- 25 Mayıs 2017
- 802
- 506
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.081
Kizlar Igneden sonraki 14.günü mü bat olarak kabul ediyosunuz yoksa gecen aya gore mi ?Ben adet olacağım artık belli çok sancım var göğüslerim şiş ve aşırı ateş basıyor özellikle sabahları yani her ay adet olduğum gibi batım da bugün
Canım öyle diyorlar 14. Gün diye ama benim geçen ayda 16sında olmuştuKizlar Igneden sonraki 14.günü mü bat olarak kabul ediyosunuz yoksa gecen aya gore mi ?
Gecen ay peki test yapmışmiydin canim bata yakin?Canım öyle diyorlar 14. Gün diye ama benim geçen ayda 16sında olmuştu
Ben de oğlum olduğunu gördüm nasıl emziriyorum süt taşıyor göğüslerimden:)) hayrolsun rüyan inşallah nasıl bilinç altımıza işlediyse artıkDun gece ruyamda hastanede kan testi yaptim pozitif cikti. Yengem de bana kocaman bi altin kolye takti o kadar buyuk ve parlakti ki anlatamam bide bilezik. Uyanikken testler uykudayken yine testler belirtiler.
Benim hep battan önce geliyor iğne olduğumda. o yüzden iğneden sonraki 15-16. günü bat kabul ediyorumKizlar Igneden sonraki 14.günü mü bat olarak kabul ediyosunuz yoksa gecen aya gore mi ?
Amin amin canim benim hepimizinde duaları kabul olsun. Rabbim bir an once versin hayirli bir sekilde.İnşallah hamilesindir canım rüyan çok güzelmiş hayırlara vesile olsun inşallah
Aynen benim bilinç altını temizlemem 5 sene mi alir valla.Ben de oğlum olduğunu gördüm nasıl emziriyorum süt taşıyor göğüslerimden:)) hayrolsun rüyan inşallah nasıl bilinç altımıza işlediyse artık
Catlatma ignesinde bat degisiyor mu? Ben herzamn ki gibi hesapladigim tarihi bekliyorum.Canım öyle diyorlar 14. Gün diye ama benim geçen ayda 16sında olmuştu
O günler de gelicek inşallahAynen benim bilinç altını temizlemem 5 sene mi alir valla.
Yok canım benim ilk klomen ve iğnem geçen ay denememiştik polip ameliyatı oldumGecen ay peki test yapmışmiydin canim bata yakin?
Igneden sonra 14.gun adet olunur canim ama bu birkac gün de uzayabilir.Catlatma ignesinde bat degisiyor mu? Ben herzamn ki gibi hesapladigim tarihi bekliyorum.
Canım lutfen sakın ol zaten normalide bu degıl mi embrıyo sınradan olusuyor dıye bılıyorum sakın ol canım lutfen hersey allahtan ınan benmde kotu tecrubelerım var senı anlıyorum ama sen strrs yaptıkca hersey dahada dayanılmaz olur sakınce bekle canımHer zaman gittiğim doktora gittim, daha sonra da dün akşam başka bir doktora daha gittim. Alttan baktırdım, keseyi gördü ama içi boş henüz. Yani daha bir şey belli değil. Önümüzdeki hafta her şey belli olacak. Böyle ne olduğunu bilmemek öyle kötü ki. Moralim çok bozuk kızlar dünden beri uyuyorum sürekli. Buraya da girmiyorum girince daha çok moralim bozuluyor. Eşim yasakladı zaten artık internetten araştırmamı, okumamı. Psikolojim bitik. Ne olduğunu bilsem rahatlayacağım, iyi ya da kötü. İkilemde kalmak çok zor.
Yok cnmm beklemiyorum zaten artık kesin adet olucam belim ve karnım ağrımaya başladı adet için erken daha 21. Gün normalde 1,5 2 ay bekliyorum ama ilaçlardan sanırım denge iyice bozuldu bel ağrım tam adet ağrısı gibi şuan itibari ileİğne etkisi kuzum onlar inşallah gerçekten bebek habercisidir
Canım inşallah olmazsın yaa inşallah bebek habercisidirYok cnmm beklemiyorum zaten artık kesin adet olucam belim ve karnım ağrımaya başladı adet için erken daha 21. Gün normalde 1,5 2 ay bekliyorum ama ilaçlardan sanırım denge iyice bozuldu bel ağrım tam adet ağrısı gibi şuan itibari ile
Nasip kısmet cnm hayırlısı olsun ama çokta beklemiyorum yani bildiğin adet sancısı tek fark adet öncesi kasık ağrım olmazdı hiç kasıklarda batmalar var hafif hafif oda iğneden muhtemelenCanım inşallah olmazsın yaa inşallah bebek habercisidir
Erva senin adınmı benşmde kıızımın adıNasip kısmet cnm hayırlısı olsun ama çokta beklemiyorum yani bildiğin adet sancısı tek fark adet öncesi kasık ağrım olmazdı hiç kasıklarda batmalar var hafif hafif oda iğneden muhtemelen
Evet cnmmErva senin adınmı benşmde kıızımın adı
Ben bilmiyordum ee benim ki 16 gun ve benim bat 17 sinde.Igneden sonra 14.gun adet olunur canim ama bu birkac gün de uzayabilir.
Tekrar test yaptn mi canim. Kanda fln baktir artik kesinlesir hamilelik varsaBen bilmiyordum ee benim ki 16 gun ve benim bat 17 sinde.
Kese görünmüş canım ne güzel dış gebelik ihtimali yok bir hafta sonra da kalp atışını duyarsin kendini hiç yorma yüreğini ferah tut bence kesenin görünmesi çok güzel bir haberHer zaman gittiğim doktora gittim, daha sonra da dün akşam başka bir doktora daha gittim. Alttan baktırdım, keseyi gördü ama içi boş henüz. Yani daha bir şey belli değil. Önümüzdeki hafta her şey belli olacak. Böyle ne olduğunu bilmemek öyle kötü ki. Moralim çok bozuk kızlar dünden beri uyuyorum sürekli. Buraya da girmiyorum girince daha çok moralim bozuluyor. Eşim yasakladı zaten artık internetten araştırmamı, okumamı. Psikolojim bitik. Ne olduğunu bilsem rahatlayacağım, iyi ya da kötü. İkilemde kalmak çok zor.