Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kısmet cnmm hayırlısı olsun belirtiler adet habercisi gibi ama rabbim bilir en doğrusunu yinede

İnşallah canım bi yanım olucak bu ay diyor diğer yanım olmayacak =( çok stres yapıyorum rabbim isteyen herkese nasiplendirsin inşallah çok bekletmeden
Amin inşaallah cnm bende aynı durumdayım şuan iğneden sonra 12. gün dün adet belirtileri vardı şuan hiç bişe yok sadece sağ kasığa hafif sancı gibi bişiy giriyo arada oda iğnenin etkisidir muhtemelen hiç heycan falan yok yani bekliyorum rabbim hayırlısını versin inşaallah

İnşallah canım bence sen hamilesin Allah’ın izni ile ben öyle hissediyorum hayırlısı (=

Dün dayanamadim 10.gunde kan testi yaptirdim.1.40 çıktı. İgnenin etkisi fln kalmamış. Adeti bekliyorum moral bozukluguyla artik umudum da kalmadi. Çektiğim agrilar acılar boşuna oldu İnşallah guzel haberler duyariz yakin zamanda sizlerden kizlar.

Kese görünmüş canım ne güzel dış gebelik ihtimali yok bir hafta sonra da kalp atışını duyarsin kendini hiç yorma yüreğini ferah tut bence kesenin görünmesi çok güzel bir haber
Kızlar çok teşekkür ederim moral veriyorsunuz:) insan başına geldikçe öğreniyor. Keseyi görmek de yetmiyormuş, bazı dış gebeliklerde bebek rahim dışına yerleştiği halde bir yalancı ve boş kese de rahim içine yerleşiyormuş. Gebeliğin normal olduğunun en büyük kanıtı kesenin içinde yolk sac denilen şeyi görmek. Bu sabah gittim ve şükür ki doktor onu da gördü ama haftasonum berbat geçti, çok ağladım( hala da inanamıyorum, doktor yanlış mı gördü ki diyorun. Tansiyonum çok düşük; 9/5. Başım dönüyor hala sürekli. Göğüslerim hayatımda görmediğim kadar büyüdü. Bu biraz tiksindiriyor beni nedense.. :/ mide bulantım da yok denecek kadar az. İşte böyle kızlar.. sizden de güzel haberler bekliyorum.

Ben de 10. gün negatif alıp, 17. gün gebeliğimi öğrendim canım

Canım dur hemen ümitsizlenme allahım büyük bak vücudun atmış güzel ama hamilelik belki bi kaç güne belli olur daha erken bence

Canım gözün aydın artık sakın ol ve keyfınk cıkar tekrardan tebrık edıyırum. Saglıkla sıhattle ıns

Ben de 10. gün negatif alıp, 17. gün gebeliğimi öğrendim canım
Tek umudum sensin canim ama benim bu ayda olmadi galiba. Kendimi boş yere de umutlandrmak istemiyorum. Sadece gogus ucum sizliyor ve sismis durumda. Başka belirtim yok artik. Adeti bekliyorum senin degerin kac cikmisti canim peki kanda 10.gun

Tek umudum sensin canim ama benim bu ayda olmadi galiba. Kendimi boş yere de umutlandrmak istemiyorum. Sadece gogus ucum sizliyor ve sismis durumda. Başka belirtim yok artik. Adeti bekliyorum senin degerin kac cikmisti canim peki kanda 10.gun
Hayırlısı olsun cnm moral bozma hemen bende hiç bi belirti kalmadı kasık ağrılarıda geçti zaten regl oldum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…