-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.221
Ilkini koldan yaptirmistim canim cok yakmistu kolumu ve kasiklarim cok agrimisti simdi hic agrim yokBende ilkini göbekten yapturdım canın hiç bisey hissetmedim ne agrı ne sancı şimdide adet oldum zaten ise yaramadı:) bu ay tekrar vurunacam yine göbekten
Canim bence hamilesin sen ins guzel haber aliriz senden kacinci denemen ilk miKızlar bana da cevap yazın ya valla kafam çok doldu bugün iğnenin 12. Günü testim böyle hamile miyim değil miyim hala iğne etkisi mi
Bende vucut alisti diye dusunuyorum ondab agri yapmadi ilk denemede cok agri olmustuBenim de ilk günler hiç bişey olmadı canım 5-6 gün sonra kramplar girdi hep sonra yine gitti falan vücut delirdi artık
Benim de geçen yılki denemelerimde çok sancım olmıştu acile gitmiştim o derece ama iltihaptanmış meğer. Bence de vücut alışıyor ya sen klomen mi kullanmıştın canımBende vucut alisti diye dusunuyorum ondab agri yapmadi ilk denemede cok agri olmustu
Canım bak bu testi yeni yaptım idrara sıkılık değildim 2 saatlik idrar ile yaptım yine silik belli oluyor öğlen yaptığumda 4 5 saatlik bi idrarla yapmıştım bunu 2 saatlik inşallah iğne etkisi değildir ya öyle istiyorum ki gerçek olsun kasıklarımda hafif hafif sızılar varCanım hamılelık yoktu ama ben de soluk cızgı gordum sonra tekrarladım testı onda cıkmadı ben de o zamqn olmadıgına emın oldum arkasındanda reglı oldum zaten eger evde test varsa tekrarla ıcın rahat etsın kan testı ıcınde erken ama nasıl rahat edeceksen oyle yap kafanı yormayacagn yontem neyse onu dene canım
Canim gecen ay klomen kullanmadim bu ay ilk defa klomen kullandim 2 tane yumurtam varmis bakalim cogu kisi 2.deneme de daha olumlu sonuc almis ins bizde aliriz canim yaBenim de geçen yılki denemelerimde çok sancım olmıştu acile gitmiştim o derece ama iltihaptanmış meğer. Bence de vücut alışıyor ya sen klomen mi kullanmıştın canım
Yok canım 3 ay klomen çatlatma denedim olmadı geçen ay femara kullandım çatlstma iğnesi oldum olmadı bu 5. Denemem inşallah bu sefer olmuştur canımCanim bence hamilesin sen ins guzel haber aliriz senden kacinci denemen ilk mi
Canim bence sen hamilesin ignenin etkisinde bu kadar belirgin olmazdi hatta ignenin etkisinin son gunleri oldugu icin testte bile cikmayabilirdi igne etkisi olsaCanım bak bu testi yeni yaptım idrara sıkılık değildim 2 saatlik idrar ile yaptım yine silik belli oluyor öğlen yaptığumda 4 5 saatlik bi idrarla yapmıştım bunu 2 saatlik inşallah iğne etkisi değildir ya öyle istiyorum ki gerçek olsun kasıklarımda hafif hafif sızılar var
İnşallah canım ya bana klomen vermedi femara diye bi ilaç verdi daha iyi falan dedi klomende benim de 2-3 tane oluyordu bunda da aynı oldu bakalım hayırlısı olsun 3 denemeye kadar yolu var :)) inşallah 3 ü bulmadan hamiş kalırızCanim gecen ay klomen kullanmadim bu ay ilk defa klomen kullandim 2 tane yumurtam varmis bakalim cogu kisi 2.deneme de daha olumlu sonuc almis ins bizde aliriz canim ya
Ins canim benim Allah hepimizin yuzune gulsun ins bu ayYok canım 3 ay klomen çatlatma denedim olmadı geçen ay femara kullandım çatlstma iğnesi oldum olmadı bu 5. Denemem inşallah bu sefer olmuştur canım
İnşallah canım rabbim arayan umut eden dua eden isteyen herkese nasip etsin çok zor bilirim 33 ay oldu allah kimseye aratmasınIns canim benim Allah hepimizin yuzune gulsun ins bu ay
Ins canim benim ya hepimiz bebislerimize kavusalim Allahim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insİnşallah canım ya bana klomen vermedi femara diye bi ilaç verdi daha iyi falan dedi klomende benim de 2-3 tane oluyordu bunda da aynı oldu bakalım hayırlısı olsun 3 denemeye kadar yolu var :)) inşallah 3 ü bulmadan hamiş kalırız
Benimde 30 ay oldu canim ins hamilesindirİnşallah canım rabbim arayan umut eden dua eden isteyen herkese nasip etsin çok zor bilirim 33 ay oldu allah kimseye aratmasın
Amiin :) beklemesi zor İşte ama napalım buna şükür :)Ins canim benim ya hepimiz bebislerimize kavusalim Allahim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins
Canım femara kullandığın ay göğüs hassasiyeti yaşamış mıydın?İnşallah canım rabbim arayan umut eden dua eden isteyen herkese nasip etsin çok zor bilirim 33 ay oldu allah kimseye aratmasın
Evet canım klomende olmadı ama femara da oldu geçen ay daha fazlaydı bu ay daha az geçen ay 3 yum oldu bu ay 1Canım femara kullandığın ay göğüs hassasiyeti yaşamış mıydın?
Bu ay ne kullandın canım. Ben femara kullandım ama hiç bi ağrı hassasiyet yok göğüslerimde. Meme kanseri ilacı olduğu için mi yapmadı falan diye düşündüm ondan sordum. Benim de 2-3 tane oldu yumurta ama bakalım döllenebildi mi meçhul:)Evet canım klomende olmadı ama femara da oldu geçen ay daha fazlaydı bu ay daha az geçen ay 3 yum oldu bu ay 1
Bence de var canım ya bu kadar kalmaz sanmıyorum yarın sabah hemen kan vermelisin :)Canım bak bu testi yeni yaptım idrara sıkılık değildim 2 saatlik idrar ile yaptım yine silik belli oluyor öğlen yaptığumda 4 5 saatlik bi idrarla yapmıştım bunu 2 saatlik inşallah iğne etkisi değildir ya öyle istiyorum ki gerçek olsun kasıklarımda hafif hafif sızılar var
Bu ayda femara kullandım canım inşallah döllenmiştir canım benim hiç belirtim yok gebeliğe dair sadece dün ve bugün daha fazla hissettiğim kasıklarımda sızılar var bacaklarıma vuruyor ağrısı akıntım da az belkide hamile değilimBu ay ne kullandın canım. Ben femara kullandım ama hiç bi ağrı hassasiyet yok göğüslerimde. Meme kanseri ilacı olduğu için mi yapmadı falan diye düşündüm ondan sordum. Benim de 2-3 tane oldu yumurta ama bakalım döllenebildi mi meçhul:)
İnşallah canım yarın sabah testi tekrarlarım sonra hemen kana zaten varsa koyulaşma olur mutlakaBence de var canım ya bu kadar kalmaz sanmıyorum yarın sabah hemen kan vermelisin :)