin inşaallah sabrımızın sonu güzel olsun

o hadsizlere hiç cevap verme canım benim Allaha havale et insanın canını yakmaktan zevk alıyor bazıları Allahım inş hepimizin yüzünü güldürcek önümüzdeki ay tek tek hepimiz güzel haberler vericez inş

Takmamaya çalışıyorum cnm hep dua ediyorum inşaallah dediğin gibi olur önümüzdeki ay yılın ilk ayı hepimize iyi gelir birbirimize güzel haberler veririz inşaallah

Öyle öyle elden bişey gelmiyor Allah sabır versin hepimize zahmetin sonu rahmet hayırlısıyla kavuşucaz bebeklerimize
İnşallah inşallah hayırlısı bekliyorum çok istiyorum beklemek çok yorucu ne zaman olacağı belli değil bi de düşünüyorum ki ya bu yöntemlerde tutmazsa aşılama falan tüp bebek o da tutmazsa naparım diyorum hep olumsuz şeyler geliyor aklıma =( allahım kimseye yaşatmasın daha fazla bekletmesin inşallah

Ins canim bende oyleyim insan ister istemez umutsuzluga kapiliyo;(

Şimdiden karamsar olma canım hiç belli olmaz bence değerlerin yükselicek
Hayırlısı bakalım ayrıca sende sıkma canını herşeyde bir hayır vardır canım gelecekleri zamanı biliyorlardır herhalde gelecek ay olur inşallah içini ferah tut

Ben değilim diyorum yani değer gerçekten çok düşük yükselmez Perşembe’ye kadar olmazsam yine kan vereceğim hayırlısı olsun bu saatten sonra canım

Ah canım çok iyi anlıyorum seni ben de aynı durumdayım bisürü operasyon bilmemne herşey Allah’tan tabi ama gerçekten insan yoruluyor bi süre sonra.

Ah canım çok iyi anlıyorum seni ben de aynı durumdayım bisürü operasyon bilmemne herşey Allah’tan tabi ama gerçekten insan yoruluyor bi süre sonra.
Moral bozmak yok kızlarrrr rabbim hakkımızda hayırlısını versin biliyorumki bizede nasib edicek belki biraz zamanı vardır hepsi bu sıkmayın canınızı sadece sabır kızlar karşılığını alıcaz inşaallah en güzel şekilde inanıyorum benn

İnşallah canım inşallah olcaksam da olayım regli bi an önce başlasın yeni ay yeni umutlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…