Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dun gece ruyamda hastanede kan testi yaptim pozitif cikti. Yengem de bana kocaman bi altin kolye takti o kadar buyuk ve parlakti ki anlatamam bide bilezik. Uyanikken testler uykudayken yine testler belirtiler.
Ben de oğlum olduğunu gördüm nasıl emziriyorum süt taşıyor göğüslerimden:)) hayrolsun rüyan inşallah nasıl bilinç altımıza işlediyse artık

Canım lutfen sakın ol zaten normalide bu degıl mi embrıyo sınradan olusuyor dıye bılıyorum sakın ol canım lutfen hersey allahtan ınan benmde kotu tecrubelerım var senı anlıyorum ama sen strrs yaptıkca hersey dahada dayanılmaz olur sakınce bekle canım

İğne etkisi kuzum onlar inşallah gerçekten bebek habercisidir
Yok cnmm beklemiyorum zaten artık kesin adet olucam belim ve karnım ağrımaya başladı adet için erken daha 21. Gün normalde 1,5 2 ay bekliyorum ama ilaçlardan sanırım denge iyice bozuldu bel ağrım tam adet ağrısı gibi şuan itibari ile

Canım inşallah olmazsın yaa inşallah bebek habercisidir

Canım inşallah olmazsın yaa inşallah bebek habercisidir
Nasip kısmet cnm hayırlısı olsun ama çokta beklemiyorum yani bildiğin adet sancısı tek fark adet öncesi kasık ağrım olmazdı hiç kasıklarda batmalar var hafif hafif oda iğneden muhtemelen

Kese görünmüş canım ne güzel dış gebelik ihtimali yok bir hafta sonra da kalp atışını duyarsin kendini hiç yorma yüreğini ferah tut bence kesenin görünmesi çok güzel bir haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…