-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.201
Canım herseyın hayırlısı hıc sıkma canını reglı olabılmek ve dr. Sana olumlu konusması gelecege umutlA bakman ıcın guzel sebepler allah baska seylerle sınamasın beklemek ısın en kolay kısmk neler var allah korusun sen sakın ol ınan stres cok buyuk sıkıntıYok canım ne yanlış anlayım :)) kızken geçirdiğim bi enfeksiyon yüzünden sol tüpüm aşırı hasar görmüş tedaviye geç kalındığı için maalesef laporoskopi oldum alındı. Sonrasında sorun kalmadı dediler bi sene daha bekledik tüp bebeğe başvurduk doktor bi problem yok rahme bakalım bi dedi iyiki de bakmış histeroskopi oldum rahimde de varmış enfeksiyon kürtaj gibi bişey oldum Rahmi temizledi. Onun dışında bende de eşimde de bi problem yok çok şükür. Histeroskopiden sonraki ilk denememiz bu daha bu raddeye gelene kadar iki buçuk yıl geçti. Şuan ne tüp bebek ne aşılamalık bi durumunuz yok diyor doktor da olur diyor ama bilmiyorum gerçekten çok yıprandım bu süreçte. Şimdilik olabildiğim kadar iğne ve ilaç tedavisi olucam eğer olmazsa da bakıcaz bi çaresine. Bunda da vardır bi hayır diyoruz çaresiz dert vermesin Rabbim
Amiiin canım çok teşekkür ederim zahmetlerimizin mükafatını alıcaz ben inanıyoum en azından olmıcak gibi bi durum söz konusu değil çokkkk şükürCanım herseyın hayırlısı hıc sıkma canını reglı olabılmek ve dr. Sana olumlu konusması gelecege umutlA bakman ıcın guzel sebepler allah baska seylerle sınamasın beklemek ısın en kolay kısmk neler var allah korusun sen sakın ol ınan stres cok buyuk sıkıntı
Üzme kendini cnmmm rabbim işini bilir içini ferah tut enn kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşaallah sıkma canınıYok canım ne yanlış anlayım :)) kızken geçirdiğim bi enfeksiyon yüzünden sol tüpüm aşırı hasar görmüş tedaviye geç kalındığı için maalesef laporoskopi oldum alındı. Sonrasında sorun kalmadı dediler bi sene daha bekledik tüp bebeğe başvurduk doktor bi problem yok rahme bakalım bi dedi iyiki de bakmış histeroskopi oldum rahimde de varmış enfeksiyon kürtaj gibi bişey oldum Rahmi temizledi. Onun dışında bende de eşimde de bi problem yok çok şükür. Histeroskopiden sonraki ilk denememiz bu daha bu raddeye gelene kadar iki buçuk yıl geçti. Şuan ne tüp bebek ne aşılamalık bi durumunuz yok diyor doktor da olur diyor ama bilmiyorum gerçekten çok yıprandım bu süreçte. Şimdilik olabildiğim kadar iğne ve ilaç tedavisi olucam eğer olmazsa da bakıcaz bi çaresine. Bunda da vardır bi hayır diyoruz çaresiz dert vermesin Rabbim
Bende ilkini göbekten yapturdım canın hiç bisey hissetmedim ne agrı ne sancı şimdide adet oldum zaten ise yaramadı:) bu ay tekrar vurunacam yine göbektenkızlar bu ay 2.çatlatma iğnesi denemem dün yaptırdım bu defa göbekten yaptılar ilkinde çok ağrım olmuştu 2.gün bu defa tık yok arkadaşlar sanki hiç çatlatma iğnesi vurulmamış gibiyim:) yada vücudum bu defa hormonu tanıdı tepki vermiyor:)
14.günü beklemek en doğrusu canım...Kızlar bana da cevap yazın ya valla kafam çok doldu bugün iğnenin 12. Günü testim böyle hamile miyim değil miyim hala iğne etkisi mi
Amiiiin canım benim hepimiz inşallah bu yolda oyalanmadan sağlıklı hayırlı bebeklerimize kavuşuruzÜzme kendini cnmmm rabbim işini bilir içini ferah tut enn kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşaallah sıkma canını
