Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy yok cnm sökülmeye başladım gibi benimde boş geçti yani bu ay
ilk ay maalesef böyle oluyor canım vücut hormonu yadırgadığı için bende de böyle oldu geçen ay bende umutlanmıştım acaba yerleşiyor mu diye üzülme canım bi dahaki ay tekrar dene bak bende deniyorum tekrar ama inan ilk ay gibi çok umutlu olmuyo insan daha rahat oluyosun bazen iğne vurulduğumu unutuyorum o derece:) bi de ilk ayki gibi ağrı olmuyo ilk ay ben çok ağrı çekmiştim ama ilk ay koldan vvurulmuştum bu ay göbekten vuruldum hiç ağrım olmadı koldan çok yakıyomuş onu anladım

Yok cnm acelemiz yok hayırlısı olsun ben kalçadan vuruldum ilk iğneyi perşembe günü doktora gidicem tekrar bakalım bu kez ne dicek

Sonucunu aldin mi canim. Olursan da üzülme bir dahaki ay bekleriz yine buralarda insallah :) mujdeli haberleri veririz bu defa nasipse
Yok cnm almadım daha ama yok yani eminim artık sökülüyorum yawaş yawaş karnım kasıklarım ağrımaya başladı bu ay boş geçti malesef

Şimdi sonucu aldım cnm gebelik yokmuş kısmet bu sefer olmadı bidahaki sefer olur yapıcak bişe yok malesef
Hayirlisi olsn canim vardır zamanı. Allah güzel haberler almayi nasip etsin inşallah. Bende adetin gelmesini bekliyorum agrilarimla. Doktora kacinci gün gidiceksin canim. Ben cumartesiye randevu aldim adet olurum diye ama bakalim

Hayirlisi olsn canim vardır zamanı. Allah güzel haberler almayi nasip etsin inşallah. Bende adetin gelmesini bekliyorum agrilarimla. Doktora kacinci gün gidiceksin canim. Ben cumartesiye randevu aldim adet olurum diye ama bakalim
Bilmiyorumki adetin 3. 4. Günü gel dedi dün oldum ama anca sökülüyorum daha tam diil yani oda perşembe giderim iyice sökülürüm heralde o zamana kadar

2 yıllık evliyim cnm
bende 2 yıllık evliyim canım biz bayadır korunmuyoruz rahim filmine kadar herşeyi yaptırdık sorun çıkmadı kendiliğinden olmadığı için doktora gittim geçen ay sadece yumurta takibi yaptı ve çatlatma iğnesi vuruldum ilaç kullanmadım bu ay da klomenle denemek istedi doktor bakalım ctesi vuruldum iğneyi

Heee daha yenii ayyy inşaallah cnm senden güzel haber alırız inşaallah moralim düzelir benimde accık gerçi moralsiz diilim ama bu süreci sadece eşim biliyo birlikte atlatmaya çalışıyoruz ilaçlar iğneler vs vs insanlardan saklıyosun gerçekten zor bi süreç bu günler nasıl geçer bilmiyorum rabbim kolaylığını verir inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…