- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.241
Aminn cnmm inşaallah rabbim hepimizin gönlüne göre versinnnAmiiiin canım benim hepimiz inşallah bu yolda oyalanmadan sağlıklı hayırlı bebeklerimize kavuşuruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn cnmm inşaallah rabbim hepimizin gönlüne göre versinnnAmiiiin canım benim hepimiz inşallah bu yolda oyalanmadan sağlıklı hayırlı bebeklerimize kavuşuruz
Aslında benim de tam regli olucam dediğim bi belirtim yok zaten gebelik nedir bilmediğim için :) göğüs hassasiyeti yaşıyorsam mutlaka regl oluyorum bi ona Emin’im. Benim 5-6 gün sonra çok feci sancılar girmişti ayak parmaklarıma kadar vurdu hep sonra dindi tamamen . Az önce belim ağrıdı çok uzandım geçti. Akıntı kiloduma hiç gelmiyor tuvalette biraz geliyor. Benim içime doğan hamilesin gibi geliyor vücut atar yani bence bugüne kdr daha önceki aylardaki testlerin nasıl çıkıyorduBu ayda femara kullandım canım inşallah döllenmiştir canım benim hiç belirtim yok gebeliğe dair sadece dün ve bugün daha fazla hissettiğim kasıklarımda sızılar var bacaklarıma vuruyor ağrısı akıntım da az belkide hamile değilim
Evet evet öyle yap :) ben salı yapıcam test eğer yarın regl olmazsam :))İnşallah canım yarın sabah testi tekrarlarım sonra hemen kana zaten varsa koyulaşma olur mutlaka
Canım geçen ay 12. Günde bu saatlerde yapmıştım hiçbirşey çıkmamıştı ben dün yaptım test zaten negatif çıktı resmini de koyarım şimdi yani bilmçyorum bi aklım hamilesin diyo diğer aklım iğne etkisi mi acaba diyo 11. Gün yaptığı. Test aşağıda canım bak negatifAslında benim de tam regli olucam dediğim bi belirtim yok zaten gebelik nedir bilmediğim için :) göğüs hassasiyeti yaşıyorsam mutlaka regl oluyorum bi ona Emin’im. Benim 5-6 gün sonra çok feci sancılar girmişti ayak parmaklarıma kadar vurdu hep sonra dindi tamamen . Az önce belim ağrıdı çok uzandım geçti. Akıntı kiloduma hiç gelmiyor tuvalette biraz geliyor. Benim içime doğan hamilesin gibi geliyor vücut atar yani bence bugüne kdr daha önceki aylardaki testlerin nasıl çıkıyordu
Eee bu süper canım kesin var o zamannnn :)) tebrik ederim inşallah sağlıklı hayırlı bi gebelik geçirirsin sağlıkla alırsın kucağınaCanım geçen ay 12. Günde bu saatlerde yapmıştım hiçbirşey çıkmamıştı ben dün yaptım test zaten negatif çıktı resmini de koyarım şimdi yani bilmçyorum bi aklım hamilesin diyo diğer aklım iğne etkisi mi acaba diyo 11. Gün yaptığı. Test aşağıda canım bak negatif
Hala inanmakta güçlük çekiyorum canım negatiflere çok alıştım yarın sabah hala test pozitif ise kesin hamileyim dicem bide kan testi ile doğrulanırsa tam olacakEee bu süper canım kesin var o zamannnn :)) tebrik ederim inşallah sağlıklı hayırlı bi gebelik geçirirsin sağlıkla alırsın kucağına
Ayyy hadi inşaallah bebiştir cnm güzel haberler bekliyoruz moralimiz düzelsin accıkCanım geçen ay 12. Günde bu saatlerde yapmıştım hiçbirşey çıkmamıştı ben dün yaptım test zaten negatif çıktı resmini de koyarım şimdi yani bilmçyorum bi aklım hamilesin diyo diğer aklım iğne etkisi mi acaba diyo 11. Gün yaptığı. Test aşağıda canım bak negatif
İnşaallah cnm içini ferah tut vardır hamilesindirHala inanmakta güçlük çekiyorum canım negatiflere çok alıştım yarın sabah hala test pozitif ise kesin hamileyim dicem bide kan testi ile doğrulanırsa tam olacak
Ama negatiften pozitife dönmez normalde imkansız yani atmış ki iğneyi negatif çıkmış 11. Gün. İnsana olmıcakmış gibi geliyor ama olmuş olmuş seninki :))Hala inanmakta güçlük çekiyorum canım negatiflere çok alıştım yarın sabah hala test pozitif ise kesin hamileyim dicem bide kan testi ile doğrulanırsa tam olacak
