Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan sonucunu

canm merakla beklıyoruz herseyın hayırlısı ıns
Aynen cnm şuan adet dvm etmiyo belki sökülemedim tam ama hiç adet ağrısı sancısı hiç bişiy yok sadece sağ kasıkta hafif batma var çok umutlu diilim aslında bakalım hayırlısı artık sağlık ocağında kan verdim takip nosu aldım akşam kendim bakıcam netten 9 10 gibi çıkar sonuç dedi arkadaş

Bende senin gibi araftayım cnm görelim bakalım hayırlısı herşeyinn :)

Adet olmak ıcın erken ben ondan suphe duydum sonuc bır gelsın bakalım eger olumsuz ısede kontrole gtsen ıyı okur canım benm her turlu sobuca hazırız pozıtfte halaydayız ama

Adet olmak ıcın erken ben ondan suphe duydum sonuc bır gelsın bakalım eger olumsuz ısede kontrole gtsen ıyı okur canım benm her turlu sobuca hazırız pozıtfte halaydayız ama
İğnenin kaçıncı günü olunuyo genelde cnm bu ay başladım daha tedaviye pek bilmiyorum o yüzden dün sabah bi leke geldi akşam üzeride kahverengi bi akıntı gibi geldi akşamdan beri yok ama sağ kasıktaki ağrıyı iyice hissetmeye başladım artık adet döneminde bende böle bi ağrı olmaz hiç normalde

14 ve 15 de olunuyor ben de gecen ay kullandım sadece ama burada okuduklarımdan yola cıkarak soylersen herkes aynı sekılde olmus senn 12.gun gelmesı erken bıraz ondan dolayı suphede kaldm canım benmde 15. Gun baslamıstı gecen ay belkıde doktorun dongunu hesaplamamıstır bılemıyorum benm ıgnen 14. Gunuyla normal reglımın gunlerı aynıydı 15. Gun olmıstum reglı

Ben çok düzensiz oluyorum cnm 1,5 2 ayda bi

canım ben iğneden sonra 16.günde adet olmuştum geçen ay ve ilk denememdi zor sökülmüştüm hatta korkmuştum bişe mi oldu diye kahverengi lekelenmeler olmuştu senin kaçıncı günün bugün ve ilk denemen mi

Canım yazdığını okudum da gebelik testi yapmış mıydın benimde çok sancım var iğneninde 17 ya da 18. Günü adetim 3 gün geçti

Canım yazdığını okudum da gebelik testi yapmış mıydın benimde çok sancım var iğneninde 17 ya da 18. Günü adetim 3 gün geçti
canım test yapmak istemedim çünkü adet günümde oldum geçseydi yapıcaktım ama sen 17.günü atlatmışsın umut var genellikle okuduğum topiklerde en geç 17.günde olmuşlar inş güzel haber alırız canım senden bakalım ben bu ay yine vuruldum iğne bu defa klomen de kullandım

Ya yok benim değerim çok düşük 8 çıktı yani ama doktor iki gün sonra yine bi test yap ilaçtan da böyle çıkabilir dedi söktürücü yazmayalım dedi ama stresten geciktim bu ay

Ya yok benim değerim çok düşük 8 çıktı yani ama doktor iki gün sonra yine bi test yap ilaçtan da böyle çıkabilir dedi söktürücü yazmayalım dedi ama stresten geciktim bu ay
canım bence daha yeni yerleşmiş ondan düşük çıkmış içini ferah tut 17-18.güne etkisi kalmaz çoktan geçmiştir dua et bol bol bence sen hamilesin daha yeni yükseliyor değerin 2 gün sonra tekrarla kan testini bence güzel haberler alcaz senden:) şimdiden söyle kaçıncı denemendi ve belirtilerin neydi yardımcı ol bize ve içini gerçekten ferah tut

Yok kız umutlanmıyorum ben yani göğüs ağrısı karın ağrısı bel ağrısı dışında bşe yok o da adet olurken olur zaten bakalım hayal kırıklığından sıkıldım ilk klomen ve iğne canım bugünde doktor pek ilgilenmedi canım sıkıldı

Şimdiden karamsar olma canım hiç belli olmaz bence değerlerin yükselicek

canım sen umudunu kaybetme hep bir umut vardır söylediğin belirtiler aynı zamanda hamilelik belirtileri de her yerde okudum 17.günü atlattın mı olasılığın çok yüksek doktorun ilgilenmemesinin sebebi seni çok umutlandırmamak çünkü onlar keseyi görene kadar bile hamilesin diyemiyorlar çok garanticiler ondan canım benim sen içini ferah tut hayırlısıyla 2 güne değerin yükselcek inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…