- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.301
Adetin 3. 4. Günü gel dedi çarşamba giderim belki bilmiyorum biraz ara verim diyorum da:)) evet canım haklısın . Doktora ne zaman gidiceksin
Maşallah canım rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallahEvet canım
Aslında çok erken adet olmuşsun canım ya çok ilginçAynen cnmm bıgün 12. Günn zaten dünden belirtiler vardı anlamıştım nasip kısmet napalım bidahaki aya artık
Kürleri mi uygulayacaksın canımBen bu ay ara veriorum ilaclara ignelere ,alternatif tıpa yönelecem bakalım bu ay nasıl olacak
Aynen canım hormonlarım yine almıs basını gitmiş bitkisel caylar yapacam bakalımKürleri mi uygulayacaksın canım
İşte cnm ben düzensiz oluyorum normalde 2 ayda 1 ya erken gelice tuttu bu kez o daha ilginç yani :)Aslında çok erken adet olmuşsun canım ya çok ilginç
KEndini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap canımAdetin 3. 4. Günü gel dedi çarşamba giderim belki bilmiyorum biraz ara verim diyorum da
Canım sen baya normal reglı oluyosun degıl mı lekelenme degıl yanıİşte cnm ben düzensiz oluyorum normalde 2 ayda 1 ya erken gelice tuttu bu kez o daha ilginç yani :)
Uc gun once yanı 10.gunde neden kan testımyaptırdın kı canım bugun 13. Gun ıse daha reglın gecmıs sayılmıyor canım ıgneden sonra 14. Gun veya 15. Gun reglı olunuyorMerhaba kizlar bende klomen.ve catlama ignesi oldum bugun 13.gunu 3 gun once kan verdm 1.94 cikti bugun yaptırdım 1.2 cikti anlayamadm adetimde 2 gun gecti nden olabilir sizce
Durumuna yorum yapamadım ama İğnenin 13. Günü olup adetinin geçmiş olması ilginç. Benim 12. Günüm ama adete 6 gün var. Sanırım ilaç ile erken olgunlaştı yumurtamMerhaba kizlar bende klomen.ve catlama ignesi oldum bugun 13.gunu 3 gun once kan verdm 1.94 cikti bugun yaptırdım 1.2 cikti anlayamadm adetimde 2 gun gecti nden olabilir sizce
Bilmiyordum canim onu ben regl gecince yaptirdim ozaman bekliyeyim 1 hafta kadarUc gun once yanı 10.gunde neden kan testımyaptırdın kı canım bugun 13. Gun ıse daha reglın gecmıs sayılmıyor canım ıgneden sonra 14. Gun veya 15. Gun reglı olunuyor
Benimde 12.gün 4,3 cıktı 14.güm adet oldum canım sende yarın öbürgün olursun muhtemelen..igneden dolayı öyle cıkıyor betaMerhaba kizlar bende klomen.ve catlama ignesi oldum bugun 13.gunu 3 gun once kan verdm 1.94 cikti bugun yaptırdım 1.2 cikti anlayamadm adetimde 2 gun gecti nden olabilir sizce
Canim benim 1 hafta yumurta takibim oldu ondan sonra igne vuruldum su degeri anlamadim ben yükselip tekrar dustuDurumuna yorum yapamadım ama İğnenin 13. Günü olup adetinin geçmiş olması ilginç. Benim 12. Günüm ama adete 6 gün var. Sanırım ilaç ile erken olgunlaştı yumurtam
Insallah olmam yaBenimde 12.gün 4,3 cıktı 14.güm adet oldum canım sende yarın öbürgün olursun muhtemelen..igneden dolayı öyle cıkıyor beta
Bende 2 gun once yaptırdım 1.94 ckti bugun negatif ignenin 13. Gunu bakalm bend e bekliyim insAllah sonu guzrl olurBen de 10. gün negatif alıp, 17. gün gebeliğimi öğrendim canım
Beklemi canım ıgne oldugun gunden say 14.gun reglı oluyorsub veya 15.gun ıns olmazsın tabı ıgnede hamılelık hormanı oldugu ıcın etkısı gecene kadar (genelde 12 gune yakın etkısı suruyor) yuksek cıkabılır veya ıdrar testı yanıltıcı olabılır 14.gun ve sonrası onemlı ıns hayırlı haberler alırsınBilmiyordum canim onu ben regl gecince yaptirdim ozaman bekliyeyim 1 hafta kadar
Insallah canim benim ya cok heyecanli ve stresli bi donem hepimiz icin hayirlisi olsunBeklemi canım ıgne oldugun gunden say 14.gun reglı oluyorsub veya 15.gun ıns olmazsın tabı ıgnede hamılelık hormanı oldugu ıcın etkısı gecene kadar (genelde 12 gune yakın etkısı suruyor) yuksek cıkabılır veya ıdrar testı yanıltıcı olabılır 14.gun ve sonrası onemlı ıns hayırlı haberler alırsın