- 16 Aralık 2015
- 196
- 148
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.041
İnşallah canım Allah sana da versin inşallahCanim benimde bat a 1 gun kaldi bende test yaptim negatif cikti ignenin etkisi olsa bende de pozitif cikardi. Insallah hamilesin.
Amin yaa aminn. Canim bu gun kan testi yapsana kesinlesirdi.İnşallah canım Allah sana da versin inşallah
Hiç cesaretim yok canım yaa yıllardır yıkıla yıkılasalıya kadar olmazsam bakarım artık hiç belirti de kalmadı zaten kasık ağrım da gitti arada kramp gibi giriyor
Kanı dün verdim 48.49 çıktı dayanamadım bugün bi daha verdim yaGitmiştir iğnenin etkisi çokta canım bence var senin ayy tebrik ederim :) kan ne zaman vereceksin
İnşallah canim.bende hicbir doktora guvenmiyorum artik. Belki benim yumurtalarimin büyümesinde bir sorun yoktu ve klomen - inofolic verip buyutmeye çalıştı. Ilac vermeden bakmaliydi. Bu noktada hatali davrandi. İnşallah karsiligini hayırlı sonuçla alirim canim. Hepimiz oyle inşallah :)Himm valla ben eskiden dr larin herseyi bildigini sanırdım. Ama artık oyle düşünmüyorum. Insallah bari hamile kalirsinda acilarina deger.
Dün vermiştim ya 48.49 çıktı normalde yarın vermem lazım ama şimdi bi daha verdimAmin yaa aminn. Canim bu gun kan testi yapsana kesinlesirdi.
Sonuc ne zaman çıkıyor canim. Heyecanlandim bende simdi :)Dün vermiştim ya 48.49 çıktı normalde yarın vermem lazım ama şimdi bi daha verdim
Canim seni muayene etmedi mi. Kesinlikle bakmasi lazimdi. Bana yumurtaliginda tembellik var dedi mesela. Hatta ben ilac yazdirmaya gittigimde bile hic gerek yokken gel bakalim tekrar diyor her gittigimde.İnşallah canim.bende hicbir doktora guvenmiyorum artik. Belki benim yumurtalarimin büyümesinde bir sorun yoktu ve klomen - inofolic verip buyutmeye çalıştı. Ilac vermeden bakmaliydi. Bu noktada hatali davrandi. İnşallah karsiligini hayırlı sonuçla alirim canim. Hepimiz oyle inşallah :)
15:30da çıkacaktı 1 günde Artma olur mu ki boşa mı yaptırdım acabaSonuc ne zaman çıkıyor canim. Heyecanlandim bende simdi :)
Canım hangi şehirlerin doktorumdsn çok memnunum önerebilirimİnşallah canim.bende hicbir doktora guvenmiyorum artik. Belki benim yumurtalarimin büyümesinde bir sorun yoktu ve klomen - inofolic verip buyutmeye çalıştı. Ilac vermeden bakmaliydi. Bu noktada hatali davrandi. İnşallah karsiligini hayırlı sonuçla alirim canim. Hepimiz oyle inşallah :)
Ee tatlim hamilesin senDün vermiştim ya 48.49 çıktı normalde yarın vermem lazım ama şimdi bi daha verdim
Iste tembellik teshisi koymadan hatta bakmadan adet günü gittigimde klomen verdi ve yumurtalarm aşırı büyüdü. Demek ki benim buyumesinde bir sıkıntı yok yani. Doktorumu degistirecem bu ay zaten şu sonucu bir göreyim.Canim seni muayene etmedi mi. Kesinlikle bakmasi lazimdi. Bana yumurtaliginda tembellik var dedi mesela. Hatta ben ilac yazdirmaya gittigimde bile hic gerek yokken gel bakalim tekrar diyor her gittigimde.
Kocaeli canim. Bende arastiriyorum zaten.Canım hangi şehirlerin doktorumdsn çok memnunum önerebilirim
Yaa tamam tamam ezgi dün demistin. Benim kafa bi dünya kusura bakmaDün vermiştim ya 48.49 çıktı normalde yarın vermem lazım ama şimdi bi daha verdim
Ee hamilesin hayırlı olsun canım bugun yrısı kadar artmıssa tamam yani 70üstü falan cıkar muhtemelenDün vermiştim ya 48.49 çıktı normalde yarın vermem lazım ama şimdi bi daha verdim
Degistir valla bu defa yumurtalarin dengesini bozar valla. Hormonu verip durmus.Iste tembellik teshisi koymadan hatta bakmadan adet günü gittigimde klomen verdi ve yumurtalarm aşırı büyüdü. Demek ki benim buyumesinde bir sıkıntı yok yani. Doktorumu degistirecem bu ay zaten şu sonucu bir göreyim.
Yaa tamam tamam ezgi dün demistin. Benim kafa bi dünya kusura bakma
İnşallah kızlar bekliyorumEe hamilesin hayırlı olsun canım bugun yrısı kadar artmıssa tamam yani 70üstü falan cıkar muhtemelen
Etrafındaki sıvı dağılıp içinden yumurta çıktığı için doktorlar anlıyor canım sıvı kalıyor bi süre yumurtalıkta bikaç kere yumurta takibi yaptırmıştım ilaçsız ordan biliyorum bi de bi kan testi var ordan da anlaşılıyor progesterondu galibaTatlim yumurta zaten miniminacik catladigi pek görünmez ki.
Çok iyi yapmışsın canım gününe göre değerin baya yüksek iğneden okdr etki kalmaz sanmıyorum. Hadi inşallah daha da yükselmiştir sonucunKanı dün verdim 48.49 çıktı dayanamadım bugün bi daha verdim ya
Himm dogrudur. Sıvı dagiliyorsa dmeekki.Etrafındaki sıvı dağılıp içinden yumurta çıktığı için doktorlar anlıyor canım sıvı kalıyor bi süre yumurtalıkta bikaç kere yumurta takibi yaptırmıştım ilaçsız ordan biliyorum bi de bi kan testi var ordan da anlaşılıyor progesterondu galiba
Aynen internetteki yumurtlama videolarında da var :) ayy araştırmaktan bi hal oldum evlendiğimden beri. Göğüslerde hassasiyet yok hala Dimi sende deHimm dogrudur. Sıvı dagiliyorsa dmeekki.