Benim 12.gün atıyor vücudum iğneyi ama her bünye farklı tabi inşallah bebeğin etkisidir bu pozitif :) yarın da öbür gün kan ver bence o daha kesin sonuç olurKızlar bana da cevap yazın ya valla kafam çok doldu bugün iğnenin 12. Günü testim böyle hamile miyim değil miyim hala iğne etkisi mi
İnşallah bebektendir canım yarın kan vericem nasipse inşallah pozitif sonuç alırımBenim 12.gün atıyor vücudum iğneyi ama her bünye farklı tabi inşallah bebeğin etkisidir bu pozitif :) yarın da öbür gün kan ver bence o daha kesin sonuç olur
Benim de ilk günler hiç bişey olmadı canım 5-6 gün sonra kramplar girdi hep sonra yine gitti falan vücut delirdi artıkkızlar bu ay 2.çatlatma iğnesi denemem dün yaptırdım bu defa göbekten yaptılar ilkinde çok ağrım olmuştu 2.gün bu defa tık yok arkadaşlar sanki hiç çatlatma iğnesi vurulmamış gibiyim:) yada vücudum bu defa hormonu tanıdı tepki vermiyor:)
Heveslendirmek gibi olmasın ama bence bebektendir ya pozitif düşünelim pozitif olsun:)) kaçında olmuştun iğneyi canımİnşallah bebektendir canım yarın kan vericem nasipse inşallah pozitif sonuç alırım
Sağol canım benim morale ihtiyacım var gerçekte. 5 aralık öğlen 12 de oldum iğnemi bu testi bıgün öğlen 1 de yaptım esasında 12 günü bitirmiş sayılıyorum merak içindeyimHeveslendirmek gibi olmasın ama bence bebektendir ya pozitif düşünelim pozitif olsun:)) kaçında olmuştun iğneyi canım
AA ben de 5 aralık saat 11de oldum :)) hadi inşallah güzel olur sonucun yarın olsun hemen :))Sağol canım benim morale ihtiyacım var gerçekte. 5 aralık öğlen 12 de oldum iğnemi bu testi bıgün öğlen 1 de yaptım esasında 12 günü bitirmiş sayılıyorum merak içindeyim
Benim 12.gün negatifdi kandada 4 dü canım 2gün daha bekle kesin sonuc cıkarKızlar bana da cevap yazın ya valla kafam çok doldu bugün iğnenin 12. Günü testim böyle hamile miyim değil miyim hala iğne etkisi mi
Canım suan ıcın bunjn cevabını vermek erken ben de bu sekılde gormustum senı yanıltmak ıstemem ne umutlan suan ne de umutsuzlaga kapıl testı yenılersen daha ıyı olabılır tavsıyem tekrar test yapman kendıne dıkkat et su sıralar ıns bebek vardırKızlar bana da cevap yazın ya valla kafam çok doldu bugün iğnenin 12. Günü testim böyle hamile miyim değil miyim hala iğne etkisi mi
İnşallah canım 2 gün sonra kesin belli olur diye tahmin ediyorumBenim 12.gün negatifdi kandada 4 dü canım 2gün daha bekle kesin sonuc cıkar
Canım 12. Günde senin de mi testin böyleydi merak içindeyim gerçekten inşallah vardırCanım suan ıcın bunjn cevabını vermek erken ben de bu sekılde gormustum senı yanıltmak ıstemem ne umutlan suan ne de umutsuzlaga kapıl testı yenılersen daha ıyı olabılır tavsıyem tekrar test yapman kendıne dıkkat et su sıralar ıns bebek vardır
Canım hamılelık yoktu ama ben de soluk cızgı gordum sonra tekrarladım testı onda cıkmadı ben de o zamqn olmadıgına emın oldum arkasındanda reglı oldum zaten eger evde test varsa tekrarla ıcın rahat etsın kan testı ıcınde erken ama nasıl rahat edeceksen oyle yap kafanı yormayacagn yontem neyse onu dene canımCanım 12. Günde senin de mi testin böyleydi merak içindeyim gerçekten inşallah vardır