Canım benim inşallah vardır yarın sabah tekrar test yapıcam bakalım varsa iyice belli olur gruba yazarım hemenAyyy hadi inşaallah bebiştir cnm güzel haberler bekliyoruz moralimiz düzelsin accık
Evet canım şu an o olmcakmış gibi hissiyatı yaşıyorum hayırlısı artık Rabbim inşallah nasip etmiştirAma negatiften pozitife dönmez normalde imkansız yani atmış ki iğneyi negatif çıkmış 11. Gün. İnsana olmıcakmış gibi geliyor ama olmuş olmuş seninki :))
İnşallah canımEvet canım şu an o olmcakmış gibi hissiyatı yaşıyorum hayırlısı artık Rabbim inşallah nasip etmiştir
İnşaallah canım bende heycan yaptım güzel haberler bekliyorum senden benim 11. Gün ama adet oluyo gibiyim renk değişimleri varCanım benim inşallah vardır yarın sabah tekrar test yapıcam bakalım varsa iyice belli olur gruba yazarım hemen
Akıntının rengi mi değişti canım iğnenin 11 günü ise tahmini döllenmenin 9. Günüdür test yaptın mı yerleşme lekesi olmasınİnşaallah canım bende heycan yaptım güzel haberler bekliyorum senden benim 11. Gün ama adet oluyo gibiyim renk değişimleri var
Yok cnm test yapmadım ama bendekiler adet belirtileri hep bel ve karın ağrısı yarını beklicem devam ederse yerleşme kanı diildir muhtemelen çünkü benim hemen yoğunlaşır ara ara kasıklarımda sancı oluyo sadece extradan normalde adet döneminde kasıklarım ağrımaz hiç gerçi adet içinde erken bi zaman benim için amaAkıntının rengi mi değişti canım iğnenin 11 günü ise tahmini döllenmenin 9. Günüdür test yaptın mı yerleşme lekesi olmasın
Sen kendi vücudunu daha iyi tanırsın tabi canım ama çoğu kişi hamilelik belirtisi ile gebeliğin çok benzer olduğunu söyliyor inşallah güzel haberler alırız bebişinin belirtisidir bu ağrılar sızılarYok cnm test yapmadım ama bendekiler adet belirtileri hep bel ve karın ağrısı yarını beklicem devam ederse yerleşme kanı diildir muhtemelen çünkü benim hemen yoğunlaşır ara ara kasıklarımda sancı oluyo sadece extradan normalde adet döneminde kasıklarım ağrımaz hiç gerçi adet içinde erken bi zaman benim için ama
Canım inş vardır ıns bebegıne saglıkla kavusursun guzel seyler yakın olsun ınsCanım bak bu testi yeni yaptım idrara sıkılık değildim 2 saatlik idrar ile yaptım yine silik belli oluyor öğlen yaptığumda 4 5 saatlik bi idrarla yapmıştım bunu 2 saatlik inşallah iğne etkisi değildir ya öyle istiyorum ki gerçek olsun kasıklarımda hafif hafif sızılar var
İnşallah canım inşallahCanım inş vardır ıns bebegıne saglıkla kavusursun guzel seyler yakın olsun ıns
Amin canım rabbim hiç kimseye dermansız dert vermesin inşallah çok zor yaşamayan bilmez tabi buna da şükür canım bak herşey yoluna girmiş hayırlısı ile olur inşallah ben yumurtlayamıyorum =(Yok canım ne yanlış anlayım :)) kızken geçirdiğim bi enfeksiyon yüzünden sol tüpüm aşırı hasar görmüş tedaviye geç kalındığı için maalesef laporoskopi oldum alındı. Sonrasında sorun kalmadı dediler bi sene daha bekledik tüp bebeğe başvurduk doktor bi problem yok rahme bakalım bi dedi iyiki de bakmış histeroskopi oldum rahimde de varmış enfeksiyon kürtaj gibi bişey oldum Rahmi temizledi. Onun dışında bende de eşimde de bi problem yok çok şükür. Histeroskopiden sonraki ilk denememiz bu daha bu raddeye gelene kadar iki buçuk yıl geçti. Şuan ne tüp bebek ne aşılamalık bi durumunuz yok diyor doktor da olur diyor ama bilmiyorum gerçekten çok yıprandım bu süreçte. Şimdilik olabildiğim kadar iğne ve ilaç tedavisi olucam eğer olmazsa da bakıcaz bi çaresine. Bunda da vardır bi hayır diyoruz çaresiz dert vermesin Rabbim
İnşallah canımm iğneler var ilaçtan daha kuvvetli onlardan kullansan canım işe yarar benceAmin canım rabbim hiç kimseye dermansız dert vermesin inşallah çok zor yaşamayan bilmez tabi buna da şükür canım bak herşey yoluna girmiş hayırlısı ile olur inşallah ben yumurtlayamıyorum =(