Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy hadi hayırlısı ama yumurta çatladıktan sonra da mı okdr uzun sürüyor regl olman belki öne almıştır erken belli olur bebiş varsa :)) ilk iğnen mi canım? Ben de hepp dua ediyorum inşallah yeni yılda güzel şeyler olucak:)
BEn 32 günde bir adet oluyorum canım bu ilk iğnem bakalım inşlallah tutar herşey gönlülümüzce olur inşallah

Canım onc sakın ol lutfen her zaman gıttıgn doktoramı gıttın acaba
Her zaman gittiğim doktora gittim, daha sonra da dün akşam başka bir doktora daha gittim. Alttan baktırdım, keseyi gördü ama içi boş henüz. Yani daha bir şey belli değil. Önümüzdeki hafta her şey belli olacak. Böyle ne olduğunu bilmemek öyle kötü ki. Moralim çok bozuk kızlar dünden beri uyuyorum sürekli. Buraya da girmiyorum girince daha çok moralim bozuluyor. Eşim yasakladı zaten artık internetten araştırmamı, okumamı. Psikolojim bitik. Ne olduğunu bilsem rahatlayacağım, iyi ya da kötü. İkilemde kalmak çok zor.

nasıl eminsin cnm hangi belirtiler oldu sende
Canım ben hamile değilim çatlatma iğnesi vuruldum o yüzden 11. Gün pozitif çıkıyor gebelikten değil yani daha önce 4 kere daha vuruldum hep 13. Gün negatif oldu o yüzden eminim dedim ama bu aabah yaptım trsti negatif çıktı bu sefer daha erken attı vücudum iğne etkisini

Benim catlamayan iki yumurtam var. Cok fazla büyümüş. Biri 34mm biri 45mm. Onlar agri yapiyor. Ve devamli agrilarim var hayatimi kisitliyor. Doktora gittim yine minoset verdi. Adete kadar devam eder dedi. Cektigimiz çile guzel haberlere gebe olsun inşallah. :KK66: sende umitsiz olma canim. Daha erken bence belli olmasi icin.
Canım klomen falan mı kullandın maşallah çok büyümüş yumurtalar

Canım klomen falan mı kullandın maşallah çok büyümüş yumurtalar
Evet canim hem klomen hemde inofolic kullandim. Igneden sonra biri catlamis. Ikisi de buyumeye devam etmiş bu raddeye geldi sonuc olarak.Adet olursam eger umarim düşer boyutlari. Doktor takip edecez onlari dedi.

Canım ben hamile değilim çatlatma iğnesi vuruldum o yüzden 11. Gün pozitif çıkıyor gebelikten değil yani daha önce 4 kere daha vuruldum hep 13. Gün negatif oldu o yüzden eminim dedim ama bu aabah yaptım trsti negatif çıktı bu sefer daha erken attı vücudum iğne etkisini
anladım cnm hayırlısı olsun bende ilk kez iğne oldum hiç agrı sızı belirti olmadı iğneden snra 4 aralıkta oldum iğneyi.test yapmadım daha.

Evet canim hem klomen hemde inofolic kullandim. Igneden sonra biri catlamis. Ikisi de buyumeye devam etmiş bu raddeye geldi sonuc olarak.Adet olursam eger umarim düşer boyutlari. Doktor takip edecez onlari dedi.
Hiç bu kadar büyük yumurta duymamıştım canım maşallah inşallah güzel haberleri de alırsın (=

İnşallah olmazsın canım hamilelikte de regl sancısı olur derler kırmızıları görmeden umut kesmek yok :)
Dun gece ruyamda hastanede kan testi yaptim pozitif cikti. Yengem de bana kocaman bi altin kolye takti o kadar buyuk ve parlakti ki anlatamam bide bilezik. Uyanikken testler uykudayken yine testler belirtiler. :mad:

Dun gece ruyamda hastanede kan testi yaptim pozitif cikti. Yengem de bana kocaman bi altin kolye takti o kadar buyuk ve parlakti ki anlatamam bide bilezik. Uyanikken testler uykudayken yine testler belirtiler. :mad:
İnşallah hamilesindir canım rüyan çok güzelmiş hayırlara vesile olsun inşallah

X