Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hamılelık yoktu ama ben de soluk cızgı gordum sonra tekrarladım testı onda cıkmadı ben de o zamqn olmadıgına emın oldum arkasındanda reglı oldum zaten eger evde test varsa tekrarla ıcın rahat etsın kan testı ıcınde erken ama nasıl rahat edeceksen oyle yap kafanı yormayacagn yontem neyse onu dene canım
Canım bak bu testi yeni yaptım idrara sıkılık değildim 2 saatlik idrar ile yaptım yine silik belli oluyor öğlen yaptığumda 4 5 saatlik bi idrarla yapmıştım bunu 2 saatlik inşallah iğne etkisi değildir ya öyle istiyorum ki gerçek olsun kasıklarımda hafif hafif sızılar var

Eklentiler

• B554BA48-3730-48BA-B2D2-5AB8A86A049E.jpeg
    B554BA48-3730-48BA-B2D2-5AB8A86A049E.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 65
Benim de geçen yılki denemelerimde çok sancım olmıştu acile gitmiştim o derece ama iltihaptanmış meğer. Bence de vücut alışıyor ya sen klomen mi kullanmıştın canım
Canim gecen ay klomen kullanmadim bu ay ilk defa klomen kullandim 2 tane yumurtam varmis bakalim cogu kisi 2.deneme de daha olumlu sonuc almis ins bizde aliriz canim ya

Canım bak bu testi yeni yaptım idrara sıkılık değildim 2 saatlik idrar ile yaptım yine silik belli oluyor öğlen yaptığumda 4 5 saatlik bi idrarla yapmıştım bunu 2 saatlik inşallah iğne etkisi değildir ya öyle istiyorum ki gerçek olsun kasıklarımda hafif hafif sızılar var
Canim bence sen hamilesin ignenin etkisinde bu kadar belirgin olmazdi hatta ignenin etkisinin son gunleri oldugu icin testte bile cikmayabilirdi igne etkisi olsa

Canim gecen ay klomen kullanmadim bu ay ilk defa klomen kullandim 2 tane yumurtam varmis bakalim cogu kisi 2.deneme de daha olumlu sonuc almis ins bizde aliriz canim ya
İnşallah canım ya bana klomen vermedi femara diye bi ilaç verdi daha iyi falan dedi klomende benim de 2-3 tane oluyordu bunda da aynı oldu bakalım hayırlısı olsun 3 denemeye kadar yolu var :)) inşallah 3 ü bulmadan hamiş kalırız :anneadayı::dua:

İnşallah canım ya bana klomen vermedi femara diye bi ilaç verdi daha iyi falan dedi klomende benim de 2-3 tane oluyordu bunda da aynı oldu bakalım hayırlısı olsun 3 denemeye kadar yolu var :)) inşallah 3 ü bulmadan hamiş kalırız :anneadayı::dua:
Ins canim benim ya hepimiz bebislerimize kavusalim Allahim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins

Evet canım klomende olmadı ama femara da oldu geçen ay daha fazlaydı bu ay daha az geçen ay 3 yum oldu bu ay 1
Bu ay ne kullandın canım. Ben femara kullandım ama hiç bi ağrı hassasiyet yok göğüslerimde. Meme kanseri ilacı olduğu için mi yapmadı falan diye düşündüm ondan sordum. Benim de 2-3 tane oldu yumurta ama bakalım döllenebildi mi meçhul:)

Bence de var canım ya bu kadar kalmaz sanmıyorum yarın sabah hemen kan vermelisin :)

Bu ay ne kullandın canım. Ben femara kullandım ama hiç bi ağrı hassasiyet yok göğüslerimde. Meme kanseri ilacı olduğu için mi yapmadı falan diye düşündüm ondan sordum. Benim de 2-3 tane oldu yumurta ama bakalım döllenebildi mi meçhul:)
Bu ayda femara kullandım canım inşallah döllenmiştir canım benim hiç belirtim yok gebeliğe dair sadece dün ve bugün daha fazla hissettiğim kasıklarımda sızılar var bacaklarıma vuruyor ağrısı akıntım da az belkide hamile değilim

X