- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.421
İnşaallah cnmmHayırlısı olsun canım inşallah bir sonraki ay hayırlısı güzel haberler verirsin
evet canım bizde öyleyiz bi de herkes soruyor ya e hadi ne bekliyosunuz diye bazen deliresim geliyo oluyo da sanki biz keyfimizden yapmıyoruz diye bağırasım geliyoHeee daha yenii ayyy inşaallah cnm senden güzel haber alırız inşaallah moralim düzelir benimde accık gerçi moralsiz diilim ama bu süreci sadece eşim biliyo birlikte atlatmaya çalışıyoruz ilaçlar iğneler vs vs insanlardan saklıyosun gerçekten zor bi süreç bu günler nasıl geçer bilmiyorum rabbim kolaylığını verir inşaallah
Öyle öyle elden bişey gelmiyor Allah sabır versin hepimizeİnşaallah cnm nasip kısmet herşey
Aynı durumdayız cnm ben bide bazı kendini bilmez hadsiz insanlarla uğraşıyorum aslında bende umutluydum ne yalan söylim hayırlısı olsun rabbim isteyen dikeyen bekleyen herkeze versin inşaallah sabrımızın sonu güzel olsunevet canım bizde öyleyiz bi de herkes soruyor ya e hadi ne bekliyosunuz diye bazen deliresim geliyo oluyo da sanki biz keyfimizden yapmıyoruz diye bağırasım geliyoben ilk ay çok umutluydum heycanlıydım bu ay sanki hiç iğne vurulmamış gibiyim unutuyorum bile bazen:) ALLAHIM nerde bekleyen nerde isteyen varsa herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inş önümüzdeki ay hepimiz güzel haberler veririz bu topikte
İnşaallah cnm inşaallah rabbim hepimize versinÖyle öyle elden bişey gelmiyor Allah sabır versin hepimizezahmetin sonu rahmet hayırlısıyla kavuşucaz bebeklerimize
o hadsizlere hiç cevap verme canım benim Allaha havale et insanın canını yakmaktan zevk alıyor bazıları Allahım inş hepimizin yüzünü güldürcek önümüzdeki ay tek tek hepimiz güzel haberler vericez inşAynı durumdayız cnm ben bide bazı kendini bilmez hadsiz insanlarla uğraşıyorum aslında bende umutluydum ne yalan söylim hayırlısı olsun rabbim isteyen dikeyen bekleyen herkeze versin inşaallah sabrımızın sonu güzel olsun
Takmamaya çalışıyorum cnm hep dua ediyorum inşaallah dediğin gibi olur önümüzdeki ay yılın ilk ayı hepimize iyi gelir birbirimize güzel haberler veririz inşaallaho hadsizlere hiç cevap verme canım benim Allaha havale et insanın canını yakmaktan zevk alıyor bazıları Allahım inş hepimizin yüzünü güldürcek önümüzdeki ay tek tek hepimiz güzel haberler vericez inş
İnşallah inşallah hayırlısı bekliyorum çok istiyorum beklemek çok yorucu ne zaman olacağı belli değil bi de düşünüyorum ki ya bu yöntemlerde tutmazsa aşılama falan tüp bebek o da tutmazsa naparım diyorum hep olumsuz şeyler geliyor aklıma =( allahım kimseye yaşatmasın daha fazla bekletmesin inşallahÖyle öyle elden bişey gelmiyor Allah sabır versin hepimizezahmetin sonu rahmet hayırlısıyla kavuşucaz bebeklerimize
Ins canim bende oyleyim insan ister istemez umutsuzluga kapiliyo;(İnşallah inşallah hayırlısı bekliyorum çok istiyorum beklemek çok yorucu ne zaman olacağı belli değil bi de düşünüyorum ki ya bu yöntemlerde tutmazsa aşılama falan tüp bebek o da tutmazsa naparım diyorum hep olumsuz şeyler geliyor aklıma =( allahım kimseye yaşatmasın daha fazla bekletmesin inşallah
Böyle konuşmayın kızlar yinede moralimizi bozmayalım hiç görelim Mewlam neyler neylerse güzeL eyLer eminim sadece sabır yeni bir yıl hepimize hayırlı uğurlu gelsin inşaallah güzel haberlerle dolu gelsinIns canim bende oyleyim insan ister istemez umutsuzluga kapiliyo;(
Hayırlısı bakalım ayrıca sende sıkma canını herşeyde bir hayır vardır canım gelecekleri zamanı biliyorlardır herhaldeŞimdiden karamsar olma canım hiç belli olmaz bence değerlerin yükselicek
Ben değilim diyorum yani değer gerçekten çok düşük yükselmez Perşembe’ye kadar olmazsam yine kan vereceğim hayırlısı olsun bu saatten sonra canımcanım sen umudunu kaybetme hep bir umut vardır söylediğin belirtiler aynı zamanda hamilelik belirtileri de her yerde okudum 17.günü atlattın mı olasılığın çok yüksek doktorun ilgilenmemesinin sebebi seni çok umutlandırmamak çünkü onlar keseyi görene kadar bile hamilesin diyemiyorlar çok garanticiler ondan canım benim sen içini ferah tut hayırlısıyla 2 güne değerin yükselcek inş
Benim acelem yok cnm hayırlı zamanda gelsin inşaallahHayırlısı bakalım ayrıca sende sıkma canını herşeyde bir hayır vardır canım gelecekleri zamanı biliyorlardır herhaldegelecek ay olur inşallah içini ferah tut
Ah canım çok iyi anlıyorum seniİnşallah inşallah hayırlısı bekliyorum çok istiyorum beklemek çok yorucu ne zaman olacağı belli değil bi de düşünüyorum ki ya bu yöntemlerde tutmazsa aşılama falan tüp bebek o da tutmazsa naparım diyorum hep olumsuz şeyler geliyor aklıma =( allahım kimseye yaşatmasın daha fazla bekletmesin inşallah
Moral bozmak yok kızlarrrr rabbim hakkımızda hayırlısını versin biliyorumki bizede nasib edicek belki biraz zamanı vardır hepsi bu sıkmayın canınızı sadece sabır kızlar karşılığını alıcaz inşaallah en güzel şekilde inanıyorum bennAh canım çok iyi anlıyorum seniben de aynı durumdayım bisürü operasyon bilmemne herşey Allah’tan tabi ama gerçekten insan yoruluyor bi süre sonra.
İnşallah canım inşallahMoral bozmak yok kızlarrrr rabbim hakkımızda hayırlısını versin biliyorumki bizede nasib edicek belki biraz zamanı vardır hepsi bu sıkmayın canınızı sadece sabır kızlar karşılığını alıcaz inşaallah en güzel şekilde inanıyorum benn
Ayyy dimii bende sinir olmaya başladım iyice tam söküldüm diyorum şimdide hiç gelmiyo iyimi bide bu var yaniİnşallah canım inşallaholcaksam da olayım regli bi an önce başlasın yeni ay yeni umutlarr
Kaçıncı günü iğnenin canımAyyy dimii bende sinir olmaya başladım iyice tam söküldüm diyorum şimdide hiç gelmiyo iyimi bide bu var yani
14 yarın cnm pazartesi regl oldum ama sökülemedim bi türlüKaçıncı günü iğnenin canım
Hadi yaa doktora gittin mi canım14 yarın cnm pazartesi regl oldum ama sökülemedim bi türlü