Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetlerim gecikiyor demistin canim. Demekki bu ay erken oldun. Igneden ve ilaclardan galiba. Neyse bir sonraki ay icin dua edelim
Aynen cnmm evet normalde 1 ay daha var ama iğneden sanırım ilaçta olabilir bidahakine nasib kısmet rabbim büyük elbet

Kızlar şimdi kan testim çıktı 79.25ten 199.5e yükselmiş 2 günde. Allahın izniyle hamileyim. Benim tedsvimin 3. Ayıydı Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bir umut olayım iğne vurulup bekleyen arkadaşlarıma
Çok sewindim cnm hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasib etsin rabbim

Kızlar şimdi kan testim çıktı 79.25ten 199.5e yükselmiş 2 günde. Allahın izniyle hamileyim. Benim tedsvimin 3. Ayıydı Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bir umut olayım iğne vurulup bekleyen arkadaşlarıma
Canım aklımdan gectın mesajını gorunce cok sevındım ıns saglıkla degerlerın artık sırasıyla kesesknk kalp atısını gorursunz sorunsuz bır hamılelık olsun ıns allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Amiiiiin canım benim. İnşallah Rabbim herkese nasip etsin. Çok sağol güzel dileklerin için

Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah klomen+çatlatma iğnesi miydi canım

Aaa gerçekten mi canım tühh ya neyse diğer ay inşallah bebişine kavuşursun inşallah iğneden sonra ki 12. Günde mi adet oldun kuzum
Aynen cnmm bıgün 12. Günn zaten dünden belirtiler vardı anlamıştım nasip kısmet napalım bidahaki aya artık

Kızlar belkıde bıraz olsun ıcınıze su serpebılmek adına yazmak istedim cunku ınsan bazen sahıp olduklarını unutabılıyor... şükürler olsun bız umutla yenı ayı bekleyebılıyoruz sukurler olsun ki umut edebıleceğımız nedenlerımız var evet zorlu bır surec ınsan hemen olsun ıstıyor cok ıyı anlıyorum ama herseyın hayırlısı sonunda acı tecrubeler yasamaktansa sonucu guzl olacak seylerı beklemekte guzel veya allah korusun unut edebılcegımjz sebeplerımız olmasa bızler sadece zamanla sınanıyoruz allah'ım baska dertler vermesın sukurler olsun bugunumuze

Evet evet buna şükür zamanla sınasın sağlığıyla sınamasın bebeklerimizin. Hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin diye dua ediyorum hep. Bekliyorsak da mutlaka bi sebebi vardır herşeyin zamanı ayarlanmıştır bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…